Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest StopTheAbuse
Posted

ON:Ar merge si lighting,parry ratio te ajuta mult la pvp+ca ai si buful care iti mareste dmg-ul de la imbue.

OFF: http://www.220.ro/familie/Ce-Parere-Aveti/v5n2VbgE6p/

la partea cu OFF.. a meritat proasta aia ... barbatul tot barbat ramane.. si daca idioata nu intelege asta trb sa ii arate.. :/ ... si eu faceam la fel ...
Posted

la partea cu OFF.. a meritat proasta aia ... barbatul tot barbat ramane.. si daca idioata nu intelege asta trb sa ii arate.. :/ ... si eu faceam la fel ...

=)) vandalismul e in floare in ziua de azi

@badfist multumim pt informatie.

Posted

OFF: Ai să moară cici ce-a sfeclit-o pe aia.. =)) !

ON: Felicitări tuturor pentru iteme, level, etc. Cred că o să-mi iau "Cursed Soul Avatar" arată prea tare după părerea mea.. :)

Posted

Mda, iar au aparut toti tolomacii cu cate 100 de boti in joc si crowded toate serverele :)... Ar trebui impus un prag: maxim 10 boti de caciula (chiar si asa e mult).

Posted (edited)

Mda, iar au aparut toti tolomacii cu cate 100 de boti in joc si crowded toate serverele :)... Ar trebui impus un prag: maxim 10 boti de caciula (chiar si asa e mult).

ma enerveaza nickul tau ...care nici nu e corect gramatical.. si l-ai facut doar ca sa fii special. taci .

Grow up? Warn up pentru offtopic/flame.

Edited by Forbidden
Posted

eu nu vad rostu postului tau aici daca esti frustat dute si fa o plange la joymax nu aici :)

Posted

eu nu vad rostu postului tau aici daca esti frustat dute si fa o plange la joymax nu aici :)

Neah, nu sunt frustrata, doar sictirita de calicismul unora. Am postat pentru ca "speram" ca, cine stie, unul din voi ar putea sti o solutie (mi-a zis un amic acum pe mess cum ca sa ma uit pe rev6 la serverstats) sau macar sa spuneti un interval orar pentru servere "free bots" :-??.

Ce e amuzant e faptul ca, desi nu a fost cu trimitere la voi, v-ati simtit ^_^. So sweeeeet :hug:!

Posted

Ma mir ca n-a facut ala level up, la ce damage i-a dat ... :>

Am stat 2 minute pana sa inteleg ce ai zis tu acolo =)) +1 pt post

Mai nou a reaparut moda goldbotilor pe armor/glavie/force ...sunt cam 200-300 de astel de goldboti pe redsea.

Posted

Am stat 2 minute pana sa inteleg ce ai zis tu acolo =)) +1 pt post

Mai nou a reaparut moda goldbotilor pe armor/glavie/force ...sunt cam 200-300 de astel de goldboti pe redsea.

aia au fost primi goldboti, armor/ glavie / force lvl 32 max la mobi de 26-30 sau chiar ongi (china)

Posted

Off:grois...add pe mess la atenta18...stii ca te domin :>

On:trafic mare pe herc...de la 14:00 tot incerc sa intru,dar nu prea am noroc...asa e mereu? :(

Posted

imi mai arati ? :D

http://img687.imageshack.us/gal.php?g=sro2010042819055174.jpg

scuze,uitasem xD

mersi mult :hail: dar mai am o intrebare : e spawn bun acolo? :D

da e spawn frumos ti-am aratat safe spotul si 2 locuri unde se spawneaza moobii.il setezi din mijloc.si cand se termina spawnul intr-un loc te duci in celalalt,dupaia te intorci...si tot asa:)

Posted

http://img687.imageshack.us/gal.php?g=sro2010042819055174.jpg

scuze,uitasem xD

daca bag pe un card 200 ron pentru silk imi va cere comision? intreb pentru ca un prieten a zis k nu , dar tura trecuta cand am vrut sa bag 25 lei pentru sbot mi-a luat comision... . Daca ar lua comision , cam cat ar lua?

Posted

daca bag pe un card 200 ron pentru silk imi va cere comision? intreb pentru ca un prieten a zis k nu , dar tura trecuta cand am vrut sa bag 25 lei pentru sbot mi-a luat comision... . Daca ar lua comision , cam cat ar lua?

Cand depui bani pe card iti ia comision 1 leu(BCR),acum nu stiu ce card ai tu si la ce banca il ai,dar cred ca la toate este la fel.

Posted

ai fost cu mn in RealsS ma :))

Ai fost in RealsS pe Pose ??

:D Acum toti nebuni dupa Pose ... Suntem pe Gaia Brutal-Astreea-Lady-Cip-Razvan-Mile-AngelLove- etc :)) nu te bagi pe gaia ??

Posted

Ai fost in RealsS pe Pose ??

:D Acum toti nebuni dupa Pose ... Suntem pe Gaia Brutal-Astreea-Lady-Cip-Razvan-Mile-AngelLove- etc :)) nu te bagi pe gaia ??

frate nu mai ma bag .. sa incep iar de la 0 .. plm .. stiu k toti ati plekt pe gaia .. mai sunt cativa si pe poseidon :)) ..

Guest rLs_EQinoX
Posted (edited)

schimb arcas 101 ff 103 pe char euro 100+ server Gaia!!!

Pentru Vanzari/Cumparari ai sectiunea de publicitate.

Edited by Forbidden
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...