GlrossE Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 pt gasesti mai usor ca si blader. inca nu s-a ajuns la cap lvl .e activ jocul.
sweet_boy_eu Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Se poate schimba parola si email-ul de la un cont de sb0T fara chestiile astea ? PayPal E-Mail address of last purchase: si PayPal TXN ID of last purchase: . Daca da , cum? Multzumesc pt atentzie :tiphat: @Vyorel903 : gz si la mai multe ^^gzz tuturor pentru unique kills / +++ / lvl up and so on :)
AlwaysHigh Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 salut tutuor! cine are un Blade sau Glavier de vazare sau de WTT ??? mi sa luat de european :| vreau sa imi iau un alt char si usor usor sa incerc sa nu mai schimbi charele lunar.. :| incerc sa joc pe unu si sa fac unu si bun....... pana acum ma plictiseam de ele si faceam scimburi.... de cand mi-a fost furat ala de 100 .... vreau sal dau pe asta si sa-mi fac unu si bun... dar la rogue de acum de la 80 pana la 110 cel putin nu mai am nici un skill nou vreau un chines la schimb ^^ nu sunt scammer credetima ^^ :D
Guest rivas Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 :bananadance2: yo koila si pacilea dau de tine :clap: la ce iteme ti ai facut ai un car beton :kar: sper in 2 saptamini sa revin mai motivat :tiphat: sunt c am noob la tot ce inseamna noutati ca n ultimu timp am fost prin sahara :bananadance2: nema computer
cri2032 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 salut tutuor! cine are un Blade sau Glavier de vazare sau de WTT ??? mi sa luat de european :| vreau sa imi iau un alt char si usor usor sa incerc sa nu mai schimbi charele lunar.. :| incerc sa joc pe unu si sa fac unu si bun....... pana acum ma plictiseam de ele si faceam scimburi.... de cand mi-a fost furat ala de 100 .... vreau sal dau pe asta si sa-mi fac unu si bun... dar la rogue de acum de la 80 pana la 110 cel putin nu mai am nici un skill nou vreau un chines la schimb ^^ nu sunt scammer credetima ^^ :D Am eu un bower de lvl 80 pe pluto , very very bad farm.. 2 avatars and shitty silk items... :bananadance2: yo koila si pacilea dau de tine :clap: la ce iteme ti ai facut ai un car beton :kar: sper in 2 saptamini sa revin mai motivat :tiphat: sunt c am noob la tot ce inseamna noutati ca n ultimu timp am fost prin sahara :bananadance2: nema computer Salut , bine ai venit sau ai revenit nu stiu sigur.... Din cate inteleg esti pe Aege :D Charul lui koila
sweet_boy_eu Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Salut , bine ai venit sau ai revenit nu stiu sigur.... Din cate inteleg esti pe Aege :D Charul lui koila f tare last msg-ul lu' koila =)) probabil era un turk :-j
koila Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 :bananadance2: yo koila si pacilea dau de tine :clap: la ce iteme ti ai facut ai un car beton :kar: sper in 2 saptamini sa revin mai motivat :tiphat: sunt c am noob la tot ce inseamna noutati ca n ultimu timp am fost prin sahara :bananadance2: nema computer :blink: salut si bine te-am gasit. Eu sunt pe aici de prin 2006-2007 :P @sweet_boy_eu asa injur eu deobicei cand sunt nervos mobi, noobi, jucatori pro, si chiar la alchmey :)) cine stie ce faceam eu pe acolo cri2032 :tiphat: de reclama
Guest rivas Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 :blink: salut si bine te-am gasit. Eu sunt pe aici de prin 2006-2007 :P sper ca inca mai sunt in guilda conform cu rev6 sunt da nu intotdeauna afiseaza corect sunt celalalt Z din guilda
koila Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Zamolxe te sparg cat am incercat sa dau de tine.. da inca mai esti in guilda.. dar vino repede ca se fac restructurari de personal :))
Guest rivas Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 sper sa nu ma restructureze si pe mine pe 23 ma intorc in tara numa ca tre sa mi refac sistemu deci mai dureaza.Transmite salutari la baietii care mai joaca daca mai e vreunu. Tre sa vind ceva goldeanu :yum: sper sa fie ceva safe :hail: asa sa mai bag ubn surub la sistem
koila Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 sper sa nu ma restructureze si pe mine pe 23 ma intorc in tara numa ca tre sa mi refac sistemu deci mai dureaza.Transmite salutari la baietii care mai joaca daca mai e vreunu. Tre sa vind ceva goldeanu :yum: sper sa fie ceva safe :hail: asa sa mai bag ubn surub la sistem Are baiatu antidot si pentru tine :), doar Radu si Marian mai joaca. vb pe privat daca este ceva. Doar stii ca cele mai bune alegeri in viata le faci alaturi de mine. PS: Ma opresc aici cu chatul, nu vreau warn (in 4 ani de LM nici 1% nu am avut :P )
djcris Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Deci Joymax a rezolvat si problema sunurilor de 10d pe care le dadea Meduza si Roc ... inca o tzeapa ... no suns 10 d = no advanced elixirs B grade for 11 d . Sunt tari baietii. De ce nu au scazut si Tiger Girl la level 15 ? :)) Macar aveau si playerii de level 20 o bucurie.
sweet_boy_eu Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Se poate schimba parola si email-ul de la un cont de sb0T fara chestiile astea ? PayPal E-Mail address of last purchase: si PayPal TXN ID of last purchase: . Daca da , cum? Multzumesc pt atentzie :tiphat: are cineva vreo idee??
AlwaysHigh Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 au scazut la lvl monsti unici pentru ca roc erea imposibil de omorat de cand sa baga 11 dg erea medusa deja lvl 100 am fost eu si am vazut cu ochi mei ^^
koila Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Deci Joymax a rezolvat si problema sunurilor de 10d pe care le dadea Meduza si Roc ... inca o tzeapa ... no suns 10 d = no advanced elixirs B grade for 11 d . Sunt tari baietii. De ce nu au scazut si Tiger Girl la level 15 ? :)) Macar aveau si playerii de level 20 o bucurie.Pe venice un amic a luat B Class Sox din Som glavie 10D a sparto sa isi faca nova bow-ul +9vezi ca este postat si pe rev
Xriminal Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 lol ionutzee esti belea "so fut pe mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" :)))0oricum charu e brici:X...felicitari de char:X >:D<deci sami bag pula in el sbot...incerc sa intru de ieri pe char...intru stau 20 30 min..si POC error ...what a hell is that?:((((si in momentul de fatza incerc sa intru :| 8-|
GlrossE Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 cine foloseste sro king. va rog un pm am 2-3 intrebari :) . multumesc pt eventuala amabilitate. :) bag somn. nb all.
ciupilan Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 sa va lamuresc cu rok si cu medusa de lv 100:) au fost adusi la acest lv din cauza k so bagat lv 110 si ei fiind mobi peste 100 trebuia sa dropeze 11 dg ... deci dea aceea au fost adusi la 100 k sa dropeze in continuare doar 10 dg items... hp-u si dmg-ul il au acelais :))
Kiidu Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 my new vid^^ _IceTea_ lvl up 101 and capitain ivy ^^http://www.youtube.com/watch?v=bFT556Qy4LA
dsK Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 @DreamFighteR gzz ! cu d2d ce ai mai facut? ce lvl mai e?voua va merge sa intrati cu 2 conturi? mie imi da login error la al2lea.as putea face ceva sa mearga 2 conturi?
sweet_boy_eu Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 @DreamFighteR gzz ! cu d2d ce ai mai facut? ce lvl mai e?voua va merge sa intrati cu 2 conturi? mie imi da login error la al2lea.as putea face ceva sa mearga 2 conturi?poate nu ai bifat enable multi client sau ceva de genu :) eu luam C10 pentru k nu era bifat ala si nici nu puteam sa intru pe 2 conturi ;) poate asta e problema
GlrossE Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 neata baieti si fete. am o intrebare.. de la un timp tot observ 2 lucruri ciudate : 1 .... cand ma loghez ramane `requesting user confirmation` joc in stanga si nu mai dispare ( nu trebuia sa dispara si sa apara ?)2.... cand fac questurile, si aveam de omorat sa spun ...2000 de monstri si omoram 2-3 imi aparea ca un fel de notice cati am omorat. acum imi apare doar titlul questului hunt 2000 monsters de exemplu... dar nu ma `mai anunta` cati am omorat. nu ma umblat la media pk.2 si nu folosesc but :) (nu momentan cel putin :)) ) Neata ! si o duminica placuta. tuturor. mai incetati certurile ca nu rezolva nimic pe forum :Pp.s. in 3-4 posturi am fost prima pe pagina de 2 ori :)) hehe
Guest cRsT. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 neata baieti si fete. am o intrebare.. de la un timp tot observ 2 lucruri ciudate : 1 .... cand ma loghez ramane `requesting user confirmation` joc in stanga si nu mai dispare ( nu trebuia sa dispara si sa apara ?)2.... cand fac questurile, si aveam de omorat sa spun ...2000 de monstri si omoram 2-3 imi aparea ca un fel de notice cati am omorat. acum imi apare doar titlul questului hunt 2000 monsters de exemplu... dar nu ma `mai anunta` cati am omorat. nu ma umblat la media pk.2 si nu folosesc but :) (nu momentan cel putin :)) ) Neata ! si o duminica placuta. tuturor. mai incetati certurile ca nu rezolva nimic pe forum :Pp.s. in 3-4 posturi am fost prima pe pagina de 2 ori :)) heheBună dimineaţa, mulţumesc la fel..1. Când îţi dispare "Requesting user confirmation" înseamnă că e bug, iar când apare continu' înseamnă că încearcă să se logheze.2. Normal trebuie să-ţi apară, acum 2 zile am făcut quest de genul şi îmi apărea, nu ştiu ce să zic. Ce pot să zic e că doar poate iarăşi ai dat de bug, dar nu ştiu sigur. :)
amoniaku Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 @am vazut ca omida ma facut analfabet:)) mersi omido da nu inteleg de ce? ptr ca scriu cu "k" in loc de ca si ca nu pun virgula cand trebuie? astai problema mea de ce scriu asa ,atata timp cat ma inteleg baietii, daca nu ma intelegi ori esti mai analfabet ca mine ori ..... mai bine nu citi si treci mai departe... is satul de comentarii de genu'....@ am vazut ca e cineva interesat de un char glavier sau blader,am eu un glavier de vanzare lvl 100 ptr mai multe info pm me. mersi:)
djcris Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Fratilor, nu m-am referit la faptul ca nu exista elixire sealed B class de 11 d ... am spus doar ca ne putem lua adio de la sunurile dropate de meduza. Era mai usor sa iei sun omorand-o pe meduza decat lasand bot 24/24 pe un spot. Normal ca vor exista si de acum incolo sunuri de 10 d, dar vor fi foarte rare si asta cu atat mai mult cu cat cel putin 90% din playeri le vor sparge sa obtina elixirele pentru seal of nova. :tiphat: