Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

stiu, dar era bine daca puteam sa le bag la int ...

pe ksro e o chestie cu care poti sa scoti toate punctele de la stat (str/int) deci daca chear vrei sa faci ceva :)) asteapta urmatoru update sau rmatoarele update

Posted

pe ksro e o chestie cu care poti sa scoti toate punctele de la stat (str/int) deci daca chear vrei sa faci ceva :)) asteapta urmatoru update sau rmatoarele update

nu cred ca o sa bage, asa imi pot face un wizz lvl 110 trec repede lvl cu el, dupa il fac warrior ...

Posted

nu cred ca o sa bage, asa imi pot face un wizz lvl 110 trec repede lvl cu el, dupa il fac warrior ...

pe JM nu i intereseaza chesti asta pe ei doar bani i intereseaza ca sa scoti skilele de wiz trebe sa le dai cu silk da? casa nu pierzi multe sp deci tot ei castiga

Posted

nu a fost postat de Shiva , inseamna ca nu este vs finala. Deci va recomand sa nu o folositi , stiu ca sunt persoane care o folosesc

Xriminal este postat pe serverul : bot-cave.net , doar ca nu este facut public de shiva.

Posted

nu a fost postat de Shiva , inseamna ca nu este vs finala. Deci va recomand sa nu o folositi , stiu ca sunt persoane care o folosesc

poate avea un keylogger...eu unu mai astept :)

Posted (edited)

eu am downloadato.. a aparut si la news din bot-xxxxx.net forums..

am nevoie asa ca ..

Pauza 5 zile si tie

Ce este asa de greu sa respectati 3-4 reguli, nu stiu.

Edited by Forbidden
Posted

Deci va rog fiti atenti la un nebun de om

By WorkHarD :)))

nui nebun omu?=)))

nu e nebun.glumea.

app vezi ca ti-am dat ignore pe mess,asta doar asa informativ sa nu te miri dc nu ma mai vezi online. pls nu vreau sa mai aud de tine si de oameni ca tine ;)

mam saturat sa te aud pe tine...domnia ta... #-o

frumos. adevarul e ca nu pot fi un prieten bun pt tine decat daca iti mai dau vreun character gratis cand iei scamm ca noobul.

ps: gzz pt son

Posted (edited)

HUUUUHAHHAHAHHAHAAAAA PRIMUL MEU SON si al 4 item SEAL DIN VIATZA MEA :X:X::X:X:X:X:X::XX

GAYMAX E CRAZYYY%7Boption%7Dhttp://img143.imageshack.us/img143/3744/sro2010041518194600.jpg

Pentru ca esti aici de o vreme si nu te-ai obosit sa citesti primul post si pentru multiplele double post ai si tu o pauza de 5 zile.

Edited by Forbidden
Posted

nu e nebun.glumea.

app vezi ca ti-am dat ignore pe mess,asta doar asa informativ sa nu te miri dc nu ma mai vezi online. pls nu vreau sa mai aud de tine si de oameni ca tine ;)

stiu ca glumea....stii ce mai bine abtinete sa vorbesti dak nu ma suferi:| si asta nuhs dc :|?....si dak e ca lam luat pe cute inainte si plm....eu vil mai lasam dar mihai mi la dat ca nu mai facea bine %....asa ca lasama-n placerea mea...si cu asta am terminat...mam saturat sa te aud pe tine...domnia ta... #-o

p.s scz pentru post dublu

EDIT:glroose da stiu...charul il am de doar 2 sapt aproape...si avea cumparat...altu nu am sa folosesc...prima aora cnad incarc silk luna asta dak ma ajuta dumnezeu....hands imi cumpar ^^:-<....mersi:X

Posted (edited)

HUUUUHAHHAHAHHAHAAAAA PRIMUL MEU SON si al 4 item SEAL DIN VIATZA MEA :X:X::X:X:X:X:X::XX

GAYMAX E CRAZYYY[imimg]

gz si la mai multe :bananadance2:

Pentru felicitari poti folosi PM-ul daca doar atat ai de spus, nu mai fa spam.

Edited by Forbidden
Posted

GAYMAX E CRAZYYY%7Boption%7Dh

nu am vrut sa dau reply cu poza, dar cum te lasa ochii tai sa porti hat-ul acela? cum de nu-ti vine rau cand te uiti la el?

Posted

stiu ca glumea....stii ce mai bine abtinete sa vorbesti dak nu ma suferi:| si asta nuhs dc :|?....si dak e ca lam luat pe cute inainte si plm....eu vil mai lasam dar mihai mi la dat ca nu mai facea bine %....asa ca lasama-n placerea mea...si cu asta am terminat...mam saturat sa te aud pe tine...domnia ta... #-o

p.s scz pentru post dublu

EDIT:glroose da stiu...charul il am de doar 2 sapt aproape...si avea cumparat...altu nu am sa folosesc...prima aora cnad incarc silk luna asta dak ma ajuta dumnezeu....hands imi cumpar ^^:-<....mersi:X

Mi se pare nesimtire din partea ta... Dupa ce exo te'a ajutat ... La momentul ala aveai 0 din cate stiu... Acum noroc cu fractu ca a dropat aia , Din moment ce ai spus ceva trebuia sa te tii de cuvant.. Daca mihai a spus ca nu mai ia exp bun asta nu insemna ca eu si exo inca nu eram in pty .... Dar ma rog... Ramai cu chinezul-turc....

Pt lvl 65 unde pot lasa bot ? Va rog nu da'ti replay cu karra ca nu merge... Acum stau la Edimmu/Shakram

Posted

Mi se pare nesimtire din partea ta... Dupa ce exo te'a ajutat ... La momentul ala aveai 0 din cate stiu... Acum noroc cu fractu ca a dropat aia , Din moment ce ai spus ceva trebuia sa te tii de cuvant.. Daca mihai a spus ca nu mai ia exp bun asta nu insemna ca eu si exo inca nu eram in pty .... Dar ma rog... Ramai cu chinezul-turc....

Pt lvl 65 unde pot lasa bot ? Va rog nu da'ti replay cu karra ca nu merge... Acum stau la Edimmu/Shakram

Ai incercat DW cave?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...