Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

yep.. tin minte cand jucam pe hercules era o guilda Q8 sau ceva de genu.. baietii aia erau masterii la achimie si chestii de genu.. majoritatea erau full sox sau +7 ,8 ,9 .. asta se intampla la cap 90

Posted

bine ca nu e pe server cu mine :))

Stai linistita nu te speria cand vezi unul cu arma +11,sun sau ceva de genul.Multi dintre ei baga bani in prostie in joc si toata ziua numai alchimie fac,am intalnit multi playeri la cap 100 cu sunuri in mana +7/+9 si iam batut cu arma +7 normala,multi dintre ei nu stiu nici cum sa foloseasca skilele sau au arme plus nu stiu cat si seturi care lasa de dorit...

Posted

tipul are sun +15 ... orice skill ar folosi tot rupe ;))

are 2 iteme+11 si un item sos +12 .... hai serios acum ;)) ce naiba poti sa ii faci? :)) chit ca el sta, si nu da in tine 1 minut , tot nu-l omori :))

Posted

tipul are sun +15 ... orice skill ar folosi tot rupe ;))

are 2 iteme+11 si un item sos +12 .... hai serios acum ;)) ce naiba poti sa ii faci? :)) chit ca el sta, si nu da in tine 1 minut , tot nu-l omori :))

credema silkroad nui asa....degeaba esti full sun dak nu stii sa te folosesti de...pun pariu ca un wizard ca droll cu doar un staff sun +5 nimic mai mult...mil bate la 0 pe jucatorul ala....si da...bravo lui pentru +15....dak isi vinde charu ia ceva $ pe el :D

Deci va rog fiti atenti la un nebun de om

By WorkHarD :)))

Mihai Bolog: deci planul meu

Sergiu :): planul tasu

Sergiu :): tau*

Mihai Bolog: este sa ma duc intr-un guild partial puternic

Mihai Bolog: o sa cresc...

Mihai Bolog: si o sa ii strivesc

Mihai Bolog: dupa aceea

Mihai Bolog: ma mut in alt guild

Mihai Bolog: si ii tradez

Mihai Bolog: pana distrug fiecare ramasita

Mihai Bolog: din guildele cunoscute

Mihai Bolog: si o sa imi infiintez o guilda supranaturala

Mihai Bolog: si o sa distrug sigiliul dintre servere

Mihai Bolog: ca sa cuceresc intreg silkroadul

Mihai Bolog: iar dupa aceea

Mihai Bolog: o sa provoc toti gm-ii cu guilda mea

Mihai Bolog: iar in final

Mihai Bolog: o sa ma sinucid ..cazand ca o legenda

Mihai Bolog: !

nui nebun omu?=)))

Guest Spaimaxxl
Posted

dc nu merge sa intru cu 2 acc?

Posted

credema silkroad nui asa....degeaba esti full sun dak nu stii sa te folosesti de...pun pariu ca un wizard ca droll cu doar un staff sun +5 nimic mai mult...mil bate la 0 pe jucatorul ala....si da...bravo lui pentru +15....dak isi vinde charu ia ceva $ pe el :D

Deci va rog fiti atenti la un nebun de om

By WorkHarD :)))

Mihai Bolog: deci planul meu

Sergiu :): planul tasu

Sergiu :): tau*

Mihai Bolog: este sa ma duc intr-un guild partial puternic

Mihai Bolog: o sa cresc...

Mihai Bolog: si o sa ii strivesc

Mihai Bolog: dupa aceea

Mihai Bolog: ma mut in alt guild

Mihai Bolog: si ii tradez

Mihai Bolog: pana distrug fiecare ramasita

Mihai Bolog: din guildele cunoscute

Mihai Bolog: si o sa imi infiintez o guilda supranaturala

Mihai Bolog: si o sa distrug sigiliul dintre servere

Mihai Bolog: ca sa cuceresc intreg silkroadul

Mihai Bolog: iar dupa aceea

Mihai Bolog: o sa provoc toti gm-ii cu guilda mea

Mihai Bolog: iar in final

Mihai Bolog: o sa ma sinucid ..cazand ca o legenda

Mihai Bolog: !

nui nebun omu?=)))

Chiar ca e dus cu pluta =))

ce fel vorbiti de sunuri ;))) cu ce usurinta ma refer. :))

De cand au introdus iteme SoX la magic pop aproape toata lumea are asa ceva,de ex pe serverul meu cunosc pe unu care a avut arme de la 7d la 10d SUN luate de la magic pop.

Posted

Imi puteti zice daca sa intamplat vreodata sa iei ban/hack daca folosesti srok..g cumparat

Eu zic sa stai calm cu srok,,g ala.Am un prieten in guild care a luat hack dupa ce a instalat de pe site de la ei. 3b gold&iteme a pierdut de pe 3 caractere.Are keylogger 100%.

Posted

Eu zic sa stai calm cu srok,,g ala.Am un prieten in guild care a luat hack dupa ce a instalat de pe site de la ei. 3b gold&iteme a pierdut de pe 3 caractere.Are keylogger 100%.

L-am folosit luni intregi pe caractere si n-am avut nicio problema cu el.

Posted

Degeaba iei botul dupa site-ul oficial daca descarci tot felul de programe si fisiere virusate de pe unde gasesti,sfatul meu e sa folositi un antivirus cat mai bun si sa il aveti tot timpul updatat.

Guest BrutalAngel
Posted (edited)

Somnul ....unde e SOMNULLL...ai de capul meu cu silkul vietii:)))Sii deschidem programul de dimineata cu o stire de ultima ora.....m-am mai ingrasat cu 1 kil...acuma am 3 kile:)))2 de cafea 1 de tigara.....Spam de plictiseala :)

k, np.

Edited by Forbidden
Posted

lalalalalalala :D :D :D

lucky me primul drop son din party.. si a venit la mineee :D

http://img219.imageshack.us/i/sro2010041507302973.jpg/

Posted

lalalalalalala :D :D :D

lucky me primul drop son din party.. si a venit la mineee :D

http://img219.imageshack.us/i/sro2010041507302973.jpg/

Bai nene tie son lu B son Lu GC_Wild Son Lu mile 2 son drop

Da mie cand o sa imi pice ??? :sef:

Posted

am si eu o intrebare, contul meu are e-mail verification, am schimbat tot de la e-mail, poate sa imi mai ia contul inapoi?

Nu. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa iti fie aflata parola si sa iti fie golit caracterul pana apuci tu sa o schimbi la loc.

Posted

Nu. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa iti fie aflata parola si sa iti fie golit caracterul pana apuci tu sa o schimbi la loc.

mersi, si eu stiam la fel, dar ma tot enerveaza ala....inca o intrebare, ieri cand am facut lvl am fost plecat, si fratemiu a bagat cele 3 puncte la str...am ce sa fac?

Posted

mersi, si eu stiam la fel, dar ma tot enerveaza ala....inca o intrebare, ieri cand am facut lvl am fost plecat, si fratemiu a bagat cele 3 puncte la str...am ce sa fac?

nu prea conteaza cele 3 puncte de str

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...