Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

media.pk2 e de vina ;) . . . mi s-a intamplat pe ecsro . .faceam un pas .. disconect . .

icetea. . ce arma aveai? . .oricum presupun ca e mai bun sun asta pe care il ai decat arma aia ;) . . . .am sanse sa vand un nuker bicheon90/fire90/light lvl 100 FF pe sjsro new pentru 250m++ pe isro ? ? ? :)

Posted

Faza e ca mi-a dat teleport in Hotan si a ramas blocat ,am iesit inchizand sbotul si acum nu mai pot intra lol.

De ce nu mai poti intra? Iti da ERROR C10 ?? De client normal ai auzit?

Posted

am avut un char a fost nuker cold/fire/bicheon toate ff 65 am bagat light si dupa nu prea imi placea bicheonu si am bagat si Pacheon acum o sa dau inapoi fire si bicheon ce ziceti sunt pana la 66 pur int de la 66 la 99 sa bag in str si sal fac 2:1 fara nukuri numai pacheon hibrid sau sal fac pur int si sa am si nukurile vrea sa mai aud pareri :dontknow:

Posted

aDyTsUz0r SOLD! :D

BFT la lvl si spor la SON-uri baieti aici ma opresc cu sro.. :D sau paote cn stie o sa mai joc asa de fun da nu boting sau deastea umpic de handgrind cu wizzu mititel la vrajeala :P :tiphat:

Posted

aDyTsUz0r SOLD! :D

BFT la lvl si spor la SON-uri baieti aici ma opresc cu sro.. :D sau paote cn stie o sa mai joc asa de fun da nu boting sau deastea umpic de handgrind cu wizzu mititel la vrajeala :P :tiphat:

felicitari.

mult noroc in rl si alte jocuri ^^

EDIT : asa ca mi-am adus aminte,au schimbat astia ceva in legatura cu astralul? ca inainte se auzea ca daca folosesti astral si da fail va ramane arma la +5 in loc de +5..

gzz robi ^^

Posted

mda... nu e singurl scamm deja nu ma mai deranjeaza scamurile..

acum am intrat pe Ares ma distrez la lvl mik nu am mai facut lvl 10-20 de vreo 2-3 ani ^^ e destul de distractiv..^^

joaca cineva pe Ares?

Posted

Dau Cont level 94 Blader pe Grecee Pentru 1000 de SILK pe SWSRO 1000 SILK costa 23$ acolo Cine este intereseat add: MoloceaMarius_Sebastian 500 silk im bagati prima oara 500 dupa ca sa nu avem discutii astept sa imi dati add (BAFTA la cei mai tari unici)

Posted

pe toate serverele e un lag infernal.. pe rome am delay 5 sec iar pe tibet vad poze.. chiar daca downloadez cu peste 1mb/sec..

Posted

nu vreau sa va dezcurajez dar questu pt Baron dureaza 2 saptamani sa il faci :)

lol dar de ce asa mult?...apropo la chinese cum o sa se zica de la 105? ca am uitat:)..

doamne de sar repara lagul nici pvp nu am putut face astazi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...