BijuuMode Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Nu ii intrebi te rog site de unde au ? :Pciteste privatul :)
GlrossE Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 chiar citeam forumul si era faza cu varsta jucatorilo..am scris ceva si se blocase forumul si dupa asta am plecat in oras. acum am revenit si dau `paste` (salvasem :P)Cei mai `mici` nu pun problema cum trebuie , cand vorbesc cu parintii lor. un pici de 12-16 ani, care are ca pasiune un joc `pe calculator` trebuie sa-i explice parintelui ca acea pasiune NU intervine si nu afecteaza cu `invatatul` . acum... 50 lei e o suma destul de mare pt un copil pt un joc`premium silver` (in ochii parintelui) (si cam asa si este). DAR ca sa-i explice parintelui ca vrea sa joace acel joc doar ca recreere si n u ca si dependenta pe care si-o satisface, in detrimentului activitatilor specifice varstei lui, cand socializarea este extrem de importanta , este extrem de greu. oricum .. eu nu am folosit but, nu PREA am pierdut nopti , am scoala (nu prea ma duc :)) ) , am serviciu .. si am si viata sociala. premium nu am cumparat niciodata si nici but nu am folosit. am lvl 85 jucat cate 2 ore IN MEDIE pe zi (sunt unele zile cand nici nu deschid calculatorul) .`problema` e ca, cei mici (pt ca asa sunt) nu se dedica unui singur caracter. cei cu care am interactionat eu aveau 2-3 conturi cu toate natiile de caractere posibile, si am 80% vor plvl gratuit ; lucru normal cand nu stii cum e sa joci pe un cont de lvl mare, cand 3 ore pe zi iti `fac 3-4` daca ai facut vreun quest sau nu era plin de bui in locul tau de omorat. sper ca nu se simte nimeni jignit si ca m-am facut inteleasa.p.s. va rog nu imi mai dati mesaje pe linkmania. NU vand contul , nu stiu ce e aia sjsro si NU il schimb cu nimeni. si NICI nu mai dau add pe mess nimanui. badfist... un video ..ceva? m-am cam obisnuit sa ma uit la video-urile tale :P (cred ca le-am vazut pe toate :P )
sweet_boy_eu Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 vin si eu cu un mic lvl up :P http://img218.imageshack.us/i/sro2010041323345445.jpg/ :nanana:
Guest StopTheAbuse Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 vin si eu cu un mic lvl up :P http://img218.imageshack.us/i/sro2010041323345445.jpg/ :nanana:gzzz si lol... cand eram cu droll 80 u erai cu tweety 7x .. :| adica acum 7-8 luni(poate mai mult)
BijuuMode Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 badfist... un video ..ceva? m-am cam obisnuit sa ma uit la video-urile tale :P (cred ca le-am vazut pe toate :P )am vrut sa fac azi un video cu pvp contra la wizi dar nu au venit nici unu de 100+ doar de 95~98 si nu am facut
Xriminal Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 chiar citeam forumul si era faza cu varsta jucatorilo..am scris ceva si se blocase forumul si dupa asta am plecat in oras. acum am revenit si dau `paste` (salvasem :P)Cei mai `mici` nu pun problema cum trebuie , cand vorbesc cu parintii lor. un pici de 12-16 ani, care are ca pasiune un joc `pe calculator` trebuie sa-i explice parintelui ca acea pasiune NU intervine si nu afecteaza cu `invatatul` . acum... 50 lei e o suma destul de mare pt un copil pt un joc`premium silver` (in ochii parintelui) (si cam asa si este). DAR ca sa-i explice parintelui ca vrea sa joace acel joc doar ca recreere si n u ca si dependenta pe care si-o satisface, in detrimentului activitatilor specifice varstei lui, cand socializarea este extrem de importanta , este extrem de greu. oricum .. eu nu am folosit but, nu PREA am pierdut nopti , am scoala (nu prea ma duc :)) ) , am serviciu .. si am si viata sociala. premium nu am cumparat niciodata si nici but nu am folosit. am lvl 85 jucat cate 2 ore IN MEDIE pe zi (sunt unele zile cand nici nu deschid calculatorul) .`problema` e ca, cei mici (pt ca asa sunt) nu se dedica unui singur caracter. cei cu care am interactionat eu aveau 2-3 conturi cu toate natiile de caractere posibile, si am 80% vor plvl gratuit ; lucru normal cand nu stii cum e sa joci pe un cont de lvl mare, cand 3 ore pe zi iti `fac 3-4` daca ai facut vreun quest sau nu era plin de bui in locul tau de omorat. sper ca nu se simte nimeni jignit si ca m-am facut inteleasa.p.s. va rog nu imi mai dati mesaje pe linkmania. NU vand contul , nu stiu ce e aia sjsro si NU il schimb cu nimeni. si NICI nu mai dau add pe mess nimanui. badfist... un video ..ceva? m-am cam obisnuit sa ma uit la video-urile tale :P (cred ca le-am vazut pe toate :P )ai fost cam dura la treaba copii 12-16 ani :))...eu am 17 ani si joc sro de 4 ani jumate.pot sa zic ca am bagat pana acuma in medie la vreo 1.000 ron in acest game....si inca mai bag dak simnt nevoia ca chiar trebuie un premiu sau ca nu mai pot face fatza fara silk...treaba e ca au venit vremurile grele cam peste tot...in tara noastra ma refer...si uni "copii asa cum le zici tu nu prea mai au bani de sro....si de asta poate uni au charuri slabe si vai de capu lor...si la mine se simnte criza economica si de asta e cam rarutz cu silkurile...sper pe vara sami gasesc un job bun iara si sa bag iar baram 1 salar in sro :)))...oricum asta e clar...silkroad fara silk nu se numeste silkroad:)) cat nai vrea sau nu ai putea sa bagi bani in acest joc dak tii place....e ca un drog:| tot bagi bani...cel putin eu in primul an de joc am fost legit...lv 74 fara bot silk si plm aveam lv marishor iteme bune la D8 si destul de bun la pvp si job...dar dupa ce miam luat bann:| am abgat silk ca deja nu mai rezistat sa fac iar lv si toate alea :|EDIT: sper sa apara multi-clientul (dupa vorbele lui koila) :)) frate mai incurajat :))
koila Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 p.s. va rog nu imi mai dati mesaje pe linkmania. NU vand contul , nu stiu ce e aia sjsro si NU il schimb cu nimeni. si NICI nu mai dau add pe mess nimanui. badfist... un video ..ceva? m-am cam obisnuit sa ma uit la video-urile tale :P (cred ca le-am vazut pe toate :P )Deja te-au bifat scammeri :> o sa apara stati calm si ML am inteles ca toti useri de 3rd tools au probleme ziceti saru-mana si cu 1 sing cont :)
GlrossE Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 nu iti imaginez cate mesaje cu `schimb` de conturi primesc. sau sa ma duc pe nu stiu ce server cu experienta mai mare... dupa ce am jucat cam 1 an pe serverul asta, fara but si cu bani bunisori zic eu pt un joc.... ;)) oricum.. un video ceva? cineva? nici azi nu am avut chef sa ma joc. ma cam enerveaza turcii cu `only vorior or wizz for prty`. eu arcasa.... cam stau singura prin jangan tomb .. si e cam plictisitor.p.s. ora 1 .. si n-am somn
djcris Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 nu iti imaginez cate mesaje cu `schimb` de conturi primesc. sau sa ma duc pe nu stiu ce server cu experienta mai mare... dupa ce am jucat cam 1 an pe serverul asta, fara but si cu bani bunisori zic eu pt un joc.... ;)) oricum.. un video ceva? cineva? nici azi nu am avut chef sa ma joc. ma cam enerveaza turcii cu `only vorior or wizz for prty`. eu arcasa.... cam stau singura prin jangan tomb .. si e cam plictisitor.p.s. ora 1 .. si n-am somnDaca vrei sa vezi videouri frumoase, poti sa le vezi si pe a lui Scorpo ... banuiesc ca nu le-ai vazut.http://www.youtube.com/profile?user=Scorpo.../37/7x-uaPoAqlIVizionare placuta ! :tiphat:
AlwaysHigh Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ok si ce are de aface chestia asta cu shiva? parca shiva era unu de 23 de ani din nush ce tzara pasionat de silkroad.. pariez cu voi ca ne putem lua adio de la multi client :o :o sunt mort doar cu un singur client :|:|:|
AlwaysHigh Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dinou de la lvl 1....ultima incercare :D:Dhttp://img213.imageshack.us/i/sro2010041206504489.jpg/
GlrossE Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dinou de la lvl 1....ultima incercare :D:Dhttp://img213.imageshack.us/i/sro2010041206504489.jpg/neata. ... nu erai cu legendmaker pe server cu mine? ce s-a intamplat?
sweet_boy_eu Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 (edited) wth? :| imi zice ca este inspectie pfff si nici rev6 nu imi merge :|EDIT : s-a rezolvat :P trebuia restart la pc :))EDIT 2 : ink o problema...dupa ce dau start nu se intampla absolut nimic :crazy: wtf? Edited April 14, 2010 by sweet_boy_eu
AlwaysHigh Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 neata. ... nu erai cu legendmaker pe server cu mine? ce s-a intamplat?imi e greu sa o iau de la lvl 1 pe alt server unde nu cunosc pe nimeni :|:|
Stefan_Andrei Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 E cineva dispus sa-si faca un char lv 1 pe eos,sa ma ajute sa mut ceva elixire de pe un cont pe altul?10minute atat ,va rog frumos
GlrossE Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 serios acum... cine spunea ca ma `multumesc` cu +3 ??? . uite si de ce :http://img72.imageshack.us/i/50455613.jpg/.....p.s. e un singur item.p.s.2 am mai incercat de 3 !!! ori dupa ce am postat .. a cazut la +3 de fiecare data. il las la +0 ca nu mai pot de nervi.p.s. 3 nu am putut sa las la +0 .. a cazut la +2 e +3 acum.... si nu au fost necesare decat vreo ~50 de elixire.
dsK Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 serios acum... cine spunea ca ma `multumesc` cu +3 ??? . uite si de ce :p.s. e un singur item.p.s.2 am mai incercat de 3 !!! ori dupa ce am postat .. a cazut la +3 de fiecare data. il las la +0 ca nu mai pot de nervi.p.s. 3 nu am putut sa las la +0 .. a cazut la +2 e +3 acum.... si nu au fost necesare decat vreo ~50 de elixire.crezi ca noi nu patim asa ceva? sunt iteme care pur si simplu nu vor:P dar din 10 iteme poate o sa iti iasa unul :P e de munca cu alchemy,nu e asa de usor pt niciunul dintre noi.daca cumperi premium ai cu 5% sanse mai mult sa iti iasa.daca iti iei si dress si pui doar lucky pe el mai ai 4%.crezi ca e asa usor cu silkroadul ?:))daca te vei plictisi vreodata cauta cu cateva sute de pagini in urma si o sa vezi cum posta sleya cate un +7 zilnic.si cu toate astea a ajuns sa aiba o datorie de 800m din cauza la alchemyclasic romani sub lvl 50 ... si nu prea imi place sa spun, dar nu se deosebesc de turci.si a inceput sa injure.... asta am `cenzurat`p.s. hai ca azi am suflet de boema...(numai poze pe aici) ...macr poze sa fac.. un filmulet cum omor eu monstri (si wizz turci care fac ks) nu cred ca intereseaza pe nimeni. neata baieti si fete.. nu prea sunteti matinali :))pai cam asa sunt toti copiii frustrati,nu stiu decat sa ceara plvl si gold.daca ii ajuti odata si dupaia nu ii mai ajuti oricum te injura.asa ca orice ai face mai devreme sau mai tarziu tot vei primi injuraturi
GlrossE Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://img192.imageshack.us/i/91424357.jpg/clasic romani sub lvl 50 ... si nu prea imi place sa spun, dar nu se deosebesc de turci.si a inceput sa injure.... asta am `cenzurat`p.s. hai ca azi am suflet de boema...(numai poze pe aici) ...macr poze sa fac.. un filmulet cum omor eu monstri (si wizz turci care fac ks) nu cred ca intereseaza pe nimeni. neata baieti si fete.. nu prea sunteti matinali :))
BijuuMode Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ala e simntit a zis dami si mie niste bani romani sub 50 pe venus zic direct da si mie 2-3 mil :)
GlrossE Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 cred ca s-a uitat la lvl... tu esti lvl mare ... :)) eu nici nu sunt macar 90 :))ma gandeam sa ma duc intr-o guilda sa am cu cine vorbi (de romani) eu cred ca cei pets lvl ~7x nu sunt asa ...
Random Hero Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 clasic romani sub lvl 50 ... si nu prea imi place sa spun, dar nu se deosebesc de turci.si a inceput sa injure.... asta am `cenzurat`p.s. hai ca azi am suflet de boema...(numai poze pe aici) ...macr poze sa fac.. un filmulet cum omor eu monstri (si wizz turci care fac ks) nu cred ca intereseaza pe nimeni. neata baieti si fete.. nu prea sunteti matinali :))Omu' nu e prost destul daca nu e si fudul...cred ca s-a uitat la lvl... tu esti lvl mare ... :)) eu nici nu sunt macar 90 :))ma gandeam sa ma duc intr-o guilda sa am cu cine vorbi (de romani) eu cred ca cei pets lvl ~7x nu sunt asa ...Mai bine mergi intr-un guild unde se vorbeste engleza. Niciodata nu mi-au placut guildurile unde predominau romanii, mereu ajungeau sa se certe (sau n-am fost eu unde trebuia).
BijuuMode Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Omu' nu e prost destul daca nu e si fudul...Mai bine mergi intr-un guild unde se vorbeste engleza. Niciodata nu mi-au placut guildurile unde predominau romanii, mereu ajungeau sa se certe (sau n-am fost eu unde trebuia).da asa e si la mn in guild cate o data mi ar trebui calmante din cauza lor e greu sa i tii in frau cand is eu on toate bune si frumoase cand lipsesc se cearta ca chiori acu cas gm la guild nu se mai cearta :))
koila Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 da asa e si la mn in guild cate o data mi ar trebui calmante din cauza lor e greu sa i tii in frau cand is eu on toate bune si frumoase cand lipsesc se cearta ca chiori acu cas gm la guild nu se mai cearta :))floare la ureche sa fii Guild Master, stai sa vezi distractie cand esti Union Master :clap: , am fost si nu mai vreau.GlrossE ce-a mai mare greseala ai facuto cand ai spus "neata si tie". si eu am un noroc chior, nu sunt prea multi romani pe server, ii numeri pe toate degetele de la maini si picioare.
AlwaysHigh Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 sti cineva ceva de multi clientul de la sbot ???