Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Te uiti si tu la spawn. Vezi ora si calculezi...nu mai stiu cat era...4 sau 6 ore. Corectati-ma daca gresesc...sa nu induc lumea in eroare pe aici :D

Posted

bai fratilor spunetimi si mie cum sa ma conectez mai rpd cand imi apare ala de pus codu ... pana scriu eu C62eBN mai intra 10 inaintea mea ..... nus asa rapid si pana scriu eu mio iau toti inainte am stat o ora sa ma conectez aproape ca am innebunit am dat vro 2 pumni in tastatura ... :| si faza cea mai naspa ca imi da disconnect dupa ce nam prins loc. care ma poate ajuta.. sa ma conectez mai usor ... ? thanks

Posted

ksro e najpa....nu vezi questurile omori la abureala.....si mai bine iti faci lv pe isro si cand fac update la europe osa treci si pe partea aceia cu caracterul chinezesc...

Guest liviuoltean
Posted

Mai baieti o rugaminte!!! De unde pot lua si eu autologin?! :pumn: Am foarte multe probleme cu logarea si nu reusesc nici cum! M-am tot uitat pe Google si pe forum, dar nu am gasit nimic...m-am invartit de m-a luat ameteala! :hair: va rog dati-mi un link sau ceva ca nu mai rezist sa apara Disconnected from server!!! :comp2:

Guest RamALot
Posted

aleluia m am apucat si eu de jocu asta acuma dupa ce in ultima saptamana am jucat rappelz online last chaos online si rising force online sper sa fie ceva de jocul asta ca sunt plictisit sa tot incep jocuri noi sa fac lvl30 ca dupa sa abdandonez din plictiseala... din cate am citit o sa merg ceva int sword & shield fire light si cold... si inca ceva daca s tot noob armurile au vreun avantaj? de ex daca eu merg pe aranjamentul asta int sword shield blabla care armura ii mai potrivita?

Guest Miroku-san
Posted

Sincer mi se pare o porcarie ... movementu este de kkt. .. adica se si misca ca melcu , si nici nu ia comenzile atat de rapid cum le ia in 9 Dragons ... la standuri e o aberatie totala..ca nici nu vezi cine ce cum vinde prea bine ... si este prea incarcat ... mai e si prostie cu toate serverele care sunt crowded tot timpu ... nici nu poti sa faci 15 levele..ca daca iesi din joc nu mai poti sa intri pe acelasi server

Guest RamALot
Posted

merci black chair parerea ta ma interesa cel mai mult sa vedem acuma ce o sa iasa joc pe aa troy si nush da nu am probleme de logare...cel putin pana acuma :)

Posted

Sincer mi se pare o porcarie ... movementu este de kkt. .. adica se si misca ca melcu , si nici nu ia comenzile atat de rapid cum le ia in 9 Dragons ... la standuri e o aberatie totala..ca nici nu vezi cine ce cum vinde prea bine ... si este prea incarcat ... mai e si prostie cu toate serverele care sunt crowded tot timpu ... nici nu poti sa faci 15 levele..ca daca iesi din joc nu mai poti sa intri pe acelasi server

la jocu asta trebe sa ai rabdare nu iti place nul joci............ asta e dacae ful tot timpu eci inseamna ca e un joc pe care il joaca multi...............

Posted

Salutare ma gandeam sa ma apuc si eu de silkroad ca m`am cam saturat de Mu-online si ma intrebam ce cerintze are jocul

Am un amd la 1200 Mhz cu 256 ram si placa video g-force fx5200 128 mb si vreau sa stiu daca pe configuratia asta mege jocul

Guest RamALot
Posted

mdeah rectific ce am scrif mai sus...... am intrat 1 data am iesit acuma nu mai pot intra de 30min X_x i love this shizel :banana: imi aduce aminte de inceputurile mele in MMO stateam zeci de minute in sir sa ma loghez pe serverele de lineage :comp2: si in fina ma logam si muscam disconect cand imi era lumea mai draga and then..........here we go again :banghead: pfffff chiar ii problema mare treba cu logatu in joc... plus ca si codul ala de autentificare... pana il tasteaza je cred ca 10 filipinezi lejer mi au luat slotu =)) PS THATS NOT FUNNY

Guest RamALot
Posted

sa ma lamureasca si pe mine careva ce is cu itemurile de la drop gen disassembling si alchemi tablets si care ii treaba cu arme si armuri SOS nush ce of star cum le pui pe ele si pana la ce level poti gasi in shopuri arme si armuri de cumparat ma baga total in bezna trebe craftat ceva sau pentru ce s cu ele damn zapaceala macar bine ca sthiu cum sta treaba cu skillurile...realativ

Posted

din tablete poti face stone-uri de ex daca gasesti tablet of str daca pui mouseul pe el iti scrie ce fel de elemente iti trebuiesc casal faci stone....elementele le faci in felul urmator : gasesti dela monstri saculetze le strangi si cand ai multe te duci la NPC-ul de unde iei inele si alte chesti si la sectiunea alchemy gasesti void rondo iei vreo 100 de buc apesi pe butonul "y" si in prima patratzea pui void rondo si in celalalte saculetzele si dai Fuse all si osati apare in inventori 4 feluri de elemente wind,water,fire,earth ! iar stoneurile le faci in felul urmator : daca ai fakt destule elemente cat scrie pe tablet apesi iara pe tasta "y" pui tabletul in prima patratzea si elementele in celalalte si dai fuse ...si apropo tre sa ai si loc in inventory ! sunt 3 feluri de iteme rare : Seal of star , seal of moon, si seal of sun...astea le gasesti la orice level de la orice monstri trebe sa ai si foarte mult noroc sa le gasesti....iar armele le gasesti in fiecare orash la NPC-ul BlackSmith

Posted

ALCHEMY

1.So...omori moobi si pica tot felul de saculetzi cu tot felul de iteme pt mixuri la Alchemy.De exemplu ... Potato...cand pui cursorul pe item iti scrie pe langa bla bla bla ,jos, de exemplu Earth Element lvl4 2 units si Water Element lvl4 1 unit....etc...Asta inseamna ca daca combini la alchemy acest item cu Void Rondo(pe care il cumperi de la orice Grocery din orice oras) ai sa obtii acele Elements.Pt diferite iteme din saculetzii de la drop este probabil sa fie nevoie de mai multe sticle de Void Rondo ca sa le spargi.Deci...deschizi fereastra Action,apoi deschizi ferestra de Alchemy ,pui Void Rondo in mijlocul cercului din stanga si itemul(de la drop) pe care vrei sa il transformi in sloturile din dreapta si apesi butonul Fuse All pt ca Fuse normal nu merge in acest caz.Vei obtine cateva noi iteme care sunt Elements de high lvl.Acum trebuie sa executzi alta operatzie de Alchemy inainte de a le folosi la arma de ex.

2.Mergi si mai dai in cap la niste moobi si la drop cautzi o Tableta de Alchemy,asta fiind un item magic.

Aceste tablete pot fi Jade,Ruby sau Sapphire Tablet.Ele vor fi folosite in Alchemy pt a fuziona cu Elementele obtinute anterior.Va rezulta un Alchemy Stone ale carui atribute magice depinde de ce element si ce tableta ai fuzionat anterior.Aceste Stone pot fi:

-Alchemy Stone - pt atribute magice (de ex. +1 Int la arma sau gloves sau +1 Ice rezistance);

-Attribute Stone - pt incr attribute (de ex. pt incr Block Ratio la scut);

-Alchemy Potion - pt incr buffs (de ex. pt +50%incr speed for 1200 sec.).

Ideea de baza e ca daca urmezi corect acesti pasi :1.item din saci +Void Rondo din care rezulta Elemente,2.Elemente +Tableta din care rezulta Stone atunci nutzi mai ramane decat sa folosesti acele Stone pt atzi face increase "ceva" la iteme(set,arma sau accesory).Dar totul e o loterie,e random,adik acele stone au increase-uri aleatorii ca procentaj.

3.So...acel Stone final poate fuziona cu arma sau o piesa din set sau din accesory pe care vrei sa o upgradezi(nu si acele Stone numite Alchemy Potions).

4.In acest punct odata ajuns te confruntzi cu o mare problema...poate da FAIL...so..deschizi iar fereastra de alchemy,pui itemul pe care vrei sa il upgradezi in cercul din stanga iar in sloturile din dreapta elixirul,lucky powder-ul cu acelasi degree ca si itemul si stone-ul...zici o rugaciune fierbinte catre D-zeu si apesi Fuse...

Daca iese esti fericit si bei o bere...daca da fail...injuri cat mai colorat cu putintza,eventual dai cu tastatura in monitor

5.Destroyer Rondo se foloseste la spart iteme(din set sau arme sau accesory).Exista aici o shmecherie.Daca spargi un item blue e posibil(dar nu obligatoriu) sa obtii Stone,adik nu mai astepti pana pica o tableta pt Alchemy ca sa o combini cu Elemente si sa obtii Stone ci potzi obtzine Stone direct.Bineinteles ca si aici e random si in loc de Stone(una sau mai multe) sa obtii vreo 2 basculante de Alchemy Materials.Dupa cum am mai zis totul e random,totul e loterie pura.

SoS,SoM.SoSUN,astea sunt un fel de iteme EXCELENT care nu se pot face de catre playeri ci asa cad ele din moobi sau chiar din Thiefii NPC.Ele sunt mult mai "puternice" decat un item normal si chiar decat un item full blue.Exemplu : sa presupunem ca ai o arma alba de lvl 10...--->echivalentele in iteme excelent :

Sos - Seal of Star-- e ca o arma cu 5 lvle mai mare decat cea alba (ca si cum ai avea una alba dar +5 in mana)

SoM - Seal of Moon-- +10

SoSUN - Seal of SUN ---+15

..deci daca ai o arma SOSUN in mana e ca si cum la lvl 10 in loc sa ai o arma de lvl 10 normala (alba) e ca si cum ai avea o arma de lvl 25 alba. Daca o mai faci si +.......si blue.....si upgrade la cifrele din paranteze la fizic atac sau magic atac( in functie de build si arma).....

In shopuri poti gasi arme si iteme pana la lvl 64 maxim...deocamdata...

RESPEC"ALL :tiphat:

P.S. Accept critici constructive(nu infantile) daca am gresit vreo informatie.

Posted

Am si eu totusi o intrebare...cati ani ai? ...nu esti obligat sa joci ceva ce nu iti place. Unii de aici joaca de 1 an ++ si nici macar nu se plang de chestiile care u ni le "dezvalui" din prima zi de joc...sau a cata o fi(oricum nu esti primul care se plange...si 100% nici ultimul...daca ai fi citit cu 3-4 pagini in urma ai vedea exact ceea ce ne zici tu, numai ca propozitiile sunt formulate altfel).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...