Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Blaidy
Posted

doh dumnezeule te chinui sa intri pe serverele astea cat nu te chinui sa cumperi televizoare lcd imense cu reducere de 50% :|

Posted

Salut am si eu o intrebare ptr blader full str ce set ar fi ideal?! Acest char vreau sa-l fac ptr pvp thx :tiphat:

Posted

Salut am si eu o intrebare ptr blader full str ce set ar fi ideal?! Acest char vreau sa-l fac ptr pvp thx :tiphat:

Eu zic armor pana pe la vreo 50 apoi treci pe garment

Posted

sal guys am facut lvl 12 tot bow pure str si fire ..... am terminat questu ala cu archer bandits...si acu nus unde sa mai fac lvl fac greu si mor relativ usor cand ma bat cu mobii de lvlu meu... poate imi sugereaza cineva un loc bun .. :| .. apropo ma ia si pe mine cineva in guilda .. ca ma plictisesc rau sg cu chinezoii aia .. :( nik missteryo server Xian

Posted

Vrei offtopic ? Du-te tare pe afara si cauta-ma pe acolo...oricum esti prea Destept pentru acest Topic Oficial. Imi dai dovada de foarte mare inteligenta prin comportamentul tau puieril...

=))))) =))) =)))

comportamentul tau PUIERIL

De ce folosesti cuvinte care nici macar nu stii cum se scriu ? =))

P U E R I L !

Si cred ca este mult mai bine sa am un comportament pueril decat unul flegmatic ca al tau ;) . Am mai multe de castigat ;))

@misteryoMG

du`te la MU si lasa`te de Silkroad. Ma dar destepti mai sunteti voi ma de criticati lumea in halul asta. Nu iti place faptul ca SRO este facut de koreeni, nu juca ! Dar nu le mai ziceti "orezari" "chinezoi" "galbejiti" .

De cate ori ai incercat sa vb cu un "chinez" ?! Si btw, daca joci iSRO sunt mici sanse sa te deranjeze chinezii care sunt o minoritate.

Daca sunteti rasisti nu strigati in gura mare. Sunteti o rusine si tocmai de aceea toata lumea critica romanii !

Terminati cu MMORPG`urile si jucati Mario daca nu stiti sa respectati. :sef:

Cat despre GayCurse, nu mai informa copile oamenii intr`un mod gresit. Ii induci in eroare. Nu raspunde de dragul de a te afla in treaba. Iti place sa crezi ca stii dar esti la pamant !

Posted

deci eu sunt full str blader 68 si merg pe protector....am vazut k multa lume garment si protector,armor nu prea am vazut.Depind acum garmetu e ff urat(parerea mea)si nu este ff mare dif intre el si protector.

Posted

Heavenly' date='Apr 25 2007, 22:07' post='1907562']

Dar nu le mai ziceti "orezari" "chinezoi" "galbejiti" .

De cate ori ai incercat sa vb cu un "chinez" ?! Si btw, daca joci iSRO sunt mici sanse sa te deranjeze chinezii care sunt o minoritate.

Daca sunteti rasisti nu strigati in gura mare. Sunteti o rusine si tocmai de aceea toata lumea critica romanii !

Terminati cu MMORPG`urile si jucati Mario daca nu stiti sa respectati. :sef:

Subscriu la ceea ce scrie mai sus Slym....sunt mult mai multi europeni care ma deranjeaza in joc decat asiatici...si sunt amic "de joc" cu multi dintre cei pe care voi ii numiti in fel si chip si sunt mult mai putini decat va inchipuiti voi...ia cautati un pic sa vedeti cati turci,polonezi,nemti sunt in joc si pe urma intrebatziva daca va deranjeaza "chinezoii"

RESPEC"ALL :tiphat:

P.S. Si daca va deranjeaza ce am scris eu mai sus cititi si ce scrie cu rosu la semnatura mea.

Guest Blaidy
Posted

pe un Full Int. Bow (COLD) ce set sa pun ? ma gandeam la protector

Posted

@blaidy : pe bow merge mereu protector

sfat:de ce sa folosesti bow pt full int si ice?la lvl 30 o sa dai un dmg FOARTE mic comparativ cu sword sau spear pe fire/lightning;ideea e ca de la 30 nu mai are rost sa fol bow pe int deoarece oricum omori mobii inainte sa te atinga...just my advice

Guest RamALot
Posted

alexxx70 yo omu hahaha merci esthi de baza chiar mi ai dat mura in gura ca la nobu ce sunt merci merci hehehe o sa experimentez sa vad ce iese am luat la drop jade stone parca si ruby stone acuma sa vedem ce si cum insa inca o faza merita sa mi bat capu cu alchemi inafara de enchantat arma sau armura sau mai bine farmez si strang bani si cumpar ce mi trebe direct?!

Posted

@Ram:foloseste alchemy de pe la 37+ ca sa scoti bani iar ca sa iti bagi tu str sau int pe iteme NU MERITA la lvl mic deoarece o sa fii dezamagit de failuri :D

Guest Blaidy
Posted

am avut un full str pe glaive pe fire si nu am fost incantat deloc, la tigers trebuia sa stau destul de mult jos si sa am foarte multe herbs ...

acum pe bow Full INT. si cold eu sunt lvl 7 si omor water ghosts (normali nu slave) fara sa ma atinga pe glaive ma faceau muci "|

Posted

Ideea e ca un full intelect bow pe cold creste foarte repede pana la lvl 30...datorita dmg-lui de la intelect si coldului care nu prea lasa mobii sa se apropie de tn...dar de la lvl 30 in sus e cu totul si cu totul alta poveste. Un nuker fire+lightning va creste mult mai repede ca tine. Vei avea skills de bow pe care nu o sa le mai folosesti...adica cele de atk...pt ca o sa ai 2 nukeuri. In concluzie Bow int sucks...daca vr int mergi pe sword and shield int :D

Posted

am avut un full str pe glaive pe fire si nu am fost incantat deloc, la tigers trebuia sa stau destul de mult jos si sa am foarte multe herbs ...

acum pe bow Full INT. si cold eu sunt lvl 7 si omor water ghosts (normali nu slave) fara sa ma atinga pe glaive ma faceau muci "|

degeaba ti lai facut pe int........... nu e bun deloc in pvp sau traid ti o ei de la 1 cu 1-2 lvl mai mici ca tine mama mama eu pe rome am vazut pvp intre un arcas ful str si un glavier se bateau ca chiori amndoi lvl 80...........pana cand au lasat-o amndoi moarta .............

Guest Blaidy
Posted

LOL a zis cineva ca il fac pt. PVP ? =)) si il cresc pana la 20-25 daca nu imi place il las si fac unu pe str. daca imi place il las asa.

Posted

Daca incepi de prea multe ori jocul o sa te lasi imediat de el...stii u...si asa se face grinding mereu in el...questuri plictisitoare...dar sa le faci si de mai multe ori...e cam naspa.

Posted

afevarul e k mai toata lumea isi face char noi....toata lumea se inghesuie la servarele noi sa aiba si ei o sansa.....k la alea vechi numa booteri kre fac in 1 una 62+

Guest RamALot
Posted

caut guild pe TROY nick FullMetalX :bananadance2: :banana: :bananadance2:

Posted

caut guild pe TROY nick FullMetalX :bananadance2: :banana: :bananadance2:

daca ai peste 15 ani si LVL 30 poti sa imi dai un pm in joc daca eu nu sunt on poti sa il cauti pe piciu sau temby

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...