Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

A Full explanation of how to get them

Take the Degree of the Item Add 1 and that Will be the Level of the Elixir You Get

Ex. Break down 9d Item get 10D elixir

Sealed A Grade Breakdown a SoS or SoM (ONLY useable on Other Seal Items ex. Sos ,Som ,Sun ,SoN )

Sealed B Grade Break Down a Sun Item [or SoM?] (once Again only Useable on Seal Items)

Normal A & B Grade Break down a Normal Item (might help to be blued but not 100% on that also not 100% chance to get them )

I have Got a 1 of Each. B grade is much rarer

A grade = +1 100%

B Grade = +2 100%

And If the Elixir is a Degree higher It will Work On Any Degree Below It Ex. 7d elixir on a 1d Item

Sursa : rev6\forum

nu cereti traducere.. traduceti singuri AICI

Posted

auzit ... am o nelamurire , la ce doamne e bun atack rating ??

Edit: si aporpo , Advance elixir primesti numai din iteme +5 sau si in +3 ? :-?

Posted

auzit ... am o nelamurire , la ce doamne e bun atack rating ??

Edit: si aporpo , Advance elixir primesti numai din iteme +5 sau si in +3 ? :-?

ai vazut ca la dmg-ul charului este 1500-1800 de exemplu...cu cat atack ratingul tau este mai mare dai damage mai mare,adica apropiat de 1800...

Guest StopTheAbuse
Posted

fratilor.... de unde se obtin advanced elixires grade B (pentru iteme normale)

Guest StopTheAbuse
Posted

o0_MEDUSA_0o de la mine din guild a gasit robe chest son si inel euro tot son :)

dap man :) pica foarte repede SON :P cam la un interval de 10-15 iteme normale :P ar trebui sa vina un SON :)
Posted

totusi...SON este echivalent cu +7 sau......

@robi....man....party meu e full momentan...majoritatea suntem membri vechi ai party-ului de la 99 moobs....pe care il avem de 3-4 luni

acum din cauza ca toata lumea a revenit in joc....ne-am impartit in 2 party ca nu avem loc....si cred ca o sa il formam si pe al 3 lea :P daca e ceva iti dau pm

deci ieri am facut lvl up si deja am 35%.....in 2 luni cred ca sunt 110 daca merge tot asa

Posted

cea mai penibila intrebare ai pus o intrebare gen wizardu e pe str ???

dedu singur ce am vrut sa zic si ai o bomboana

Doamne a pus si el o intrebare la care nu stia raspuns, ca de' stia, sigur nu intreba. in plus un simplu "da" sau "nu" era deajuns... nu trebuia sa ii raspunzi astfel...

Posted

mc de raspuns . . yo stiam ca warlock e int si warlock/cleric e int dar warlock/rogue e str dar. . mc ca fac poza si ii arat unui prost care joaca de 4 ani si m-am luat in gura cu el ca warlock/cleric e int daca ataci cu cleric si warlock/cleric e str daca ataci cu warlock . .

EDIT : Primu

Posted

totusi...SON este echivalent cu +7 sau......

@robi....man....party meu e full momentan...majoritatea suntem membri vechi ai party-ului de la 99 moobs....pe care il avem de 3-4 luni

acum din cauza ca toata lumea a revenit in joc....ne-am impartit in 2 party ca nu avem loc....si cred ca o sa il formam si pe al 3 lea :P daca e ceva iti dau pm

deci ieri am facut lvl up si deja am 35%.....in 2 luni cred ca sunt 110 daca merge tot asa

daca faceti si al 3-lea party pastreazami si mie un loc te rog, il stiu si pe adnana

Posted

daca faceti si al 3-lea party pastreazami si mie un loc te rog, il stiu si pe adnana

dar DD nu are party? nu e o intrebare rautacioasa,intreb doar pt ca stiu ca sunt destui playeri 100 pe acolo.

Posted

dar DD nu are party? nu e o intrebare rautacioasa,intreb doar pt ca stiu ca sunt destui playeri 100 pe acolo.

probabil ca au...dar e full sau sunt impartiti :-?? unul din DD e la mine in party ca bard...._STAR_HELL_ si pe sorin l-am vazut botand solo :P

maine seara am lvl up :)) deja 42%

iti pastrez loc daca e ceva robi

totusi nimeni nu mi-a raspuns...cei care au vazut un son....faceti si voi comparatie la defence sau dmg cu un item normal si spuneti cu cat e echivalent un SON....

Posted

pai nu avem warrior sa stea la calculator tot timpul, asa ca multi bat singuri

Posted

[21:59:01] (Union)Deidara: -eRO_ES): Str 7 with 1 ston =))

[21:59:06] (Union)DrHorny: -Reason): gz

[21:59:08] (Union)haxxN: -Reason): GZ :D

[21:59:20] (Union)haxxN: -Reason): str 7 is 100% and 1300 hp is 100%

is curios e chear asa cum zice haxxN ?

dap asa este si durabilitatea e 200% acum :D

Posted

http://img233.imageshack.us/i/sro2010031813202345.jpg/ primul seal of nova pe ziua de azi hai la mai multe:)) apropo explicatimi si mie arma nu exista la 11 dg numai la 101 si seal of nova e mai bun ca sun de 10 dg?

Guest StopTheAbuse
Posted

@amoniaku gzzz :)

inca "umpic" si plecam la lvl ^^

Posted

cam asa arata un 2H SON

Imagine IPB

Imagine IPB

si asa arata garmentu male :D

Imagine IPB

m-am inait de paste :X:X

EDIT: app pt cei care vor sa isi aduca staleri in alexandria... bagativa nobu in guild si puneti guild masteru sa foloseasca scrol pt call guild..si o sa ii apara un mesaj si dc da recalled se teleporteaza la master in locul unde se afla el :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...