Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai charu a fost la un prieten acasa.. si vorba lui daca avea keyloggers era si charu lui futut..

nasol.ori e de la sala....ori e chiar prietenul:| ai si tu grija ca la sala in general astia baga keyloggere la greu.

news : http://img87.imageshack.us/img87/4276/sro2010040512101693.jpg ^^

Guest StopTheAbuse
Posted

fratilor.. daca mergeti la sala folositi keyboard on screen -.- ... asa nu aveti cum as luati hack.. sau chiar daca aveti keyloggere.. folositi keyboard on screen... ca nu poate fi detectata de keylogger...

Posted

infine.. am fost la uruchi mai inainte.. il gaesc 100%.. eu fericit tananan kill fara iteme

la 80% apare un turk direct pk pe mine... eu ce plm sa fac dau reverse si vin inapoi uru 50% ala .. MAI DA ODATA PK PE MINE

Posted

2b + 11dg set fb +5+ arma fb 11dg +5 .. 10dg set fb +3,4,5 98+5 xbow , harp , daggers

si inca ceva iteme si un elixir adv 11dg..

Posted

Sorry for you dream :(

noua mea jucarie....o am de 1-2 zile :D mai am mult de lucru la ea...dar na...ieri mi-a cazut la grind dar a luat-o un prieten din party si mi-a dat-o inapoi :D

maine revin cu lvl 104 :D

Imagine IPB

Posted

poi daca iti faci asa popularitate omorand unici in fiecare zi...lumea va incepe sa te invidieza si pana la urma vor incerca sa iti sparga parola cu key logger sau mai stiu eu ce.

cunosc persoane ce au patit-o, dar nu turcii i-au spart parola ci persoane apropiate lor :)

Posted

problema e ca singuru care stie parola mea e un prieten pe care il stiu in viata reala si nu ar face asa ceva .. + ca stiu si eu acountul si parola lui.. adevarat am fost la sala dar am mai fost la sala respectiva de nush cate ori.. infine.. asta e

Guest bubu123
Posted

salutare cum pot realiza un hibrid euro, cat ar tr. sa bag la str. si cam de pe la lv ... am 72 am bagat numai la int pina acum... am inteles ca de la lv 90 sa bag la str. cate 1 punct ... cine ma poate lamuri mersi mult.

Posted

salutare cum pot realiza un hibrid euro, cat ar tr. sa bag la str. si cam de pe la lv ... am 72 am bagat numai la int pina acum... am inteles ca de la lv 90 sa bag la str. cate 1 punct ... cine ma poate lamuri mersi mult.

singurul euro care face treaba buna si ca hybrid este warlock-ul. oricare alt euro trebuie sa fie full str sau full int.dacsa esti warlock si vrei sa te faci hybrid baga si tu odata la 3 levele cate 1 punct la str,ca sa iti fie usor la calcul baga pana la lv 80 numai int,dupaia de la lv 80 la lv 90 numai str si atunci vei fi hybrid 8.1.iar de la lv 90 la 110 bagi cate 1 punct la str din 3 in 3 levele. eu am warlock si am de gand sa il fac full int,pt full int ai nevoie de un set foarte bun.

Guest StopTheAbuse
Posted

deci.. mda.. LEVEL nou, semnatura noua, arma noua, id nou ^^ hehehe :P

Posted

am avut un char a fost nuker cold/fire/bicheon toate ff 65 am bagat light si dupa nu prea imi placea bicheonu si am bagat si Pacheon acum o sa dau inapoi fire si bicheon ce ziceti sunt pana la 66 pur int de la 66 la 99 sa bag in str si sal fac 2:1 fara nukuri numai pacheon hibrid sau sal fac pur int si sa am si nukurile vrea sa mai aud pareri :dontknow:

Posted

am mai intrebat odata :D dar am uitat ;))

1st : Daca am lvl 3 la Trader ma pot ataca thiefii fara capa de trade? :D

2nd : Unicii apar aleator sau au o ordine ? [Lord,Shaitan,Medusa .sau poate fi Shaitan -L0rd- Medusa ?]

^^

si care`i treaba cu +8+9 asa de des la voi ?? e doar pe Isro ? sau pe toate oficialele[Ksro,Rsro,Csro ?]

ajuta si premiul si Sbotul sau alte kestii :D:D?

Posted

sa nu aveti incredere in "mocaboss" dupa ce am postat ca vand charul el mi-a dat pm cu 3 chare de WTT si mia dat id si pw i -am dat id pw si secreta si in 5 ore nu mi-a dat secreta si acum 20min dupa ce sa conctat pe char si a vazut ca e charul acolo mi-a zic "pa" si mi-a dat ignor =)) :))

pe ce srv sa ma apuc si eu de la 0 un srv un nu sunt prea multi cu Sun/Som/Son adica daca imi iau un +7 sa fiu destul de bunicel adica ce srv sa ma apuc si eu pe un srv mai slabut

sa nu aveti incredere in "mocaboss"

ultimul msg pe mess dat de el "P**a Alex: SA= nu stiu cya xD" =))

Posted (edited)

AlwaysHigh soarta.. de aceea eu nu vand la ROMANI si daca ma decid sa vand unui roman, si nu "joaca" asa cum ii "cant " eu, nu fac afaceri cu el.

http://img192.imageshack.us/i/sro2010040522194114.jpg/

103 si eu :)

Edited by koila
Posted

sa nu aveti incredere in "mocaboss" dupa ce am postat ca vand charul el mi-a dat pm cu 3 chare de WTT si mia dat id si pw i -am dat id pw si secreta si in 5 ore nu mi-a dat secreta si acum 20min dupa ce sa conctat pe char si a vazut ca e charul acolo mi-a zic "pa" si mi-a dat ignor =)) :))

pe ce srv sa ma apuc si eu de la 0 un srv un nu sunt prea multi cu Sun/Som/Son adica daca imi iau un +7 sa fiu destul de bunicel adica ce srv sa ma apuc si eu pe un srv mai slabut

sa nu aveti incredere in "mocaboss"

ultimul msg pe mess dat de el "P**a Alex: SA= nu stiu cya xD" =))

de fiecare data cand e vorba de un trade cu cineva de pe LM intrebati inainte pe forum si asteptati vreo 3 4 raspunsuri,cacatul ala de om a incercat sa imi dea si mie scamm >.> imi pare rau pt tine.

ce mai insemnau cutitele alea rosii??? deasupra capului

guild war :)

Posted

ce mai insemnau cutitele alea rosii??? deasupra capului

Am impresia ca sunt de la GW !!!

Gz Koila pt lvl :)

si Always.... sincer esti prea botanist :)) ai pus botu la ala...Pacat..Pe viitor ai grija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...