Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Blood_Ro
Posted

Sall e cineva care joaca pe servarul EOS sau cineva care are bot si nu are partener :D

Posted

Ce e chestia aia de lagana iconita unde iti arata ce quest noi ai ?

e de la temple de 105.....black/red eggre ...AP sunt niste puncte care le primesti cand omori thiefi/hunteri/traderi depinde de job-ul tau in templu sau cand faci anumite questuri din templu cu job-ul :)

din cate am inteles cei care au cele mai multe AP inainte sa apara unicii .....aia au voie sa intre la ei....adica ori thiefii ori hunters/traders

Imagine IPB

Posted

Finally.....

Imagine IPB

&BTW am din nou staff +7 :P

gratz tuturor de reusite si welcome dsK to _R3volutioN_ :D

gz ce ziceti ce sanse sunt sami iasa +7 fara prem si lucky stone?

Posted

gz ce ziceti ce sanse sunt sami iasa +7 fara prem si lucky stone?

nu incerca .. macar bagai lucky .. :P .. k pica .. si nu are rost sa iti dea fail ^^

Posted

gzz :> la toti :P

dsk sau astia care au farmat cu el pe rome ... mai stiti unde era spotul vostru? :D ala de atack + ala safe...o poza plz k imi farmez un nuker si nu gasesc spot liber la ongs ....

Thx :tiphat:

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Apr 27th, 2010 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hours duration)

[Patch]

- Saint Knight Avatar would be deleted

- New Cursed Soul Avatar would be applied

is curios cum o sa arate

Posted

gzz :> la toti :P

dsk sau astia care au farmat cu el pe rome ... mai stiti unde era spotul vostru? :D ala de atack + ala safe...o poza plz k imi farmez un nuker si nu gasesc spot liber la ongs ....

Thx :tiphat:

cand se da drumu la server o sa fac un print si o sa iti arat.

@Sleya ty ^^ aseara am facut si eu 81 incet incet il ajung pe mihai.

in cat timp pot face 1.4kk sp ? daca am plvler un wiz de 86FF si bate de la 10dim la 10 seara? + k iau un prem silver...fac intr-o luna jumatate?

EDIT : la ongs sau la huni...

la huni am farmat.nu stiu in cat timp faci.noi faceam in jur de 30-40k SP in 24 ore.deci u in 12 ore o sa faci cam 15k-20k.

Posted

in cat timp pot face 1.4kk sp ? daca am plvler un wiz de 86FF si bate de la 10dim la 10 seara? + k iau un prem silver...fac intr-o luna jumatate?

EDIT : la ongs sau la huni...

depinde de spot si cum spawmeaza moobi acolo....cam intre 500-800k poti face pe luna....depinde dak mai lasi si noaptea si nah:D

EDIT: e super noul avatar dress..uitativa pe oficial,ahh ador dressu asta :X

ce naiba....a zis ca la 11 se termina inspectia...acuma la 11:05 :)...se rad de noi astia :)) ar fii dur sa ne mai bage inca 1 ora

Guest StopTheAbuse
Posted

tu ai putut sa intri?

te-am scamat :X gta.. nu-ti mai dau nici staffu nici setu ha! >:) (im bad)

Posted

dati 3 palme si o laba trista ...

http://img695.imageshack.us/g/sro2010042714395207.jpg/

.... staffu e fresh drop pe acelasi acount

Guest StopTheAbuse
Posted

offf.. asta e supradoza de noroc.. dar mereu se nitampla doar la unii.. iar altii nu au deloc :(

EDIT: taci! :-w nu mai ma pârâ

Guest Stakl3r
Posted

fratilor va rog ajutatima sa rezolv erroarea asta "Failed to replace C:/program files/silkroad/silkroad.exe. Please restart your system and try again, [Error code (5)] " si dupa asta mai apare si "Update failed with error code [7] daca aveti vrun sfat dati-mil pe robert_armany2007

Posted

:D bvo lui ce putem sa facem sa fim invidiosi??? hai sa incercam si noi yo zic ca... se poate :tiphat:

Guest Stakl3r
Posted

NU MA SA-MI ZICETI O SOLUTIE SA-MI MEARGA SILKU

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...