Guest RamALot Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 daca ai peste 15 ani si LVL 30 poti sa imi dai un pm in joc daca eu nu sunt on poti sa il cauti pe piciu sau temby haha 15 ani buna treaba macar la capitolu asta ma incadrez ( 22 ) insa cu levelu mai am ca deabia ieri am inceput si am numa 16 ... dar nu ma las :comp1:
KoBrA9315 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Deci sa va ajut sa intrati mai usor pe sro am sa va arat 2 guideuri cum sa intrati mai usor:1: asta e cel mai usor ... cand iti va da sa bagati codul IL SCRIETI CEL MAI REPEDE POSIBIL va imaginati ca faceti concurs cu altii care mai vor sa intre... l-ai scris primu si ai dat confim esti ON2. asta e mai complicat...DECI:1) Deschizi 1 data clientul si dai start si cand apare sa bagi id si pass apesi butonul dintre ALT si CTRL 2) Deschizi din nou silkroad si dai start.(fara sa iesi din alalalt)3) intri in primul client deschis bagi ID si PASS cu care vrei sa te loghezi si dai eneter pana iti cere codu... bagi codu NU dai confirm dai un click oriunde pe screen sa nu mai "palpaie" linia aia.... 4) dai iara butonul ala dintre CTR si ALT si deschizi al doilea client 5) in al doilea client deschis scrii un alt cont+pass VALID pe ACELASI server si dai enter pana iti cere codu DE AICI FACI REPEDE :6) cand iti cere codu inseamna ca este loc... si tu cum ai celalalt client pregatit... dai pe butonul dintre ctrl si alt si intri pe primul client si dai confirm repede... 7) GOOD LUCK si ENJOY! :D
Sephiroth Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 pe un Full Int. Bow (COLD) ce set sa pun ? ma gandeam la protectornu e bun bow pe full int ... mai bine full str !!
.TripDeTrip Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Deci sa va ajut sa intrati mai usor pe sro am sa va arat 2 guideuri cum sa intrati mai usor:1: asta e cel mai usor ... cand iti va da sa bagati codul IL SCRIETI CEL MAI REPEDE POSIBIL va imaginati ca faceti concurs cu altii care mai vor sa intre... l-ai scris primu si ai dat confim esti ON2. asta e mai complicat...DECI:1) Deschizi 1 data clientul si dai start si cand apare sa bagi id si pass apesi butonul dintre ALT si CTRL2) Deschizi din nou silkroad si dai start.(fara sa iesi din alalalt)3) intri in primul client deschis bagi ID si PASS cu care vrei sa te loghezi si dai eneter pana iti cere codu... bagi codu NU dai confirm dai un click oriunde pe screen sa nu mai "palpaie" linia aia....4) dai iara butonul ala dintre CTR si ALT si deschizi al doilea client5) in al doilea client deschis scrii un alt cont+pass VALID pe ACELASI server si dai enter pana iti cere coduDE AICI FACI REPEDE :6) cand iti cere codu inseamna ca este loc... si tu cum ai celalalt client pregatit... dai pe butonul dintre ctrl si alt si intri pe primul client si dai confirm repede...7) GOOD LUCK si ENJOY! biggrin.gifLoL thx...merge@Ce equip ziceti ca e bun pt full str blade...Armor sau protector?
FINE Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ms ptr toti ce-i ce mi-au raspuns la intrebare :tiphat: dar totusi sunt putin cam nedumerit ptr ca aveti pareri diferite :crybaby: deci ce sa pun pana la urma ?! garment s-au armor : (blader-full-strght) thx :tiphat:
EvilToileT Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Garment ca sa fi echilibrat cu defense....dela str ai mult phy defense si dela gamrment ai mag defense :)
BillyTalent Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ma uitam si eu pe net si am gasit niste chesti ce nu prea le intzeleg movie acestea sunt pandoras box ( ma refer la cutiile violete) sau scuzati dac injur sa fii atat de prost sa faci asta movie mai bine mil dadea mie
KoBrA9315 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 looooool ce fraier ii ala din al 2-lea film ))))))) )))))) era prea rich ^^
Guest Blaidy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ehm poate nu o fi bun pe int. dar tot omor repede si fara sa pierd nimic la viata ... (sa vad ce va fi la lvl 19+)
FINE Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Garment ca sa fi echilibrat cu defense....dela str ai mult phy defense si dela gamrment ai mag defense :) thx spydy :tiphat: pe garment joc de acum :dance:
BillyTalent Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 garmentu de la setu complet de lvl 29 incepe sa fie calumea...iti recomand si eu fiind pe str
Mehico Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cred ca mai bine porti armor pana pe la lvl 50, dupa care sa te schimbi pe garment.Mobii de sub 45-50, cei mai multi dau phy dmg. Mag dmg nu prea vezi.
adyzaha Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cred ca mai bine porti armor pana pe la lvl 50, dupa care sa te schimbi pe garment.Mobii de sub 45-50, cei mai multi dau phy dmg. Mag dmg nu prea vezi.majoritatea mobilor din silk sunt pe phy daca te axezi mai mult pe grinding e mai indicat armorul,in caz ca vrei sa faci pvp si atunci te ajuta garmentul mai mult .
FINE Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 majoritatea mobilor din silk sunt pe phy daca te axezi mai mult pe grinding e mai indicat armorul,in caz ca vrei sa faci pvp sau atunci te ajuta garmentul mai mult . ms mult acum am lvl 29 si am facut set complet garment si deocamdata nu pr mai am bani sa schimb setu pe armor dar urmatoru set o sa fie armor :P si thx for all ptr replay :beer:
Sephiroth Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 mie nu-mi merge de loc clientu , imi zice ca e inspectie , nici site-ul nu vrea <_<
FINE Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Da toate serverele sunt in verificare : 27/04 bot check :dooh:
KoBrA9315 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 OMG BOT CHECK!? ( reinstalez clientu :D ^^ EDIT: DAP nici la mine nu functioneste siteu ( AM SCRIS INTENTIONAT NU SARITI! )
adyzaha Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ar fi frumos sa ne scapam de bots dar sansele incep cu 0,... P.S KoBrA9315 nu ai cum sa fii 95% STR e imposibi daca ai baga numai str de la inceput max ar fi 80% STR
KoBrA9315 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 pai posibil... in fine.. pana la lvl 5 am bagat int si de la lvl 5 incoace numa str...
Ninuta Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ptr cei interesati de silk www.silkroadonline.net Va astept pe serverul Persia care este nou deschisCei care au intrat nu ezitati sa-mi dai pm nick AndreeaVa ajut cu gold iteme etc...