BeautifulMind Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Cum sa dai atat dmg cu un skill ce se bazeaza pe INT ?
Guest diablo1992 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Pai... cu un bard +6 si sunt lvl 102 ...... cu toate skilurile de atack la bard si ala pasiv.....
leoky1208 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Multumesc baietzi dar daca vin pe eos o sa joc pe un char 100FF si cu cva sp in + PoS ce stiti de charu asta ?? Ma refeream asa la job activ ? sunt romani ? etceu am jucat un an si pe eos si stiu serverul destul de bine..acolo singurul job activ era theif ... este o uniune de nemti in care app toate guildurile au job thief si merg in party , unde isi practica job-ul...toti erau imbracati de la pop si nu ii atingeai nici q un deget ( ma refer la IIIII , guild-ul ce a format uniunea si parca au acum hotan fortress) .iti dau un sfat..daca ma asculti sau nu aia e treaba ta..Nu te increde in romani ! eu din cauza romanilor am ajuns sa nu mai joc.deci nu te increde in ei...foarte putini sunt oameni calumea , restul sunt niste pusti prosti care nu stiu decat sa fure si sa fie tari in gura. PoS imi suna cunoscut..e rogue si parca era in IIIIsper ca ce am spus te va ajuta in vreun fel sau altul :)@diablo1992 sincer iti zic sa nu faci asa cv...cred ca si daca ai da 15k ar fi mult...din moment ce esti full str
atentat Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sal all...am zis si eu sa ma apuc si eu iar de sro si vroiam sa va intreb daca mai sunt boti moca :>...astept raspuns :P
Random Hero Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sal all...am zis si eu sa ma apuc si eu iar de sro si vroiam sa va intreb daca mai sunt boti moca :>...astept raspuns :PDa, iti trimit numele lor pe PM. Linkuri pentru ei nu mai am, din pacate.
atentat Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Da, iti trimit numele lor pe PM. Linkuri pentru ei nu mai am, din pacate.atentat18 :> mess..
Random Hero Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Este agbot din cate stiu.Mai are vreun download link sigur? Ce stiu ca era acum o perioada de timp erau linkuri care dadeau redirect la rev6 si atat.
atentat Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Mai are vreun download link sigur? Ce stiu ca era acum o perioada de timp erau linkuri care dadeau redirect la rev6 si atat.Am incercat agbot,dar nush din ce motiv imi da o eroare ciudata...Nu merge sa deschid DataFileCreator
ciupilan Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Am incercat agbot,dar nush din ce motiv imi da o eroare ciudata...Nu merge sa deschid DataFileCreatoratentat come on hercules :))
Xriminal Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Pai... cu un bard +6 si sunt lvl 102 ...... cu toate skilurile de atack la bard si ala pasiv.....poti sa ai tu si mama sunului +10...tot dmg mic ai dak esti str....iti trebuie un bard pure intsi pacat de char dak til strici si pui atack skill la bard 8-|...mai bine farmezi cu xbowul sau daggers
Kiidu Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 wew xD welcome back atentathmm cei care folositi s...ot vi sa intamplat si voua pur si simplu sa va dispara programull.. adica eu nu ii fac nimic si uneori pur si simplu zbang se inchide singur fara nici o eroare fara nimic.. ca si cum ias fi dat eu X...
AHIL3 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 eu am jucat un an si pe eos si stiu serverul destul de bine..acolo singurul job activ era theif ... este o uniune de nemti in care app toate guildurile au job thief si merg in party , unde isi practica job-ul...toti erau imbracati de la pop si nu ii atingeai nici q un deget ( ma refer la IIIII , guild-ul ce a format uniunea si parca au acum hotan fortress) .iti dau un sfat..daca ma asculti sau nu aia e treaba ta..Nu te increde in romani ! eu din cauza romanilor am ajuns sa nu mai joc.deci nu te increde in ei...foarte putini sunt oameni calumea , restul sunt niste pusti prosti care nu stiu decat sa fure si sa fie tari in gura. PoS imi suna cunoscut..e rogue si parca era in IIIIsper ca ce am spus te va ajuta in vreun fel sau altul :)@diablo1992 sincer iti zic sa nu faci asa cv...cred ca si daca ai da 15k ar fi mult...din moment ce esti full strtin sa te contrazic din cate imi aduc aminte era warrior ? corecteazama daca gresescEDIT : si aveam job thief stiu ca ma ajutat pe mine odata sa omor niste romani ingamfati....se stiu ei si leoky are dreptate nu te increde in romani cel putin nu in toti sunt cativa de treaba de ex Jogha(nu a folosit bot nici macar 2minute si are lv 101)...in fine mai sunt dar oricum yo zic sa ai grija in tot ceea ce faciwew xD welcome back atentathmm cei care folositi s...ot vi sa intamplat si voua pur si simplu sa va dispara programull.. adica eu nu ii fac nimic si uneori pur si simplu zbang se inchide singur fara nici o eroare fara nimic.. ca si cum ias fi dat eu X...chiar nam patit nimic de genu asta...o fi de la sistemu tau
Kiidu Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 holy crap xD my first unique :Dhttp://img717.imageshack.us/i/sro2010042209145643.jpg/
RobiOne Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 holy crap xD my first unique :Dhttp://img717.imageshack.us/i/sro2010042209145643.jpg/gzzzz :clap: mult noroc la mai multi :tiphat:
BijuuMode Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 GRATSSSSS :bananadance2: ARMA NICIODATA NU PICA DIN MANA , Dar intrebarea e [ pt badfist ] tu ai luat-o?nu daca as fi luat stafu acu eram ful son :) staf +0 son pe venus incepe de la 4,5-5b si sa ajuns pana la 6bmi a dat pm si mi a zis sa i dau stafu back ca ia cazut
dsK Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 nu daca as fi luat stafu acu eram ful son :) staf +0 son pe venus incepe de la 4,5-5b si sa ajuns pana la 6bmi a dat pm si mi a zis sa i dau stafu back ca ia cazutfrate,eu ador sa fac PK....niciodata nu ma pot abtine si la cati turci si egypteni prosti sunt pe rome crede-ma ca fac PK des.NICIODATA NU mi-a picat armaMi-a picat din mana un shield euro +7 la 9D.shield nu prea am purtat ca am avut ori glavier ori wizard,dar stiu sigur ca niciodata nu mi-a cazut arma si nu am auzit pe nimeni caruia sa ii fi cazut arma cand era murderer.nu va contrazic,probabil ca sunt sanse foarte mici sa cada si arma.dar eu pana acum nu am auzit de asa ceva.
Trane Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 frate,eu ador sa fac PK....niciodata nu ma pot abtine si la cati turci si egypteni prosti sunt pe rome crede-ma ca fac PK des.NICIODATA NU mi-a picat armaMi-a picat din mana un shield euro +7 la 9D.
Xriminal Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 da dar presupun ca ia cazut stafful cand a facut schimb cu cleric rod sasi dea buffuri sau nah ce avea el... nici mie nu mia cazut nici doata arma...itemele de pe mn da dar arma nici odata...eu cand fac pk pun tot in storange ^^
atentat Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 atentat come on hercules :))Acolo si sunt :>..ca m-am gandit la tn :X :))
TeG_EOS Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 qm pun si eu imagine(eticheta la guild..e lv 4)si un saita cv cu imagine(etichete) pt guild :)
BeautifulMind Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 De pe paypal(neverificat) pot cumpara ceva de pe net ?#Edit : Da , merge.
popicaa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 qm pun si eu imagine(eticheta la guild..e lv 4)si un saita cv cu imagine(etichete) pt guild :)din cate stiu .. de la guild storage .. ai acolo o optiune "emblem" cred k de acolo nush .. nam facut niciodata asa ceva .. vezi si tu !!
Random Hero Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 qm pun si eu imagine(eticheta la guild..e lv 4)si un saita cv cu imagine(etichete) pt guild :)Site cu embleme: http://silkroadaddiction.com/emblems.php.Pentru tutorial iti dau un link pe PM.
Xriminal Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A revenit din nou infernalul traffic Simnt ca inebunesc...azi a fost o zii de cosmar..si inca mai este cred :-S :pray: