cri2032 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Salut boyz n' girlz nu ne'am mai vazut de o vreme .....Grats pt + si lvl :PAm facut si eu un 101 .... Si am vazut ca merge treaba snur ... Cu quests...Dar.. Am si eu nevoie de un SB()T pana pe 8 aprilie.... Doar atat...
jookyer Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cerberus primu meu cerb xD nu e pe isro :)) dar e:D
Random Hero Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cerberus primu meu cerb xD nu e pe isro :)) dar e:DAi topic de RuSro aici. Oricum, felicitari. :)
aionys Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Sleya sau cei care jucati pe rome? Aveti idee ce sa intamplat cu charul HoMeR2 ? a ajuns public sa ceva in genu ?murder?
Random Hero Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cadoul meu de la HeroShine l-am pocit ca o sa i cada som glavie in tomb si ia cazut si mi a dat glavia lu fratesu Kutta Wow. Foarte frumos gestul. Schimba-i putin criticalul ^_^ . Si felicitari pentru viitorul level 102, vad ca ai 99% :D
Xriminal Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 DE CE NUMI ATACA BOTUL X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( VA ROG AJUTATIMA REPEDE....am stetat tot ce sa ia ce sa cumepre tot si numi atacaam facut tot ma...dar nu ataca...nuhs ce avea..nusi facea buffurile...ci doar 1 sau 2...si culegea tot ce lam setat...am dat rr la pc sper sa mearga :((
sweet_boy_eu Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 DE CE NUMI ATACA BOTUL X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( VA ROG AJUTATIMA REPEDE....am stetat tot ce sa ia ce sa cumepre tot si numi atacaprobabil ai uitat sa pui range ;)
Xriminal Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Sleya sau cei care jucati pe rome? Aveti idee ce sa intamplat cu charul HoMeR2 ? a ajuns public sa ceva in genu ?murder?nu charul e tot in de4thdealers...stiu ca era la un arab sau islamez....plm...natie nasoala..nu prea le avea cu engleza...si nici nu mai intra...nu a mai intrat de mult...
shevaro1991 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 DE CE NUMI ATACA BOTUL X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( VA ROG AJUTATIMA REPEDE....am stetat tot ce sa ia ce sa cumepre tot si numi atacaam facut tot ma...dar nu ataca...nuhs ce avea..nusi facea buffurile...ci doar 1 sau 2...si culegea tot ce lam setat...am dat rr la pc sper sa mearga :((verifica sa nu ai bifat "Don't atack (back) at all".
Xriminal Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Hey :bananadance2: zicetimi si mie unde pot gasi questuri de la 100+....in alexandria...am auzit ca este un quest ce iti da 100m gold?:D....zicetimi toate questurile :)...sau un site ceva :)...Mersi all EDIT de asta nu stiam...thx :)
koila Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Hey :bananadance2: zicetimi si mie unde pot gasi questuri de la 100+....in alexandria...am auzit ca este un quest ce iti da 100m gold?:D....zicetimi toate questurile :)...sau un site ceva :)...Mersi all EDIT de asta nu stiam...thx :) la 11D reward-urile de la questuri sunt consistente doar in XP si SP atat...
ciupilan Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 la 11D reward-urile de la questuri sunt consistente doar in XP si SP atat...nici nu ne trebuie mai mult din partea mea sa ia exp si sa mai puna la sp :X:X
TeG_EOS Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 itemele cu "Repair invalid" se pot repara cu silk ???eu asa am auzit :D
Random Hero Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 itemele cu "Repair invalid" se pot repara cu silk ???eu asa am auzit :DNu. Nu am vazut sa poti cumpara ceva cu silk prin care sa poti repara un astfel de item.
TeG_EOS Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nu. Nu am vazut sa poti cumpara ceva cu silk prin care sa poti repara un astfel de item.ms rapair hammer am crezut ca fol la asa cv...dar ...cu itemele care au repair invalid ramane sa le vinzi la npc cu 1 gold :(
omida553 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 sau le fol un timp limitat. daca`s f bune.badfist. ce build ai ? heusal , fire si force?ai timp sa-mi dai un mic tutorial despre cum sa fac glavierul? ma refer la force ce e folositor si ce nu , si la heusal la fel.. la fel e destul de simplu.
oveman Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nu am mai jucat de mult timp sro(de 2 ani) iar acu vreau sa ma reapuc de el,am cateva intrebari.1.Se mai poate recupera contul daca a fost inactiv iar acu e banned?2.Care sa fie a 2 a masterie pt rogue, bard sau cleric?3.De unde va cumparati voi gold?(thepowerlvl?)4.Daca folosesc agbot voi lua ban?
omida553 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 heukalFan Spear series (Bloody Fan Storm,Bloody Snake Storm,Bloody ghost storm)Heukal spear seriesSoul Departs SpearGhost Spear Attack SeriesFlyng Dragon SpearCheolsan ForceForceForce CureCure theraphyRebirth ArtNatural TherapyVital Spot AttackForce Increasing astea trebuiesc + set protectormc mult.
Random Hero Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nu am mai jucat de mult timp sro(de 2 ani) iar acu vreau sa ma reapuc de el,am cateva intrebari.1.Se mai poate recupera contul daca a fost inactiv iar acu e banned?2.Care sa fie a 2 a masterie pt rogue, bard sau cleric?3.De unde va cumparati voi gold?(thepowerlvl?)4.Daca folosesc agbot voi lua ban?1. Nu.2. Cleric3. ThePowerLevel, cel putin de aici luam eu.4. Cu orice bot exista sansa asta.
Florin_LOVE Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nu am mai jucat de mult timp sro(de 2 ani) iar acu vreau sa ma reapuc de el,am cateva intrebari.1.Se mai poate recupera contul daca a fost inactiv iar acu e banned?2.Care sa fie a 2 a masterie pt rogue, bard sau cleric?3.De unde va cumparati voi gold?(thepowerlvl?)4.Daca folosesc agbot voi lua ban?1. da dupa 6 luni2. cleric3. silkroad-gold.com am cumparat eu4. da 100%
Sleya Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 crazy guy....+14 SUN staff 10D fara advaced elixir....daca foloseste adv elixir B grade si il face +16 e zeu :|9Fjp6SxvyHY
Guest StopTheAbuse Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 crazy guy....+14 SUN staff 10D fara advaced elixir....daca foloseste adv elixir B grade si il face +16 e zeu :|http://www.youtube.com/watch?v=9Fjp6SxvyHY o stii pe aia cu sherlock? :> http://www.rev6.com/player/Helios/Fushigi.html (probabil i-a dat fail sau l-a facut cu bugu....)
ciupilan Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 stiati ca unicul acela apis este un fel de quest? :D cine ii da kill primeste nush cat % si 3.6k sp :))
Random Hero Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :)Felicitari! :DHello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Mar 30th, 2010 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min. duration)[Patch]- Easter Day Event would be applied- Beginner Premium Package Sales would be added * Certain Items have bought through NPC, but some gold was lost on March 23rd, 2010, would be compensated as gold(Silkroad Online game money) today.Avem event, :-? probabil ca iar strangem cutii. :))