Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

neata all ...

cel mai ieftin son pe ares e 2.5b o harpa 3b daggers (care cred ca ar trebui sa fie cele mai scumpe) si restul cam 5b.

oricum sunt mult prea umflate preturile. mult ...

Guest StopTheAbuse
Posted

pe rome.. un staff am auzit ca e 8b :| ... si banuiesc ac cele mai ieftine sunt harpele .. si 1h sword.. in general staffurile sunt cele mai scumpe :(

Posted

Cat e la voi o arma son ? care e cea mai scumpa si care cea mai ieftina ?

Bow / Glavie / Spear / Sword / Shield / Blade 2.5b 3.5b

2h / STAFF / 5 bil

1h / Harp / Warlock .... 850 - 1.2 bil :tiphat:

Posted

Cat e la voi o arma son ? care e cea mai scumpa si care cea mai ieftina ?

pe rome vindea azi unu son sword chinese si cea mai mare oferta pe care a primit-o a fost 1.7 bil.nu stiu daca a vandut-o sau nu ...dar sigur nu ia mai mult de 2 bil pe ea

Posted

Sleya, multumesc pentru lamurirea in legatura cu questul de zerk / Baron. :tiphat: Daca pentru 105 au facut o serie de questuri atat de enervanta, oare ce vor pregati pentru 120?

Posted

We got FW back from turks :) din pacate nu am putut sa fiu prezent(guilda care a luat FW...a fost fara gm...care a luat ban 24 h azi) :))

preturile pentru SON weps....hmm cel mai ieftin....axes 200-400 mil

2handed =3-4 bil.....blade=1.6-2 bil......swords...sunt deja multe si nu mai sunt cumparatori cu bani deci sub 2 bil ...daggers deja au cei care sunt skilled pe daggers sun 10D......sau son..deci useless

son staff inca nu se vinde nici unul :D dar preturile ar ajunge la 8 bil cum a spus mihai

EDIT: @ superstar....probabil ceva care sa te tina 2 luni :))

Posted

Soro.*

Daca la semnatura faci referire spre un caracter de Silkroad, de ce mai intrebi daca merita sa il joci?

pai am auzit ca nu prea merita sa joci pe isro daca nu ai bani si vroiam sa fiu sigur

Posted

El joaca doar pe private(cred)

Atunci n-ar mai trebui sa puna intrebari inutile, din moment ce majoritatea lauda privatele in fata oficialului. Ba exp mai buna, ba drop rate, ba sunt serverele libere, ba sunt Silk Items in stall si mai stiu eu ce.

Guest StopTheAbuse
Posted

http://img21.imageshack.us/i/sro2010041805154792.jpg/

Guest StopTheAbuse
Posted

gzzzzz :D cred ca a inceput sa planga veroneka:))

:) veroneka si revolution sunt amandoi INT lvl 102 FF :)) ... eu am dat reverse si am luat de 2 ori dc dupa ce am dat reverse :)) ... cand l-am gasit avea 60% hp (doar goldbotii ii luaseara atat) si pe la 30% a ajuns si veroneka si revolution dar a fost prea tarziu... :>
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...