Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cand se redeschid vanzarile la sb*t ca sunt f plictisit ca nu mai stau la lvl shi pierd vremea la pvp????????? :crazy:

probabil cand se va adauga chestia aia cu auto buff party si auto lure :)

SE mai poate face ChargeBack?????

Guest rLs_EQinoX
Posted

cnd incerk sama con pe silk apare aclo Requesting user information... si nu mai dispare e bug sau ink se mai conecteaza?

Posted

nu mai poti da buffuri din afara party-ului ... deci pana la urma cum a fost? ...... stie cineva ?:))

Chiar mi-a dat de gandit chestia asta :)) ,deci alta explicatie nu e alta decat ca este vreun bug ceva,este imposibil sa folosesti ambele tipuri de bufe de pe un singur char(cele de warrior si bard)in acelasi timp. :gives:

Guest StopTheAbuse
Posted

Chiar mi-a dat de gandit chestia asta :)) ,deci alta explicatie nu e alta decat ca este vreun bug ceva,este imposibil sa folosesti ambele tipuri de bufe de pe un singur char(cele de warrior si bard)in acelasi timp. :gives:

dapz ... erau 2 warriori in pt inainte..unu statea bard si altu dadea buffuri... si ala care dadea buffuri a luat dc ... plm :)) trebuiau sa se inchida buffurile dar au ramas :)) oricum acum mi-am gasit pt 24/7 la mobi de 92 iau intre 15-20% pe ora cu ticket xDDD ... (fac 5 lvl la 3 zile) :)))

Posted

cnd incerk sama con pe silk apare aclo Requesting user information... si nu mai dispare e bug sau ink se mai conecteaza?

Bug 100% !

Guest rLs_EQinoX
Posted

Bug 100% !

si ce tre sa fac k imi face asa d fiecare data:|

Posted

si ce tre sa fac k imi face asa d fiecare data:|

Loghează-te din nou şi din nou şi din nou până îţi va reuşi până la urmă. :) good luck !

Posted

daca este sa achizitionez un char cu email verification si daca schimb alternate email nu mil mai poate recupera??? :blink:

dak are email verification .. eu stiu k mere sa iti afle parola oricand

Posted

da frate foarte tare.. lam gasit pe uruchi 100% scad singur pana la 30% cand vine unu din uniune si face pk pe mine

si tot el il ia

edit :

http://img413.imageshack.us/i/sro2010043008542040.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

cerb x3

Guest diablo1992
Posted

Build : Wizz/cleric

Timp : nu mai stiu da de mult ca mam plictisit:|rau

Posted

Build : Wizz/cleric

Timp : nu mai stiu da de mult ca mam plictisit:|rau

lol cum sa nu sti in cat timp asta e tare...

13 mil sp multi de pe forum o sa creada a photoshop cel mai bine fa si un mini video :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...