Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la best seen equip ..avea si scut d11 son :)))))

tipu` e arab? sau tac`su are mina de diamante? wtf.....

Si mai important, ce face pe parcursul unei zile ca sa scoata +9 pe banda rulanta?

Posted

ma poate ajuta cineva? mi-a expirat sb*tul si numai peste 2 zile pot sa il platesc, imi poate da si mie cineva pentru 2 zile contul lui sa il impart cu el ?:|

Posted

:D

cat de noob sa fii sa spargi 11D SON weapon?

Incredibil de noob :))

Pai daca D12 nu o sa existe,la ce mai foloseste elixirul ala?

Si chiar daca ar fi D12 sa zicem,mai mult de 200 kk nu ia pe el.Pe cand putea lua infinit mai mult pe arma.

N00BZ :D

Posted

lvl up http://img143.imageshack.us/img143/8438/sro2010040621030991.jpg

Ai primit si exp la quest? Ca jos vad doar SP-uri si mi se pare ciudat ca ai facut level, dar cred ca exp a fost mai sus.

Ce mor eu pe astia carora le platesti 1 ora de taxi si te dau afara dupa 45-50 de minute. 8-|

Posted

Ai primit si exp la quest? Ca jos vad doar SP-uri si mi se pare ciudat ca ai facut level, dar cred ca exp a fost mai sus.

Ce mor eu pe astia carora le platesti 1 ora de taxi si te dau afara dupa 45-50 de minute. 8-|

am primit si exp, dar am chestii aia dezactivata, si nu imi arata points-urile pe care le primesc, dar la sp nu sunt skill points iti da direct sp-uri, si deaia imi arata

Guest StopTheAbuse
Posted

:D

Imagine IPB

cat de noob sa fii sa spargi 11D SON weapon?

Imagine IPB

cred ca stiu eu cine a facut ala =))))) exista un singur prost atat de mare in tot silkroadul :D :)))) o fi o0_MEDUSA_0o ?:D :))))
Posted

cred ca stiu eu cine a facut ala =))))) exista un singur prost atat de mare in tot silkroadul :D :)))) o fi o0_MEDUSA_0o ?:D :))))

nu, nu el a facut, blade la dat si axe il mai are

Posted

gresit....FaCe_oF_FaCe turkuletzu la guilda rebel_turks sau hell

^^^

Raspuns gresit...

Vrei o moneda?:))

Guest StopTheAbuse
Posted

yep...it was face of face :)

cam greu....dar am facut-o.....lvl up 104 :)

Imagine IPB

gzz mane.. dar ce naiba e HP si MP ala pe capu' tau... :| asa putin? eu la 100 aveam cu droll 18k HP si 42k MP :/ ....
Posted

thanks guys....mihai hp e asa de mic pentru ca...am LT on....am hands stricate...deci str de pe ele nu se pune...si nu am setul FB 100% adica cu STR 7 si hp 1300 ....normal momentan am 18 k hp :) ahhh si nici pe staff nu am STR :P

Posted

gz alex astept sa faci 105 sa imi zici cum a fost questu pt rank up

badfist imi pare rau daca in trecut am avut niste altercatii cam urate...na a fost vina mea si vreau sa stii k imi pare rau nu trb sa reactionez asa :dooh: ... vad ca tu ne ajuti in orice si na...atunci am reactionat ca un copil...nu am gandit la momentu potrvit deci...te rog hai sa fim din nou prieteni :tiphat:

Posted

badfist imi pare rau daca in trecut am avut niste altercatii cam urate...na a fost vina mea si vreau sa stii k imi pare rau nu trb sa reactionez asa :dooh: ... vad ca tu ne ajuti in orice si na...atunci am reactionat ca un copil...nu am gandit la momentu potrvit deci...te rog hai sa fim din nou prieteni :tiphat:

wow,abia astept episodul 2 din aceasta noua telenovela care va face ravagii in inimile telespectatorilor...

ce naiba,nu puteai sa ii dai pm ?stiu ca si eu puteam sa iti dau tie pm cu asta,dar imi era lene sa caut buttonu bla bla

Guest StopTheAbuse
Posted

wow,abia astept episodul 2 din aceasta noua telenovela care va face ravagii in inimile telespectatorilor...

ce naiba,nu puteai sa ii dai pm ?stiu ca si eu puteam sa iti dau tie pm cu asta,dar imi era lene sa caut buttonu bla bla

:-s tu esti la avatar? :-s

UP 68 =)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...