Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am jucat isro blader lvl 77 full legit...

dar stii vorba prostu vorbeste si badfist e unu... nu rimeaza dar asta e vorba.

PFF:esti mai prost ca noaptea...habar nai cei ala silkroad...si 2 la mana...ai un cacat de char npc de lv 90 maxim dak il ai si pe ala...si tu te pui la "tranta" cu badfist si toti ceilalti care deja enam saturat de 100 si suntem 100+...m stii ce ..o parere sincera Ciucu mic si joc de glesne:D! :box: nu dau 10k pe tine credema...parerea mea e sa termini sa postezi de raz...domnul omida 8-|

scz pentru off-topic...dar trebuia:|

EDIT:gaby888 am auzit ca warclock/cleric hibrid e mai bun...intreabal pe domnu' dsK...el le are :)

Posted

salut .. baieti si fete. de fapt `buna dimineata`

cautam ceva pe net si am dat de forumul acesta. ma refer la topic de fapt. vad ca sunteti activi nu gluma. cineva pe ares de pe aici?.

oricum , salut si bine v-am gasit... am sa mai postez pe aici :)

Posted

Sincer Badfist mai lasane tata deja sutem satui de Mesajele tale obosite ca esti cel mai bun de pe Venice sau unde joci.. Ca nu ai adversar si alea alea.. Si eu joc sro din 2005, dar nu ma laud ca si tine ... Stim si noi ca tu esti Zeul SRO :kar: dar ia-o mai usor. Bafta si fara suparare.

'' Sa stii ca ai dreptate '' Daca joci din 2005 si ai DG8 [ mai jos de lvl 76 ] e grav.... Ce level ai? Pana in 70? Poate trec peste tine maine poimaine :> .

salut .. baieti si fete. de fapt `buna dimineata`

cautam ceva pe net si am dat de forumul acesta. ma refer la topic de fapt. vad ca sunteti activi nu gluma. cineva pe ares de pe aici?.

oricum , salut si bine v-am gasit... am sa mai postez pe aici :)

Neatza :wav: nu stiu daca joaca cineva pe Ares dar nu este nici o prob :) Parca incepuse cineva sa joace... Nu stiu sigur...

EDIT: Are cineva sb00T ? for share :|

Posted

'' Sa stii ca ai dreptate '' Daca joci din 2005 si ai DG8 [ mai jos de lvl 76 ] e grav.... Ce level ai? Pana in 70? Poate trec peste tine maine poimaine :> .

Mda daca esti tu prea prost nu am ce sa iti zic. Daca te intereseaza ce lvl am vin-o pe Iris si ai sa vezi. :box:

Posted

neata... ma duc sa mananc ..dar sa va zic o faza mai `dura` inainte :

eram in un pt cu un wizz si un nuker la mobi de 87 (eu am 85) . toate merg ok..... mai vine un bower ... un blader.. si ma da turkul afara din pt. il intreb de ce sa m-a dat afara din pt si el imi zice : here was first man ... si tot repeta asta .. asa ... `a la` turk :)

Posted

Sincer Nu am ce sa iti zic prea multe . Iti zic doar atata Vezi sa nu te mai fraiereasca altu sa iti mai fure alt char !!! Felicitari pt cel care ti la furat :) :bananadance2: si vad ca prea multi il ling in cur pe Badfist. :crazy:

Si daca ii chiar asa bun Badfist sa faca pvp cu asta http://www.rev6.com/player/venice/Perserker_5.html . Mai mult ca sigur 1-2 hit ea de la el. Toate cele Bune. :nanana:

nu intleg dece postezi u alt player.... daca esti smecher aratati charul tau full sun... nu pe al altuia....

si daca il ling in cur :)) carei problema??? daca esti smcher nu posta pe unu full sun ca pot posta si eu zeci de chare full sun..........posteazati charul tau full sun sau alte chare......... cand o sa fi mai bun ca badfist nu conteaza serverull.... ma anunti si pe mine sa iti dau tie toate charele si sa ma las de sro....

Posted (edited)

@kristinhos05 daca esti frustat nu veni pe forum sa scapi de ele

Totusi din mesajul pe care la-i postat nimic nu am inteles. De ce sa scap ???? :-j

offtopic[

Edited by Forbidden
Posted

haideti baieti .. ce naiba.. e frumos afara...

btw : mi-a cazut un arc de 85+6 la +7 , nu a disparut, nu a dat invalid... dar imediat dupa, mi-a cazut de 2 ori la +1 :))

Posted (edited)

nu intleg dece postezi u alt player.... daca esti smecher aratati charul tau full sun... nu pe al altuia....

si daca il ling in cur :)) carei problema??? daca esti smcher nu posta pe unu full sun ca pot posta si eu zeci de chare full sun..........posteazati charul tau full sun sau alte chare......... cand o sa fi mai bun ca badfist nu conteaza serverull.... ma anunti si pe mine sa iti dau tie toate charele si sa ma las de sro....

Las-o balta esti prea prost. Eu am postat charu ala ca sa nu mai zica badfist ca ii cel mai tare de pe serverul pe care joaca. Asa ca nu te mai baga ca musca in curu Calului.

flame, offtopic

Edited by Forbidden
Posted

chill guys.. its enough allrdy..

hmm stie cineva de ce nu imi pot posta video pe youtube?

tocmai am terminat de editat .. dar nu vrea sa mil posteze.. adica cand dau sa il selecteze pentru upload nu se inampla nimic.. cand dau fara progress bar .. la fel sta asa 2 ani cu chestia aia incarcandu-se.. help xD

edit :

thx glorosse :) voi incerca.. daca nu merge revin cu alt post

Guest rLs_EQinoX
Posted

chill guys.. its enough allrdy..

hmm stie cineva de ce nu imi pot posta video pe youtube?

tocmai am terminat de editat .. dar nu vrea sa mil posteze.. adica cand dau sa il selecteze pentru upload nu se inampla nimic.. cand dau fara progress bar .. la fel sta asa 2 ani cu chestia aia incarcandu-se.. help xD

edit :

thx glorosse :) voi incerca.. daca nu merge revin cu alt post

Dc nai iteme pe IceTea?...

Posted

roman=rom=turk.(no racism)

lastest acquisition :D

http://img695.imageshack.us/i/sro2010040818092824.jpg/

:tiphat: pentru putinii care sunt :tiphat:

Posted (edited)

ma oumule tu esti pro** sau te prefaci sincer eu nu joc pe VENECE EU JOC PE VENUS sincer char esti pro** ce treaba am eu cu alti de pe alte servare atata timp cat nus la mn pe server nu vad dc sa ma intereseze ?? pt ca nici o data nu am cum sa fac pvp cu el sau altu de pe ori ce server

Mai date in pula mea de handicapat. Tu la 22 sau cati ani ai tot la SIlkroad ai ramas atuncea ii grav. Mai traiesteti si tu viata nu sta numai la calculator. Copil Obsedat. :blink:

Limbaj

Edited by Forbidden
Posted (edited)

hai sa vedem cati de pe forum au 20 de ani ++ si joaca iti zic eu mai toti si ce te deranjeaza pe tine ce fac eu in timpu meu liber din cate stiu am servici am femeie ma duc in oras cu prieteni de suspend nu scapi.

chiar nu inteleg de ce trebuie sa te motivezi in fata unui ratat,chiar nu inteleg...

offtopic

Edited by Forbidden
Posted (edited)

chiar nu inteleg de ce trebuie sa te motivezi in fata unui ratat,chiar nu inteleg...

Schimbati date drequ avataru nu vezi ca dai dovada de copil orfan.

@Badfist Ma doare fix in pula daca iau Ban :)) !!!! Foarte simplu pentru mine si pentru multi de pe link de aicea esti un 0 . Hai pa

Limbaj

Edited by Forbidden
Posted

Mai date in pula mea de handicapat. Tu la 22 sau cati ani ai tot la SIlkroad ai ramas atuncea ii grav. Mai traiesteti si tu viata nu sta numai la calculator. Copil Obsedat. :blink:

acum il jignesti petru ca iti arata cat de PROST esti!!!!!!!!!!!!!!

Edit : am priten de 44 ani care joaca silk un german cu characterul GIANTKILLER de pe athens printre cei mai tari glavier.... care e problema ta daca are e 22 de ani MULTI INAINTE! omul face ce vrea.... ce crezi ca sta nu mai in fara pc :))))??? daca da esti batutu in cap

Posted

acum il jignesti petru ca iti arata cat de PROST esti!!!!!!!!!!!!!!

Edit : am priten de 44 ani care joaca silk un german cu characterul GIANTKILLER de pe athens printre cei mai tari glavier.... care e problema ta daca are e 22 de ani MULTI INAINTE! omul face ce vrea.... ce crezi ca sta nu mai in fara pc :))))??? daca da esti batutu in cap

Ti-am mai spus nu te mai baga aiurea, unde nu este treaba ta. Dute uitate la desene si manca niste pufuleti.

@ Eu stiu pe cine sa respect pe acest Forum . Sunt multi care stiu ce fac si nu abereaza ca is cei mai buni de pe serverele lor.

Posted

tipul caruia i s-a furat contul (lucru nasol de altfel) ..

eu eram in o guilda cu ceva polonezi .. aveam un prieten.. dar si-a luat ban pt un chargeback.. si nu prea ma inteleg ok cu restul pe aici. cautam o guilda mai ok.

voi folositi but pe aici?

Posted

tipul caruia i s-a furat contul (lucru nasol de altfel) ..

eu eram in o guilda cu ceva polonezi .. aveam un prieten.. dar si-a luat ban pt un chargeback.. si nu prea ma inteleg ok cu restul pe aici. cautam o guilda mai ok.

voi folositi but pe aici?

da bro sunt pe Ares cineva mi-a imprumutat un bow de 76 cu care sa ma farmez da-mi pm pe LegendMaker pe ares te pot ajua la farm sau la plvl.... la mobi de 36...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...