RobiOne Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 multi inainte, eu 14, de ce la 20 de ani, stai si joci sro, mai ales ca esti si fata?
GlrossE Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 multi inainte, eu 14, de ce la 20 de ani, stai si joci sro, mai ales ca esti si fata?cand am facut contul , am omis partea cu : interzis fetelor .... dau delete sau las contul asa cum e si nu mai intru ? :))p.s. credeti ca am vreo sansa cu 30 de magic pop cards pt un arc sun d10? nu ziceti : daca ai noroc.. sau ala a bagat 1.000 de cards..... credeti ca le pierd degeaba sau voi , in locul meu , ati incerca?
Sleya Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 nu e vorba ca nu ma multumesc cu un +6+7 ...dar...imi doresc ceva mai mult :Pam avut staff-ul +7 si am incercat +8 fara advanced....cu elixir normal ....vreau neaparat glow-ul de +9 :D deaia tot incercasta e....si eu am arma +0...si aproape tot setul +0...singura piesa "buna" e chestul +8 in rest e varza...la 10D am avut pe arcas arc de 98+8 si am incercat +9....asa ca sa imi dea fail e ceva cu care sunt obisnuit :)@GlrossE daca nu ai ce face cu 300 silks....incearca ...eu am consumat zilele astea silk-ul care il aveam pentru premium + si devil spirit adica cam 380 silks si nu am castigat nimic :Dsi eu am 21 de ani si joc silkroad....sunt altii si mai in varsta robi...il stii si pe Adnana care e trecut de 30 de ani....jucam silkroad pentru ca e fascinant....si multi ne-am atasat de prietenii facuti in joc...sa zic asa,dar asta nu inseamna ca nu avem viata personala sau cine stie ce....suntem obsedati de un joc :)...pur si simplu ne facem putin timp si pentru un joc pe pc :P
GlrossE Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 m-ai cam descurajat... . premium nu prea am nevoie ca ma loghez in 20-40min oricand.... nu stiu daca ma pot desparti de pet si de devil spirit.. ma mai gandesc. dar cred ca-mi iau clock+ds gear ~100 silks..... si de ~20 usd imi iau gold si caut un arc+5-7.intrebare : cum v-ati facut semnaturile cu , ce cred eu ca sunt caracterele voastre?
BluMann Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Sleya :)) crezi ca doar tu dai faild-uri la +8 ? :)) Mi-a dat faild arcu fara adv elixir de +7 cand am dat +8 X( dar tot nu ma las .... am jumate de set +0 si acc +0 :)) Alchemy asta ma omoara
RobiOne Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 @glrosse eram doar curios, nu am vazut prea multe fete care sa joace, nu am nimic rau cu tine, poti incerca la pop, niciodata nu se stie:D@sleya nu am zis ca sunteti obsedati, si sorin de la mine din guild are 40 si e foarte ok, nu mi se pare nimic rau ca la varsta aia sa joci, si stiu ca in acelasi timp poti sa ai si o viata personala foarte buna, am intrebat-o pe glrosse de ce joaca la varsta asta pentru ca ea e fata si mi sa parut ciudat, sper ca nu am suparat pe nimeniEDIT: sus stanga "optiunile mele" --> dreapta "editare semnatura"
GlrossE Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 @glrosse eram doar curios, nu am vazut prea multe fete care sa joace, nu am nimic rau cu tine, poti incerca la pop, niciodata nu se stie:D@sleya nu am zis ca sunteti obsedati, si sorin de la mine din guild are 40 si e foarte ok, nu mi se pare nimic rau ca la varsta aia sa joci, si stiu ca in acelasi timp poti sa ai si o viata personala foarte buna, am intrebat-o pe glrosse de ce joaca la varsta asta pentru ca ea e fata si mi sa parut ciudat, sper ca nu am suparat pe nimeniEDIT: sus stanga "optiunile mele" --> dreapta "editare semnatura"de unde aveti pozele ma refer? cam seamana toate intre ele si am crezut ca vi le-a facut cineva. imi cer scuze de `debitul` posturilor mele pe aici, dar nu am prea `dat` de romani ok pana acum.
Random Hero Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 de unde aveti pozele ma refer? cam seamana toate intre ele si am crezut ca vi le-a facut cineva. imi cer scuze de `debitul` posturilor mele pe aici, dar nu am prea `dat` de romani ok pana acum.De pe Rev6. Iti cauti caracterul si o sa gasesti si imaginea aia.
RobiOne Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 de unde aveti pozele ma refer? cam seamana toate intre ele si am crezut ca vi le-a facut cineva. imi cer scuze de `debitul` posturilor mele pe aici, dar nu am prea `dat` de romani ok pana acum.intri pe rev6.com, cauti numele tau, dai click pe el, si acolo ai o imagine cu tine, dai save la imagine, dupa o uploadezi undeva si pui linku-l acele la editare semnatura acolo...
RobiOne Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 (edited) @glrosse ultima intrebare:D de cat timp joci?Ultima data cand m-am uitat eram pe un forum nu pe irc, inceteaza cu offtopicurile Edited April 12, 2010 by Forbidden
GlrossE Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 mama mia.... ce site.. poti sa vezi TOT ce tine de silkroad . am vazut ce seturi au unii aliante, unici , SI CAND E LOC PE SERVER .. mamaa :)) foarte misto !robi, nu stiu exact... sa tot fie 6-7 luni .. nu am idee era serveru ares new atunci, de asta l-am ales.. a fost la nimereala alegerea ... nu stiam de aceasta comunitate foarte bine dezvoltata. .... imi cad ochii in gura de somn , dar ma uit pe siteul acela rev6 :)) uau. multumesc.thnx R_SupeRstaR :P
RobiOne Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Joaca cineva de aici pe Eos?:Dnu mai intreba de 1000 de ori, daca ar fi jucat cineva ti-ar fi raspuns!
Xriminal Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 m-ai cam descurajat... . premium nu prea am nevoie ca ma loghez in 20-40min oricand.... nu stiu daca ma pot desparti de pet si de devil spirit.. ma mai gandesc. dar cred ca-mi iau clock+ds gear ~100 silks..... si de ~20 usd imi iau gold si caut un arc+5-7.intrebare : cum v-ati facut semnaturile cu , ce cred eu ca sunt caracterele voastre?dak tot zici ca te loghezi ushor...iati un tiket de sp exp...o sa te ajute la farmul pe care zici ca o sal faci 90-96 parca?:Ssi de restul chestii ce sa te ajute..clock pentru pet ress devil si alea alea:)...gold il poti face si singura...prin alchemy iteme vandute...si tot asa :)dar asta necesita si foarte mult stall...cauta un sbot...cu 1 stalezi..si cu 1 lupti :) si noaptea dak poti lasa calculatorul deschis...lasi botul :PSucces :) :cool2:
GlrossE Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dak tot zici ca te loghezi ushor...iati un tiket de sp exp...o sa te ajute la farmul pe care zici ca o sal faci 90-96 parca?:Ssi de restul chestii ce sa te ajute..clock pentru pet ress devil si alea alea:)...gold il poti face si singura...prin alchemy iteme vandute...si tot asa :)dar asta necesita si foarte mult stall...cauta un sbot...cu 1 stalezi..si cu 1 lupti :) si noaptea dak poti lasa calculatorul deschis...lasi botul :PSucces :) :cool2:am stat pana acum si m-am uitat pe www.rev6.com ... inca`s uimita :)) oricum.. nu folosesc bot si 3 ore de exp/sp in plus..... parca nu merita sa renunt la pet/ds. ( m-am atasat de partea fun a jocului) :)) stiu ca daca joc cele 3 ore , e ca si cum as juca 6 de fapt... dar... pana la urma, tot dracul ala e. ... ca fac lvl 110 peste 1 an , sau peste 1 an si 3 luni , tot aia imi cam e ;)). eu mi-am stabilit un `buget` de maxim 20-30 (mai mult 30 decat 20) dolari pe luna `aruncati pe prostii`. si asta inseamna ~300 silk.... am sa-mi iau clock,ds gear .. si cred ca-mi cumpar 300 milioane gold de pe site-ul the power lvl
Guest razvan_ro Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Salutare.. sunt nou pe aici si e primu forum romanesc de sro pe care intru. Nu cred ca sunt prea multe. Oricum... Am si eu o intrebare pt cei care folosesc isrobot sau stiu cum se foloseste... Am un bower si vreau sa farmez la huni in smk... Intrebarea e cum as putea sa-l fac sa ia arrows din ht si sa se teleporteze inapoi in smk. Daca ii dau ca ret. point hotan, cumpara tot ce trebuie dar cand sa plece din orasi spre spot zice ca e orasul gresit... Ma gandesc ca poate exista vreun script sau ceva sa se teleporteze din ht in smk.. nu stiu. Sper sa ma poata ajuta cineva... Astept sugestii si ms anticipat :)
Guest StopTheAbuse Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 p.s. credeti ca am vreo sansa cu 30 de magic pop cards pt un arc sun d10? nu ziceti : daca ai noroc.. sau ala a bagat 1.000 de cards..... credeti ca le pierd degeaba sau voi , in locul meu , ati incerca? da;0 ai sanse sa iei... stiu pe cineva care a luat din 100 silk sun staff 10D si avatar... dupaia peste ceva timp a luat si devil grade S din 10 silk... deci ai sanse si din 1 card :)@robi... u te astepti sa iei 1b+ pe staff... nush daca o sa iei atat.. de 3 zile ma uit in jg dupa staff de 10D si e un staff 98+9 cu 400m... si tinand cont ca al tau e facut cu advanced ... (sa zicem +150m) nush cum o sa iei 1b pe el :) ... m-am mai gandit ca nu are rost sa-mi cumpar de acum staff.. cine stie ce se intampla pana fac 98... :)@glrosse ai spus ca sa faci 110 in 1 an sau un an si 3 luni.. (fara bot) heh.. pana acum la 85 a fost relativ usor de facut manual (eu nu fac 5% fara bot ... nici la lvl 80..), de la lvl 95-100 o sa iti ia 2 saptamani pe level...(asta cu bot 24/7) probabil o sa iti ia 1 luna sa faci un lvl manual... iar de la 100-105 o sa iei 0,01 pe 30 mobi... deci banuiesc ca iti dai seama ce inseamna asta... (xD incurajez botterii :)) )@? am citit mai sus de alchemy... am noroc la mai mult de +5 fff rar... odata mi-a luat 900 elixire sa fac o arma +5 :| [aproximativ de 74 ori mi-a dat fail la+5, am avut noroc ca atunci erau ieftine elixirele (200k/each)] de exemplu acum nu mai am curajul sa incerc la +6/+7 din cauza ca un elixir e 2m pe rome :| (disperatii draq) la 50 elixire (pe putin cate imi trb mie ptr +5) sunt 100m si asta doar pentru un kkt de +5 ... si.. va dau un sfat.. cumparati-va itemele gata facute... e mult mai rentabil.. :) (ma refer la plusuri)LOLOMG: http://www.youtube.com/watch?v=pJ0lpAo0qWA
djcris Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Si totusi ramane misterul .... cum au reusit unii la nici o luna de la update-ul cu Alexandria sa faca level 107 ???Cum e posibil asa ceva ? Eu joc zilnic, e adevarat ca nu trag ca turbatul, dar inca nu am 102...dar 107 mi se pare imposibil de facut in 30 de zile. :ceuameni:
Lord_Bogdan Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 @sleya nu am zis ca sunteti obsedati, si sorin de la mine din guild are 40 si e foarte ok, nu mi se pare nimic42 chiar :Pda;0 ai sanse sa iei... stiu pe cineva care a luat din 100 silk sun staff 10D si avatar... dupaia peste ceva timp a luat si devil grade S din 10 silk... deci ai sanse si din 1 card :)Hai lasa mihai nu mai fii asa modest :DSi totusi ramane misterul .... cum au reusit unii la nici o luna de la update-ul cu Alexandria sa faca level 107 ???Cum e posibil asa ceva ? Eu joc zilnic, e adevarat ca nu trag ca turbatul, dar inca nu am 102...dar 107 mi se pare imposibil de facut in 30 de zile. :ceuameni:Joaca in party de 8 cum a zis si badfist, sau au profitat de bugul ala de dmg :)
dsK Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 42 chiar :PHai lasa mihai nu mai fii asa modest :Dmulti inainte!ehhh,a incercat si el sa incurajeze omul.am cunoscut roman de 57 de ani,era in rank la thiefs pe locul 2.
koila Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Eu nu inteleg ce tot va legati de varsta jucatorilor de SRO, voi nu observati ca doar cei peste 20 ani sunt FULL sun, si lvl 105+ ? si stiti dece? aveti voi la 14 ani bugetul necesar sa investii lunar 50$ poate chiar mai mult? cat este alocatia voastra? 50lei? terminati-va ma.
GlrossE Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 salut. m-am uitat la mai multe video-uri de ale tale badfist. frumos editate. si felicitari pt realizari in sro. se pare ca mi-am ales serverul gresit cand mi-am facut contul :)) romanii de pe serverul meu se injura folosind globals, nu stiu nimic altceva decat bot bot bot. (nu condamn pe nimeni, dar am citit si eu globale in care radeau polonezii de ei). m-am cam hotarat ce fac cu cei 30$ de cre dispun. imi iau un clock (pt ca m-am obisnuit cu maimuta) si 25 de game card`s de la pop. intrebare. ..... daca nu imi da arcul care-l vreau , macar primesc altceva de consolare? :)) multumesc si spor la mai multe realizari, fie ca sunteti lvl mare sau nu :)
koila Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 salut. m-am uitat la mai multe video-uri de ale tale badfist. frumos editate. si felicitari pt realizari in sro. se pare ca mi-am ales serverul gresit cand mi-am facut contul :)) romanii de pe serverul meu se injura folosind globals, nu stiu nimic altceva decat bot bot bot. (nu condamn pe nimeni, dar am citit si eu globale in care radeau polonezii de ei). m-am cam hotarat ce fac cu cei 30$ de cre dispun. imi iau un clock (pt ca m-am obisnuit cu maimuta) si 25 de game card`s de la pop. intrebare. ..... daca nu imi da arcul care-l vreau , macar primesc altceva de consolare? :)) multumesc si spor la mai multe realizari, fie ca sunteti lvl mare sau nu :)clock \ premium vezi ca acest trafic nu tine la vesniciie, in curand site-urile de profil vor creea si mai multi gold farmeri si vei sta pe bara. sau pierdut sume impresionante la POP (la mine in guild 5000 silk pentru sword si shield 10d) daca vrei neaparat o arma seal of sun pentru FUN incearca la armele de 1D