Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

N-am mai auzit asta de silk ..

Daca nu o sa am silkuri o sa iau ban cand sunt level mare ?:))..

Si aici dau de tine ma ? =))

ON: http://img163.imageshack.us/img163/9144/sro2010040217483278.jpg, voi ce levele mai aveti?

Posted

da eu ma chinui sa iau un son glavie de la unu

ce dmg ei cu setu de 11 dg pe u de la mobi de 102?

dmg e acelasi pt k nu am str pe set mai deloc ... de la cei cu magical iau mai putin dmg cu vro 700-800 in medie :P in fine ink nu e tunat setu :P

Posted

Ia uite kidule

App Baiatu te asteapta sa iti dea si restu de bani :|

gz.. unge charu meu xD.. sunt mandru si stiu ca ma asteapta dar acum imi reinstalez windowsul...

Posted

Si aici dau de tine ma ? =))

ON: http://img163.imageshack.us/img163/9144/sro2010040217483278.jpg, voi ce levele mai aveti?

Pai se poate sefule ?:))

@ Deci se poate juca si fara silkuri .. Din moment ce au fost banati si unii din cei care au bagat..

Nu conteaza ca e greu jocul .. Cat joc eu merge si-asa :)) .. Eu joc 4fun .. Ce rost are sa joc cu bot ? Mai bine nu mai joc .

Asta nu mi-a placut niciodata la jocul asta, plin de boti .. Prea putina socializare din cauza asta, lucru ce-l trage in jos :( .

Posted

iti pot spune socializare exzista.. cel putin pe tibet si in uniunea mea.. de cand a inceput 11 dg mai toata ziua sunt vreo 5-6 pe TS deci ai cu cine sta de vorba.. si credema la nivelurile de xp pe care joymax le cere botul este necesar.. vei vedea ca pe parcursul avansarii tale vei descoperii ca este o diferenta foarte mare intre f2p si p2p .. unii playeri iti vor rade in nas la pvp sau unqiues sau job doar pentru ca ei sunt silk spenderi..

Posted

Salut ! Vreau sa ii dau un sfat lui:

@TeRr0rboY

Hai pe cSRO, acolo intri din prima si nu ei ban daca nu folosesti chestii ilegale. E la fel ca pe iSRO doar ca e pt chinezi, dar e o comunitate de europeni marisoara pe srv unde joc eu. Aici poti gasti tot ce iti trebuie despre joc. Iar daca ai nelamuri arunca o privire peste topicul LM despre cSRO.

Respect !

Guest BrutalAngel
Posted

http://img704.imageshack.us/i/sro2010040301283386.jpg/

Sa traiasca lvl 103:)))hai 110:P

Posted

Salut ! Vreau sa ii dau un sfat lui:

@TeRr0rboY

Hai pe cSRO, acolo intri din prima si nu ei ban daca nu folosesti chestii ilegale. E la fel ca pe iSRO doar ca e pt chinezi, dar e o comunitate de europeni marisoara pe srv unde joc eu. Aici poti gasti tot ce iti trebuie despre joc. Iar daca ai nelamuri arunca o privire peste topicul LM despre cSRO.

Respect !

E aiurea pe cSRO , mai e si in chineza si toate cele si nu-mi place.. :( ..

@ Sa vedem ce va fi :)) . Eu nu voi baga bani in joc ca nu am de unde :) .. Sau cine stie,mai vedem pe viitor :)) .

Posted

e cam jaf. . nu gasesti plvl . .dar iti da 20k de sp. . iti da niste tikete de viteza, party, atac, si normal tiketele de 60% si 100% exp&sp . .e cam . .varza ca nu sunt nici romani. . mai misto de ex e sjsro :)) . .dar tot isro de mai calumea :right: :right: :right:

Posted

@TeRr0rboY

Exista Media.pk2 in engleza care iti traduce tot jocul. Dar tu alegi :right: !

@lopzor

Stii si tu silkroad cat cainele meu. Daca habar n-ai engleza si cersesti 24/7 plvl si toti te injura normal ca ti se pare nasol. Cum sa compari sjSRO cu cSRO...in fine.

EDIT:

@dsK

Sry , am vrut sa ma abtin din a posta dar lopzor m-a cam enervat. Imi cer scuze inca odata si nu am intentionat sa fac reclama, am vrut doar sa ii dau o sugestie lui TeRr0rboY, pt ca pe cSRO se poate distra si fara sa cumpere silk/bot.

Posted

E aiurea pe cSRO , mai e si in chineza si toate cele si nu-mi place.. :( ..

@ Sa vedem ce va fi :)) . Eu nu voi baga bani in joc ca nu am de unde :) .. Sau cine stie,mai vedem pe viitor :)) .

uite problema e ca nimeni nu te va lua in serios daca nu cumperi silk si nu folosesti bot.. eu stiu cativa playeri LEGIT pe tibet ce au facut 95 FARA bot.. insa cu o tona de silk.. deci una una.. ori bot fara silk or silk fara bot..

gz B toate cele bune si spor la mai multe lvl :D

Posted

@TeRr0rboY

Exista Media.pk2 in engleza care iti traduce tot jocul. Dar tu alegi :right: !

@lopzor

Stii si tu silkroad cat cainele meu. Daca habar n-ai engleza si cersesti 24/7 plvl si toti te injura normal ca ti se pare nasol. Cum sa compari sjSRO cu cSRO...in fine.

cred ca ai facut destula reclama la cSro.da-i si tu un pm si vorbiti pe mess pt ca pe noi chiar nu ne intereseaza de cSro/sjSro/si restul porcariilor.ai topic cSro ce cauti pe aici?

Posted

exact asa am patit eu cu son xbow.. unu facuse 1,5 b oferta eu am dat 1,6 .. si dupaia el a facut 1,7.. si lui i la vandut.. cel care la vandut sa fie prost sa nu imi zica ca ala da atata.. eu mai maream pana la 2,5 b daca era oricum ala nu mai avea gold.. dar nah.. asa is unii turci..

Posted

Cum fac sa nu se mai vada ce are caracterul pe cap ? Ca nu-mi plac caciulile alea :)) si stiu ca parca era pe undeva ceva sa faci sa nu mai vezi ce ai pe cap .

Posted

Daca se pricepe cineva la iBot il rog sa imi dea un PM. <_<

Am rezolvat. Multumesc lui EvilToilet. :tiphat:

Am gasit un Key of bloodline . Ce ziceti sa-l vand dupa ce trece eventul asta cu ouala ? Sau sa-l vand acum ?

Ai putea sa astepti ceva timp dupa event. Acum au ajuns preturile si la 1.000.000 si tot nu se cumpara.

Am gasit si eu o Pandora Box. :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...