Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Frumoasa-i viata: merge foarte greu farming-ul (cel putin la mine): 856k SP, nu pot sa imi fac dlvl, innebunesc cand vad cat de greu progresez, sper sa fie mai bine mai tarziu.

Stai liniştit că nu numai tu stai greu cu farming-ul, eu cel puţin 2 săptămâni am căutat pe cineva să îmi continui treaba cu farmat-ul şi mă bucur că am găsit până la urmă unul permanent.

Ultimul meu ScreenShot, am să revin cu încă unul când am să termin cu farmat-ul: ScreenShot

EDIT: HugoBoss îmi pare rău să te dezamăgesc, dar nu prea găseşti cam free aşa în perioada asta deoarece majoritatea sunt la level.

Posted

Son blade sa dat cu 1,5b

[23:26:46] (Global)Hanyou: sry sold to Padme for 1.5 billion have fun with it <3

[23:39:13] (Global)TechToniC: WTS D11 Seal of Nova Shield +5 Chinese // BR 20 (+66%) Last offer is 7,5 B ...

Posted (edited)

e careva pe helios sau ma bag singur ? :(

Pe Phoenix sunt 10 guilde de romani cu o medie de 20 de jucatori activi per guilda :).

LE: @lopzor: din cauza ca cel la care doresti sa aplici recruteaza altceva. Esti apprentice, el recruteaza assistent guardian.

Sau invers.

Daca te uiti bine, cand tii sageata pe anunt, iti si zice ce fel de aplicatie e: Apprentice sau Assistent Recruitment.

Edited by L3x@
Posted

mc

cine joaca pe pheonix???. . sa ma ajute si pe mn cu plvl

edit : dar botii de la penon nu dau pt ca cei de la hun??? . . sau la shakarm dau pt??? :)

la penon . .sunt vreo 50 de boti. . vreo 6 party'uri si nici un lider de acolo nu da pt :|

. . umbla aia cate 6 7. . si se baga la un monstru :|

Posted (edited)

Da-mi pm pe UneFemme. Daca ai pana in 20, poate te ajut eu putin mai tarziu (acum sunt la taxi). Poate te bag si in guild.

LE: Sincera sa fiu, nu stiu unde ai vazut 60 de boti. Am stat ieri si azi la taxi si singurii boti au fost niste arcasi, 2-3. In rest e plin de taxi-uri sau mici farm-uri de sp, eventual academii cu puncte de onoare.

Apropo, ce level ai de vrei la penon? La penon merge de la 30+.

Edited by L3x@
Posted

vreau plvl :)) deocamdata sunt wizz 44 pe pacific si nu-mi da nimeni pt la penon .. nici free . . nici booti. . nici aia din academiii :| . tu ce lvl esti??

Posted

vreau plvl :)) deocamdata sunt wizz 44 pe pacific si nu-mi da nimeni pt la penon .. nici free . . nici booti. . nici aia din academiii :| . tu ce lvl esti??

Eh, dar tu crezi ca asa se face :)? Ma mai ajuta si cei din guild cateodata, dar -in general- level fac singura. Omor mobi, colectez, fac gold si platesc taxi. La level 44 in 3 ore ar trebui sa faci 2 milioane singurel pe la sungsung sau rock stone. Eu acus fac 45.

LE: Acus mi-a facut si javra 40 :D. Cam asta e uniunea de romani :). E vorba sa mai intre si RO_TRADER. BLACK_ANGELS cred ca sunt cea mai tare guilda de romani pe Phoenix, au multe char-uri mari. Nu e nici unul de pe aici in Union :-? ?

Posted

da da. . so crezi tu . . is pe bard. . nu cleric. . mor repede. .mi-a dat 2k crt. . MORT ;)

. . am gasit acu ceva la shakarm . .mi-a dat un bot pt. .

Posted

da da. . so crezi tu . . is pe bard. . nu cleric. . mor repede. .mi-a dat 2k crt. . MORT ;)

. . am gasit acu ceva la shakarm . .mi-a dat un bot pt. .

Dar eu pe ce crezi ca sunt :))? Daca te duci la mobi mai mari decat level-ul tau, normal. Eu chiar n-am probleme la mobii din Samarkand :-??. Intentionez chiar sa fac quest-ul de 750k din Hotan -_-.

Guest StopTheAbuse
Posted

:offtopic: :ceuameni:

EDIT: app ca sa fac rost de adv Grade A,B trebuie sa sparg iteme full blue +5?...si dak sparg +7 imi pot cadea Grade B?:D...

am facut acum um film :) .. l-am postat pe youtube.. sa vad cand o sa fie procesat -.- o sa-l pun si pe lm.. din 2 iteme am luat 2 elixire.. :)
Guest StopTheAbuse
Posted

Noua achizitie :P

http://img12.imageshack.us/img12/6028/sro2010032120184969.jpg

foarte tareeee :))) noua achizitie care e? charul? ca staffu vad ca e account bound :)) .. cat silk?
Posted

foarte tareeee :))) noua achizitie care e? charul? ca staffu vad ca e account bound :)) .. cat silk?

10 silk :P din prima a cazut bine ca dupaia am mancat inca 110 silk ca sa gasesc son de d11 si am gasit numa accesory exlirs e alta problema haha

Guest StopTheAbuse
Posted
:) ash vrea calitate si mai mare... nush cum sa fac :|
Posted

singur nu poti sa faci lvl... trebe pwl ??????????

nu o sa iti cada son din 11 tikete

e buna calitatea

gresit... unui roman de pe aege ia picat SUn din 11 tikete.... altul a luat SoN glavie din 6 tikete.. fiecare cu bafta lui..

am mai aflat ca Class B elixir poate pica din iteme +5 FB cineva a spart 2 iteme de 10d FB +5 si a luat 2 elx A si B

Guest StopTheAbuse
Posted

gresit... unui roman de pe aege ia picat SUn din 11 tikete.... altul a luat SoN glavie din 6 tikete.. fiecare cu bafta lui..

am mai aflat ca Class B elixir poate pica din iteme +5 FB cineva a spart 2 iteme de 10d FB +5 si a luat 2 elx A si B

am luat 3 class B pana acum din iteme +3 :) FB ... uitate la filmuletu ala al meu :)
... acolo sunt doar class A ... dar mi-au picat si class B dar nu am inregistrat ^^
Posted

am luat 3 class B pana acum din iteme +3 :) FB ... uitate la filmuletu ala al meu :)

... acolo sunt doar class A ... dar mi-au picat si class B dar nu am inregistrat ^^

deci totusi treb sa fie cu ceva + ... eu am spart azi FB dar fara + :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...