Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pacific. . da ce-s cu elixirele astea . . ca-i vad pe toata lumea cu destea :-? . . ce stiu sa faca astea?? . .

Iti dau +1 / +2 cu o sansa de reusita de 100% - tot nu poti citi ultimele pagini de topic? Sau macar informatiile de la JoyMax?

Guest rLs_EQinoX
Posted

Iti dau +1 / +2 cu o sansa de reusita de 100% - tot nu poti citi ultimele pagini de topic? Sau macar informatiile de la JoyMax?

Da.. da elixirele cre stralucesc k sosurile sunt numa pt sos som sun son... :pumn:

Posted

am facut si eu lvl up azinoapte....dar imi era prea somn sa fac screen...acum am deja 8% ...staff+3 fara luck powder :D nu dau mai mult ca m-a costat in jur de 50 de elixire :))

Imagine IPB

Posted

ma baieti .. daca vin cu un trader cu 5* si cu un thief .. Cumpar marfa cu thieful si il omor cu traderul ,,iau marfa si intru in oras / si o vand / imi mai da ceva in plus ?.. ca tradeul Hotan-Jangan de exemplu ..

EDIT: Pot purta dress Angel cu hat Devil ?:D

Posted

ma baieti .. daca vin cu un trader cu 5* si cu un thief .. Cumpar marfa cu thieful si il omor cu traderul ,,iau marfa si intru in oras / si o vand / imi mai da ceva in plus ?.. ca tradeul Hotan-Jangan de exemplu ..

EDIT: Pot purta dress Angel cu hat Devil ?:D

cu thieful nu ai cum sa cumperi marfa..e invers...cumperi cu traderul si il omori cu thieful....si apoi vinzi marfa in thief town.....dar nu cred ca iei ceva in plus....poate in minus :)

da....poti purta angel dress cu devil hat :)

o mica demonstratie de "putere" me vs 2GP+1normal giant :P

Imagine IPB

Guest garkan
Posted

As vrea sa ma apuc si eu de sro ce server imi recomandati?

Posted

cu thieful nu ai cum sa cumperi marfa..e invers...cumperi cu traderul si il omori cu thieful....si apoi vinzi marfa in thief town.....dar nu cred ca iei ceva in plus....poate in minus :)

pai iau marfa cu traderu ..ii omor petu cu thiefu .. iau marfa cu thiefu ,, omor petu cu traderul si apoi intru in town :D:D a incercat cineva??

Posted

pai iau marfa cu traderu ..ii omor petu cu thiefu .. iau marfa cu thiefu ,, omor petu cu traderul si apoi intru in town :D:D a incercat cineva??

tu vrei sa faci asta in acelasi oras?

daca da.. iti pot spune ca nu iei decat aceeasi bani pe care iai dat pe marfa si XP 0

Posted

@Sleya cat faci /h ?? asa de curiozitate :crazy:

cu pai cu party full...cu ticket fac 3-4%/h si fara ticket 1-2%/h

asteptam sa ne facem toti seturi de 101 si ne mutam la moobi 109-110 :) si acolo stam pana in decembrie....lvl 110 si gap 9 farm 1-2-3 mil sp cat are nevoie fiecare :))

Posted

ce dropuri avem in party,tipul asta a luat cu 2 ore inainte si armor foot son,cat noroc sa ai sa iei in 2 ore 2 sonuri,si ce sonuri!

http://img215.imageshack.us/img215/4629/sro2010032115340387.jpg

Posted

ce dropuri avem in party,tipul asta a luat cu 2 ore inainte si armor foot son,cat noroc sa ai sa iei in 2 ore 2 sonuri,si ce sonuri!

http://img215.imageshack.us/img215/4629/sro2010032115340387.jpg

asta ii mai tare sau mai slab decat sun

unde se incadreaza?

Guest StopTheAbuse
Posted

asta ii mai tare sau mai slab decat sun

unde se incadreaza?

intre sos si SOM :) SON= +7

Posted

intra la ei pe site si vezi acolo rezolvarea

am fost la bot support am lasat chiar si intrebare si nimica nu imi raspunde nimeni si mie imi trece timpul dea moaca pe sbot acuma :banghead:

Posted

nice ;)

cum jucati voi cu 3 wariori? eu stiam doar de 2 :))

2 warriori pentru bufe....1 warrior/cleric....care sta cleric(pentru ca e full str si nu moare)....2 bards....3 wizz

autobuffs...tot timpul str/int....defence....pain quota si fences...LT non stop....super xp :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...