Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Chiar ca. La male mai e cum mai e dar la female arata oribil!

mie cel mai mult mia placut Arabian Dress si male si female au fost frumoase dar ala cu albastru-verde nu ala rosu :D

Posted

mie cel mai mult mia placut Arabian Dress si male si female au fost frumoase dar ala cu albastru-verde nu ala rosu :D

Mie cel de mireasa imi place cel mai mult. Alb si sexy :D.

Posted

Sterg vechiul client si-l instalez pe cel nou, nu? Nu se face update la cel vechi?

il stergi pe ala vechi il dezinstalezi..si il instalezi pe acest nou...dar trebuie sa astepti sa se termina update sai poti face:)....eu acuma il instalez^^

:bananadance2:

Posted

de cand asteptam 11d :D....

oare dau si aia d la sb*t drumu la vanzari ??

poate sa se dea, dar iti va fi nefolositor in Cave si Templu. doar pentru cei sub lvl 100 este bun botul in schimb ... bullshit, dar JoyMax ne-a oferit un pachet de questuri super interesante, si pe unele din ele pot fi repetate la nesfarsit

lixandra daca nu amana iar cu o ora juma ;;)

Posted

il stergi pe ala vechi il dezinstalezi..si il instalezi pe acest nou...dar trebuie sa astepti sa se termina update sai poti face:)....eu acuma il instalez^^

:bananadance2:

Inseamna ca i-a dat drumul. La 11 connect :D.

Posted

Mai asteptam pana la 1.

daca teai uitat pe rev6 la server capacity e fake vezi ca acum scrie 17 ore ramase .. Kyle rade de noi, eu citesc chatul de pe re6

Posted

Mai asteptam pana la 1.

edit.

This is a 23 hours server inspection

Time left before server open: 17h55m58s

[This is an estimate]

LOL?!?

Nu e atât prietene stai liniştit !

Posted

Nu vă mai tot aruncaţi cu vorbe spuse aşa-n vânt, imediat să săriţi pe ei, aşteptaţi şi o să vedeţi la ce oră o să-i dea drumul !

Posted

pe situ lu' joymax ne anunta ca inspectia dureaza 5 h de la 7 la 12.. deci mai avem^^

edit : acuma am vazut ca au modificat si ei postu deci inspectia se va termina la ora 12:30 cel mai devreme

edit : mda deci tot la 12 se termina^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...