Stefan_Andrei Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://www.rev6.com/player/neptune/KwT.html sweet muschi 2
Random Hero Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://www.rev6.com/player/neptune/KwT.html sweet muschi 290+15+15 = Awesomeness! :tiphat:
Alex92 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://www.rev6.com/player/neptune/KwT.html sweet muschi 2KwT=Kuweit= Money machine.
Kiidu Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 yep.. tin minte cand jucam pe hercules era o guilda Q8 sau ceva de genu.. baietii aia erau masterii la achimie si chestii de genu.. majoritatea erau full sox sau +7 ,8 ,9 .. asta se intampla la cap 90
GlrossE Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://www.rev6.com/player/neptune/KwT.html sweet muschi 2bine ca nu e pe server cu mine :))oricum daca era, nu-mi rezista farmecelor , si imi dadea mie arcul :) ce mai ziceti baieti? fete vad ca nu prea sunt pe aici .
shevaro1991 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 bine ca nu e pe server cu mine :))Stai linistita nu te speria cand vezi unul cu arma +11,sun sau ceva de genul.Multi dintre ei baga bani in prostie in joc si toata ziua numai alchimie fac,am intalnit multi playeri la cap 100 cu sunuri in mana +7/+9 si iam batut cu arma +7 normala,multi dintre ei nu stiu nici cum sa foloseasca skilele sau au arme plus nu stiu cat si seturi care lasa de dorit...
GlrossE Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 tipul are sun +15 ... orice skill ar folosi tot rupe ;))are 2 iteme+11 si un item sos +12 .... hai serios acum ;)) ce naiba poti sa ii faci? :)) chit ca el sta, si nu da in tine 1 minut , tot nu-l omori :))
Xriminal Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 tipul are sun +15 ... orice skill ar folosi tot rupe ;))are 2 iteme+11 si un item sos +12 .... hai serios acum ;)) ce naiba poti sa ii faci? :)) chit ca el sta, si nu da in tine 1 minut , tot nu-l omori :))credema silkroad nui asa....degeaba esti full sun dak nu stii sa te folosesti de...pun pariu ca un wizard ca droll cu doar un staff sun +5 nimic mai mult...mil bate la 0 pe jucatorul ala....si da...bravo lui pentru +15....dak isi vinde charu ia ceva $ pe el :DDeci va rog fiti atenti la un nebun de omBy WorkHarD :)))Mihai Bolog: deci planul meu Sergiu :): planul tasu Sergiu :): tau*Mihai Bolog: este sa ma duc intr-un guild partial puternicMihai Bolog: o sa cresc...Mihai Bolog: si o sa ii strivescMihai Bolog: dupa aceeaMihai Bolog: ma mut in alt guildMihai Bolog: si ii tradezMihai Bolog: pana distrug fiecare ramasitaMihai Bolog: din guildele cunoscuteMihai Bolog: si o sa imi infiintez o guilda supranaturalaMihai Bolog: si o sa distrug sigiliul dintre servereMihai Bolog: ca sa cuceresc intreg silkroadulMihai Bolog: iar dupa aceeaMihai Bolog: o sa provoc toti gm-ii cu guilda meaMihai Bolog: iar in finalMihai Bolog: o sa ma sinucid ..cazand ca o legendaMihai Bolog: ! nui nebun omu?=)))
GlrossE Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ce fel vorbiti de sunuri ;))) cu ce usurinta ma refer. :))
shevaro1991 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 credema silkroad nui asa....degeaba esti full sun dak nu stii sa te folosesti de...pun pariu ca un wizard ca droll cu doar un staff sun +5 nimic mai mult...mil bate la 0 pe jucatorul ala....si da...bravo lui pentru +15....dak isi vinde charu ia ceva $ pe el :DDeci va rog fiti atenti la un nebun de omBy WorkHarD :)))Mihai Bolog: deci planul meu Sergiu :): planul tasu Sergiu :): tau*Mihai Bolog: este sa ma duc intr-un guild partial puternicMihai Bolog: o sa cresc...Mihai Bolog: si o sa ii strivescMihai Bolog: dupa aceeaMihai Bolog: ma mut in alt guildMihai Bolog: si ii tradezMihai Bolog: pana distrug fiecare ramasitaMihai Bolog: din guildele cunoscuteMihai Bolog: si o sa imi infiintez o guilda supranaturalaMihai Bolog: si o sa distrug sigiliul dintre servereMihai Bolog: ca sa cuceresc intreg silkroadulMihai Bolog: iar dupa aceeaMihai Bolog: o sa provoc toti gm-ii cu guilda meaMihai Bolog: iar in finalMihai Bolog: o sa ma sinucid ..cazand ca o legendaMihai Bolog: ! nui nebun omu?=)))Chiar ca e dus cu pluta =)) ce fel vorbiti de sunuri ;))) cu ce usurinta ma refer. :))De cand au introdus iteme SoX la magic pop aproape toata lumea are asa ceva,de ex pe serverul meu cunosc pe unu care a avut arme de la 7d la 10d SUN luate de la magic pop.
Random Hero Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dc nu merge sa intru cu 2 acc?Nu mai functioneaza multi-clientul de cand s-a facut ultimul update la Silkroad.
beleaua_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Imi puteti zice daca sa intamplat vreodata sa iei ban/hack daca folosesti srok..g cumparat Eu zic sa stai calm cu srok,,g ala.Am un prieten in guild care a luat hack dupa ce a instalat de pe site de la ei. 3b gold&iteme a pierdut de pe 3 caractere.Are keylogger 100%.
Random Hero Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Eu zic sa stai calm cu srok,,g ala.Am un prieten in guild care a luat hack dupa ce a instalat de pe site de la ei. 3b gold&iteme a pierdut de pe 3 caractere.Are keylogger 100%.L-am folosit luni intregi pe caractere si n-am avut nicio problema cu el.
shevaro1991 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Eu zic sa stai calm cu srok,,g ala.Am un prieten in guild care a luat hack dupa ce a instalat de pe site de la ei. 3b gold&iteme a pierdut de pe 3 caractere.Are keylogger 100%.Degeaba iei botul dupa site-ul oficial daca descarci tot felul de programe si fisiere virusate de pe unde gasesti,sfatul meu e sa folositi un antivirus cat mai bun si sa il aveti tot timpul updatat.
Guest BrutalAngel Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 (edited) Somnul ....unde e SOMNULLL...ai de capul meu cu silkul vietii:)))Sii deschidem programul de dimineata cu o stire de ultima ora.....m-am mai ingrasat cu 1 kil...acuma am 3 kile:)))2 de cafea 1 de tigara.....Spam de plictiseala :)k, np. Edited April 15, 2010 by Forbidden
Kiidu Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 lalalalalalala :D :D :Dlucky me primul drop son din party.. si a venit la mineee :Dhttp://img219.imageshack.us/i/sro2010041507302973.jpg/
Vyorel903 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 lalalalalalala :D :D :Dlucky me primul drop son din party.. si a venit la mineee :Dhttp://img219.imageshack.us/i/sro2010041507302973.jpg/Bai nene tie son lu B son Lu GC_Wild Son Lu mile 2 son drop Da mie cand o sa imi pice ??? :sef:
BluMann Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Da pwla mea am 2 caractere si nici miros de son nu am simtit dapi sa mai pice mie :))
RobiOne Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 am si eu o intrebare, contul meu are e-mail verification, am schimbat tot de la e-mail, poate sa imi mai ia contul inapoi?
Random Hero Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 am si eu o intrebare, contul meu are e-mail verification, am schimbat tot de la e-mail, poate sa imi mai ia contul inapoi?Nu. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa iti fie aflata parola si sa iti fie golit caracterul pana apuci tu sa o schimbi la loc.
RobiOne Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nu. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa iti fie aflata parola si sa iti fie golit caracterul pana apuci tu sa o schimbi la loc.mersi, si eu stiam la fel, dar ma tot enerveaza ala....inca o intrebare, ieri cand am facut lvl am fost plecat, si fratemiu a bagat cele 3 puncte la str...am ce sa fac?
Random Hero Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mersi, si eu stiam la fel, dar ma tot enerveaza ala....inca o intrebare, ieri cand am facut lvl am fost plecat, si fratemiu a bagat cele 3 puncte la str...am ce sa fac?Nu.
BijuuMode Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mersi, si eu stiam la fel, dar ma tot enerveaza ala....inca o intrebare, ieri cand am facut lvl am fost plecat, si fratemiu a bagat cele 3 puncte la str...am ce sa fac?nu prea conteaza cele 3 puncte de str