Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Good point...care stie pe la cat se termina inspectia...ca in momentul in care am facut eu ochi deja incepuse...si nu mai merge site-ul :D

Posted

Bai fratilor da voi cum ati vazut ca e inspectie de boot!!! Ca eu nu pot accesa site ul.......:(

PS:Primul meu mesaj de pe linkmania:p, Titi sunt zmeul, ca din cauza ta m am gandit sa mi fac cont aici :)

Posted

@fugicadau auzi acuma ce facem ne intrecem la semnaturi? care are mai mare goldu?? :)) a meu e real al tau nu prea cred e cam neclar...

mai inainte ai avut 11 milioane acuma ai deja 950... repede te imbogatzesti impartaseste secretu? PAINT PHOTOSHOP? :))

EDIT: lol

haideti sa facem un "trivia" pe topicu asta legat de silkroad... daca vreti io incep....

O glavie:

P _ _ _ _ _ M

pentru indicii postati indiciu... :D

Posted

Doar nu vrei sa zici ca asta toate iti apartin nu ? :|

Kobra : faza cu goldu din sig'ul tau e editata...uite-te la culoare goldului in screenu lu' "fugicadau" si ala de la tine.

Posted

sry ca ma bag dar cam ce e peste 100.000.000 e scris cu mov(sau o nuanta de mov)

poti incerca sa vinzi un item si ii pui pretul la vanzare de 124.000.000

dimineata am reusit sa citesc site-ul acum nu

Posted

Doar nu vrei sa zici ca asta toate iti apartin nu ? :|

Kobra : faza cu goldu din sig'ul tau e editata...uite-te la culoare goldului in screenu lu' "fugicadau" si ala de la tine.

lol cine a zis ca imi apartin daca as fi avut bani din storegi asa fi ff fericit sau macar blaidu ala cu sos som sau cu ce o fi din cele 3 nustu a cui e lam gasit pe un site

www.sro.mmosite.com ............

Posted

Bot User List and Punishment Notice 04/27

Date : 4/27/2007

inquiry: 279

Hello. This is Silkroad Online.

As we have posted before, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, we will be blocking bot users.

The list of bot users can be found under User violation/Bug Abusers in our Forum section.

We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.

[Xian]

Aarons / Ame_lia / ayelen_teamo / BDJA / BFVC / Bw_MMO / cakesun / Cc_Princess / crockeral / crowd / cuscom / D7m7GE / DevilMonkey / Droop / drunkdriv / EasonSilk / Farmer_G_M / foolishman / GaFuR / GFDDS / GFDGDR / godgad / gogovb / goodone11 / grudgel

[Aege]

_mOVOm_ / _oIo_ / _vmWmv_ / _vXv_vXv_ / _x_O_x_ / 00_00 / 6090 / Aesa / Asitdr / BaBy_Yue / baitan_shui2 / Bdksier / Ediender / FFXX_Sun / Florar / Fuldsa / ghfghj / Gsdhj_er / GUIXIA / GUOREN / Homedown / jamaila / jrocksolid / Leemi / Li_yu_Han

[Troy]

_Ben_ / _Kyoko_ / Anti_Idiot / AsBUK / BabyPolar / Bejuk / BlindShotXX / But_lo / Bw_MMO / Cllkf / CoYun / dengdai / duyducnguyen / Dyaoyao / Eiddyde / eNro / f4s3r / Filei / ftuYBE347 / Gerrt_boy / GoodMale / GSDDFSD / haapp45 / hfghfgth / JianNma

[Athens]

_Park / Bw_MMO / chibimieo / flyinsea / laman / larousheide / Mianfei / Moumaie / MyBroSux / Noduoduo / Oaiduf / oanien / OnisM / Pesten / Pianien / Pinqen / Poenae / Punama / Punamu / PVP_A / QloiaQ / Qqoicq / QtheheQ / R4ID3R / Ravary

[Venice]

_Man_Li_ / Addgr / Adriano1 / Amorw / AppleTree77 / Aqingliuyan / Ayimie / Ayumie / bangde / bingyu / BlueFlamer / Bw_MMO / Chearmonarch / Chirel / customize_25 / Davides / Dgong / Doorneshm / Elixir_ / EngDmg / Eqingliuyan / FeelFree / Fire__Blade / Flying / FU_fei

[Alps]

3_nb / 4_apple / Aesl / ALALbaby / Baby_AL / Back_l / banana_5 / Baock / BOP_ / Catgirl__ / come_here / D_Omen / dennisdeboer / DJ_cat / gsdgdfs / Haplet / hfdgdsfs / huoju / hvbjkmnhb / Injury / jgfhgfh / jhyuhyfg / Jonesde / kennslke / Knor

[Oasis]

BaiWeak / BLASNSC / ChooseYiin / EcorlYiil / ESTHER_ME / eyesBRight / Feixiang / Gandofu / Gfgerl / Ghcalt / Hands / KILLmOnter / KING_SilkROD / koatem / LandMarK / likeFIGHT / LoveNicegiL / Magic_star / MJXING / NOMonterX / QueenNice / QUEENnukker / Scrvbys / Seshsb / shajiare

[Rome]

Amlong / asdfgtb / asfgujo / BeetOo / Block_bill / Blocker / Cery / Cici / deavistator

/ Dernte / Dirty_Dozen / DLKENG / GoodSpeedr / Jesach / Jesach_a / Kiawekng / kikpao /kill_bell/ Minibaby_Ro / Rocket1 / Ropig / ruiwf / Shelly / skjangg / starhurryt

[Greece]

_TenKaiChi_ / 37C / 37D / 38C / 38D / AK470 / Ak471 / AK472 / AK475 / AK478 / AkisMis /BAINInide / Biliirant / Black_monkey / Black_tooth / browjeok / capacity / Celinton / contrilary /CryzCool / DFFGGG / DonFangBuBai / Feature

[RedSea]

_seksi_ / Baby_Re / badiese / bizaihapp / boytart / Bumingbone / Dan0N / dfdsis / fisusa / gfXL / Ice_hockey / kediss / kuangzhuai / Lisk / luktine / Minkads / nashartlp / Nestle / Rebaby

/ reflector / shovecrack / snoution / thanht / Wintergirl / yang_guihui

[Tibet]

All_moon / Alone_man / big_banana / Boos_gir / Bow_Sun / Cat_green / changjiang / Chinese_girl/ Cikltick / Crabs / Da_MIMI / Endend / Exciting / Fick / Furkey / Glavie_sun /hello_kity_ / iI_Ii / jingchicken / just_female / koefs / MM_CAT / MT_TM / Murtaghe / paleme

[Olympus]

00wellcome00 / Amedai / and_j / beauty_ / Beer2 / CoBra_Joh / coolboy002 / CrazyJU / da__bi / desert___ / dsfgdgfdgfd / Dwmon / Evans3 / fghfgjh / Gentles / GOoDG_ / Goodlord / Herbet / hongniu_02 / ichujtfrfdhj / Jones4 / Kellerman / lincon / magic_pow / Masha5

[babel]

_moonwave_ / _Persymon_ / addler / Aiexcs / antique / AsEasy / BaHard / Behem0th / BIGHOT / BKFQKUJA / BKmAsterXx / BONeyjame / brow_Cachte / china2007 / Cisoel / COOKxBESTx / Coolso / decepay / Diener_Innos / DoWant / EatBreak / englie / Feel_Fun / fIGhtGirL_x / FLOWER_A

[sparta]

Benevolence / bieliwo / cakira / Cermer / dadida / damen / dfgoog / dignity / dingzi / Duckre / HGowie / Hgpo_0 / Hood_1002 / Human_ / IIIIIIII_0 / jianpan / kaonima / laozi / longyang / meishi/ mengzi / Milltary / oo_oo / OoBlueSkyoO / PalisZ

[Eldorado]

0Alex0 / 0Ann0 / 0Beth0 / 0Franco0 / 0Helen0 / 0Lily0 / 0Lucy0 / 0Polly0 / 1Alex01 / 1Franco1 / 1Sonia1 / Askmu / BeeLee / BignoobO / Bw_MMO / ciweitou / Debbie / mangren / NoOMan / RedmanO / Robiy / Steveny / Tolly / uuuuuuuuuu / xiangzuojia

[Pacific]

__Luck__Boy / _zajjy_ / abz / Color_ful / Cuonister / Gdadasd / GUIdao / GUIdun / GUIfu / GUIjian / GUIqiang / Hooli_Dssde / jerome / joan_ly / kesanli / Kiti_BoBo / Kon_beer / Maiter_Monse / Maximus_X / MoChouLee / molihua / muyijie / NONOxing / NUkkerKing / One_eyed

[Alexander]

Akfc77 / Bchac / Blocks / Cack7 / Dadada / Eila / FIFY / foru / Freeman77 / Frouller / Gilr / harui / im_here / Jonnety77 / Meloy / Memeqing / MHOHOIKK / minibmw / myname / Necker / Nimbuss/ skilltheman / Vanilar / Vivian / Xiayul

[Persia]

__Kill__ / blackegg / Blue_Sky / BoNoD / ccssti / Descendant / HaHaShoW / HOoOH / lihai007 / LinKCope / MarkNnOIo / NaNa_Angel / P001 / PlengLIlK / Samsung / SmileSweet / SuiLRoOn / vsxi00 / WeaponS / woaixiatian / xianaicun

[Zeus]

CHAINA_you / deaklist / Denrun / djfhdhfj / Explorer / fbghtr / Ghnner / hjdgh / hjfhfjdh / hjghgjhy / HOHO_GOD / JFDDGHFDH / JHDFJSDF / JHDJHDSJ / jhfghdfg / JJ_ZEUS_l / Jkery /KJDFJHDJFH / lishkang / lsadkis / LUK_ONE1 / Mnonry / Newmen / Patcher

Posted

still closed :| ~X( ~X( EXTRAORDINAAAAAAAAAAAAAARRRR!

EDIT: tinetimi pumnii si zicetimi ca nu mis banat :-SS :-SS :-SS

EDIT2: YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AM SCAPAAAAAAAAAAT WOOOOOOOOHOHOHOHOHOO !!!! YEEHAHAHAAA!!!

Posted

Tot nu aveti ce face puteti sa va uitati la un serial tare simpatic:

Silkroad Story 1/5:

Silkroad Story 2/5:

Silkroad Story 3/5:

Silkroad Story 4/5:

Silkroad Story 5/5:

Vizionare placuta !

Guest RamALot
Posted

care ma lamureste cu jobul de thiefs si pe mine? deci ce trebe sa "NU FAC" sa intru in "wanted category" ? m am prins nu trebe sa intru in rampage mod sa omor tot ce mi iese in cale pana la epuizare... insa exisat un mod dupa care ma pot ghida cum sa ma feresc de rank ul ala ca sincer nu am nevoe sa fuga tot serveru dupa dosul meu de noob :bananadance2:

Posted

ce fain o fost ^^ mia placut... dramatic :| cand il omoara pe ala ... si actiune faina cand se bat thiefii cu hunterii... mia placut

EDIT: io deja nush ce sa mai zic cat mai e inspectia astaaa?!

EDIT2: daca ar da ban la toti botzii ar fi toate serverele populated :D pt ca pe fiecare server cam 40% is boti :) :D

Posted

Bai fratilor da voi cum ati vazut ca e inspectie de boot!!! Ca eu nu pot accesa site ul.......:(

PS:Primul meu mesaj de pe linkmania:p, Titi sunt zmeul, ca din cauza ta m am gandit sa mi fac cont aici :)

Sal Zmeule :) sper sa nu iti para rau ca ti-ai facut cont :)

Faza cu bot users era de azi dimineata cand mergea siteul acum nu se stie care e problema banuiesc ca e din cauza cumparari de silk prin intermediul cardului care nu functioneaza de vreo 6 zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...