Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

[GM]Burny209 spilled some coffee on the servers

Bad news is that it is impossible to recuperate

all the coffe that was spilled...

Nu-i normal Kyle !

Posted

ce ne duc astia de la gmax cu zaharelu ba la 18, ba la 18.30, ba la 19...neseriosi totalll trebuia sa puna si ei macar 10 hour inspection sa stim una si buna...

Posted

ce ne duc astia de la gmax cu zaharelu ba la 18, ba la 18.30, ba la 19...neseriosi totalll trebuia sa puna si ei macar 10 hour inspection sa stim una si buna...

Eu v-am zis să nu vă agitaţi prea mult, ştiam de la bun început că o să se întâmple aşa !

Posted

ok everybody stop spamming inspectia va dura pana la ora unu pana atunci nu mai zice nimieni nimic.. nu are rost sa spamam asa aiurea

repet ORA 13:00

Posted

Mda o s se ajunga la 10 hour inspection in felul asta, gmax au o nesimtire crasa nu mai astept o sa intru deseara succes all la cap 110.... :sef: :gun:

Posted

eu tot ce imi doresc de la noul update e sa scoata login-ul asta

PS. nu stiti cum sa scap de bara aia cu Emag din dreapta ?? --->

Doar cu Adblock Plus poţi scăpa de acele bannere !

Guest StopTheAbuse
Posted

http://www.youtube.com/watch?v=Y2tyQpnSJyY <<< .. noob vid^^

a aparut acolo la server's capacity

gxx xD cum a ajuns la kyle? l-ai postat pe rev6? pe forum ? am instalad adblock plus si acum bannerul e alb.. dar tot nu a disparut :| aiurea
Posted

nush.. eu ma uitam acolo si deodata vad Prapad is comming =) am zis w000000tttt si am inceput sa cedez

e clar la 1 ii da drumu si gata

Posted

unde scrie ma orbule 20:30 c pe sieu oficial e pana la 20:00 ..? nu aveti ce face si vi aici sa faci posturi?

Acum m-am uitat si scrie la 20:30 -_-. Esti enervant cu atitudinea asta. Cand postezi, postezi numai asa :).

Guest StopTheAbuse
Posted

mda....

iate de ureche si pune-te la colt, ia dute tu repejor pe site si uitate din nou.
Posted

Acum m-am uitat si scrie la 20:30 -_-. Esti enervant cu atitudinea asta. Cand postezi, postezi numai asa :).

nu nerabdator ... am dat edit dk nu vezi :)) nu era pagina refresuita de 5 min .... sorry:)

Posted

nu nerabdator ... am dat edit dk nu vezi :)) nu era pagina refresuita de 5 min .... sorry:)

Oricum puteai vorbi mai frumuşel !

Guest StopTheAbuse
Posted

ce prosti sunt astia ba :))) trebuia sa-i dea drumu' de 3 minute xD ... poate iar face extend cu 30 minute :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...