Random Hero Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Apr 13th, 2010 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hours duration)[Patch]- Happy Easter Day Event would be removed- Multi-language Supports-Spanish Service would be applied
BijuuMode Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hello. This is Silkroad Online. A new payment system, Moneybookers, has been added in order to satisfy more and more users. Now, you can purchase Silk through Moneybookers! With Joymax?s implementation of the e-wallet system by Moneybookers, we celebrate this occasion by giving you $5. Seize this opportunity! Enjoy the convenience and security of Moneybookers, open an account and get $5 for free! For more details, please visit the issue banner front page of the website. We will continue to implement various payment systems to fulfill the needs of our users, and we ask for our users interest in this newly added payment system, Moneybookers . Thank you
Vyorel903 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Inca un kill la uru ieri :Dhttp://img232.imageshack.us/i/sroclient20100412203438.jpg/Cei care au nevoie de info despre sro gasiti aici orice www.sroinfo.com
Random Hero Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 www.sroinfo.com Interesant. Ce parere aveti despre noul avatar de pe kSro?
Vyorel903 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Destul de dragut . Eu astept Avatarul Angel Wings ala imi place cel mai mult :D
Xriminal Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 da abia astept sa se bage si pe isro..de mult miam dorit dresul asta:X :photo:App merge botul?:D
dsK Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 App merge botul?:Dnu,nu a aparut botul.toti avem acelasi access la acel site,daca nu iti apare tie e clar ca nu ne apare nici noua >.> e chiar asa greu de inteles?gzz vyorel !
GlrossE Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 neata lume!am vazut ca cei de la joymax au facut moneybookers ca si sistem nou acceptat de plata. eu va zic sa-l folositi o singura data pt acei 5$ bonus SI ATAT. sa va spun experienta mea cu moneybookers : din cate stiu ( nu am mai folosit contul de 1 an si ceva) numai la banca reiffeisen se poate `incarca` acel cont. femeile de la ghiseele reiffeisen NU AU AUZIT ce acest sistem de plata. trebuie sa te duci cu o hartiuta pe care ai scris in prealabil toate datele contului. in al doilea rand : din momentul in care dai banii bancii poate dura si 2-3 zile sa ti se alimenteze contul. sau, cum am patit-o se poate ca tipa de la ghiseul sa-ti fi introdus datele gresit si sa nu-ti mai intre banii aceia niciodata in cont. cum am patit. si politica celor de la moneybookers : 30 de zile investigatie) . eu adaugam cate 10$ , deci nu am pierdut mult. dar va sfatuiesc sa nu folositi moneybookers. in rest.. ce mai ziceti? :D toate bune si frumoase?
Guest StopTheAbuse Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 @ .. foarte bune si frumoase.. prostanacii de la sbot au scos multiclientul :| (acum stam doar cu un char...) si "nu se stie cand o sa il rezolve" probabil o sa tina ca si clientlessul.. 5-6 luni.. eh... incet incet ma cam dezamageste sbotu :| 1. au scos clientlessu 2. au scos alchemy 3. au scos multiclientul :| bag pl in ei de prosti...EDITED! ms koilatotusi man.. au avut o gramada de timp sa le refaca... :| dar.. ei nu vor sa dea bani unui staff... asa ca se ocupa doar Shiva... si trb sa asteptam cate 6 luni ca sa faca ceva... (ceva bun)
koila Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 @ .. foarte bune si frumoase.. prostanacii de la sbot au scos multiclientul :| (acum stam doar cu un char...) si "nu se stie cand o sa il rezolve" probabil o sa tina ca si clientlessul.. 5-6 luni.. eh... incet incet ma cam dezamageste sbotu :| 1. au scos clientlessu 2. au scos alchemy 3. au scos clientlessul :| bag pl in ei de prosti...1: 100% disc la 5min2: din cauza noului GUI de la alchemy3: 100% disc la 5 min (pentru ca tot clientless ai spus si nu multclient)
--==Darky==-- Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Buna All!!! Jok pe xian si as vrea sa vand elixire si un crossbow de 90 +0 cu blue cine vrea pm me(pe linkmania)!!!! :cool2: :cool2:
shevaro1991 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 @ .. foarte bune si frumoase.. prostanacii de la sbot au scos multiclientul :| (acum stam doar cu un char...) si "nu se stie cand o sa il rezolve" probabil o sa tina ca si clientlessul.. 5-6 luni.. eh... incet incet ma cam dezamageste sbotu :| 1. au scos clientlessu 2. au scos alchemy 3. au scos multiclientul :| bag pl in ei de prosti...EDITED! ms koilatotusi man.. au avut o gramada de timp sa le refaca... :| dar.. ei nu vor sa dea bani unui staff... asa ca se ocupa doar Shiva... si trb sa asteptam cate 6 luni ca sa faca ceva... (ceva bun)Prosti?Crezi ca daca erau prosti mai reuseau ei sa creeze un bot atat de bun?Au scos ce au scos din cauza update-urilor facute de joymax...iar Shiva nu e robotel,cred ca mai are si el o viata de trait.
Guest StopTheAbuse Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Prosti?Crezi ca daca erau prosti mai reuseau ei sa creeze un bot atat de bun?Au scos ce au scos din cauza update-urilor facute de joymax...iar Shiva nu e robotel,cred ca mai are si el o viata de trait. tocmai deaia am si zis ca ar trebui sa angajeze si ei inca cativa oameni , nu doar pe shiva... scot o groaza de $ .. nu cred ca e o problema sa mai puna cativa oameni..!
Xriminal Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 si ce o sa facem noi fara multi client?:(((...si ce cu sbot sa inteleg ca nu o sa mai putem face alchemy?
Kiidu Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 deci ok la clientless am inchis ochii dar totusi.. cred insa ca ei fac modificarile astea pe baza presiunilor joymax.
shevaro1991 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 tocmai deaia am si zis ca ar trebui sa angajeze si ei inca cativa oameni , nu doar pe shiva... scot o groaza de $ .. nu cred ca e o problema sa mai puna cativa oameni..!Daca ar angaja mai multi oameni,profitul s-ar imparti la toti.deci ok la clientless am inchis ochii dar totusi.. cred insa ca ei fac modificarile astea pe baza presiunilor joymax.Cred ca la clientless au renuntat din cauza ca fiecare avea gold boti personali si nimeni nu mai cumpara gold,parerea mea...
Kiidu Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ok si ce are de aface chestia asta cu shiva? parca shiva era unu de 23 de ani din nush ce tzara pasionat de silkroad.. pariez cu voi ca ne putem lua adio de la multi client Joymax changed something that multiclient is not working, Shiva needs a bit more time to figure it out and hopefully make it work again!What Shiva found out is that HS detects multiclient as a hack now but there was no HS update, it's something they changed on the client.change my ass ... nu se poate sa schimbe ceva in structura jocului care sa faca HS sa creada ca multi client e hack..
Guest StopTheAbuse Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Daca ar angaja mai multi oameni,profitul s-ar imparti la toti. No Shit Sherlock! eu ce drq am spus mai sus?! "scot o groaza de $" nu mor daca il fac mai bun si dau o mica parte din banii aia
orezExpandat Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No Shit Sherlock! eu ce drq am spus mai sus?! "scot o groaza de $" nu mor daca il fac mai bun si dau o mica parte din banii aiaDuma mai noua e "No shit Sherlock,what was your first clue?" Nush ce sa zic cu faza asta cu multi clientu, eu ma bucur ca e asa.Nu mai stiu,zicea cineva pe aici ca astia cu varsta 20+ au peste lvl 90 bla bla au pre si nush ce si ca astia ce is elevi si au bani numai din alocatii normal ca is lvl mic si nu prea joaca.Ei bine acuma saracii, amaratii aia pot intra si ei cu un singur caracter pe care il au,si ala necajit,si se pot distra si ei.
shevaro1991 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No Shit Sherlock! eu ce drq am spus mai sus?! "scot o groaza de $" nu mor daca il fac mai bun si dau o mica parte din banii aiaAm uitat sa precizez ca Shiva este prea egoist sa imparta si cu altii. :P
ciupilan Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ba nene ce draq voi vreti si client les si multi client si fara trafic ..:| alegetiva va plangeti de trafic na k nu mai e trafic si pl clientles si multiclient ..din partea mea sa tina asa mereu ce draq vrei saj oci joaca ma nene pe un char ...dk nu leave game :)) sper sa nu dea drumu la multiclient prea curand :P
Sleya Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No shit?servere goale? check again.....serverele vechi inca sunt full^^ doar la sbot si programul pentru buffe la warrior nu au multiclient....in rst....alti boti au ^^ in special cei folositi de goldbot firms....ei au si clientless.BTW ....sa nu folositi moneybookers sa cumparati silks....un prieten a luat ban dupa ce si-a cumparat silks cu moneybookers...astia sunt prea noobi sa livreze niste $....
BluMann Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Sleya folosesti program de autobuff si lure la warrior ? :-? m-ar interesa dar nu stiu daca e sigur :-?
BijuuMode Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Sleya folosesti program de autobuff si lure la warrior ? :-? m-ar interesa dar nu stiu daca e sigur :-?astea de la mn din uniune folosesc si nu au luat ban/scam