Random Hero Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 unde scrie ?? ca se baga sun de 11d la pop ?De fapt, se mai baga SoSun la Degree 11? Si prin topic s-a mai discutat dar nu am vazut un raspuns clar, parerile sunt impartite si nu stiu cui sa dau dreptate. Se stie ceva mai mult?
ANDIY Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 aţi coborat noul client? merge super repede, spor la coborît.
shevaro1991 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 unde scrie ?? ca se baga sun de 11d la pop ?aici: http://www.rev6.com/forum/Silkroad-Online-...-pk2-t9756.htmlclientul se ia destul de rpd,cel putin eu lam luat cu 4,5 mb/s nici 5 min nu a durat:P
Vyorel903 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 aţi coborat noul client? merge super repede, spor la coborît.Repede o_O il iau cu 60kb si nu am net chiar asa de prost
koila Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 aici: http://www.rev6.com/forum/Silkroad-Online-...-pk2-t9756.htmlclientul se ia destul de rpd,cel putin eu lam luat cu 4,5 mb/s nici 5 min nu a durat:Pnu e SUN e sos a corectat baiatul postul... nu stie sigur daca e sos sau SoC
Kiidu Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 500kb^^ here... merge INCREDIBIL de repedegod damit baieti.. vi se inampla si voua ca clientul si botul sa va inghetze dupa ce dati show si hide client.. eu mai fac asa cand vad un drop..imi fac sperante^^ si dupaia plec lasandul inregula.. cand ma intorg.. tot bulit.. in ultimul timp tot asta s-a intamplat
shevaro1991 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 nu e SUN e sos a corectat baiatul postul... nu stie sigur daca e sos sau SoCeu vorbeam de partea cu "4.) Magic Pop 11d SoX ",nu am zis nimic de sunul sau sosul de care vb el legat de codul acela:)
koila Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 eu vorbeam de partea cu "4.) Magic Pop 11d SoX ",nu am zis nimic de sunul sau sosul de care vb el legat de codul acela:)pai acel cod este codul de Magic pop :))
shevaro1991 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 pai acel cod este codul de Magic pop :))atunci e clar...o sa fie mai multe sox-uri pe server decat arme normale +7:|,sa vedeti ce bani o sa faca joymax dupa magic pop acum,playerii nu o sa isi mai pluseze iteme normale si o sa joace ca disperatii la magic pop...o arma normala de 101 +7 sau +9 e nimic pe langa un sun +5 sau +7.
Vyorel903 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 daca o sa fie decat un rand de arme 101 si nu o sa mai fie gen arma de 104 , 108 si se baga si sun atunci aia care au sun sunt bossi pe serv la pvp-unici-jobEDIT : am un prieten si-a reinstalat clientul si intra in joc dupa 5 minute pur si simplu i se inchide jocul :| ( intra cu clientul normal nu cu B*T-ul )
BijuuMode Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 daca o sa fie decat un rand de arme 101 si nu o sa mai fie gen arma de 104 , 108 si se baga si sun atunci aia care au sun sunt bossi pe serv la pvp-unici-jobEDIT : am un prieten si-a reinstalat clientul si intra in joc dupa 5 minute pur si simplu i se inchide jocul :| ( intra cu clientul normal nu cu B*T-ul )te contrtazic nu conteaza lvl la arma pe venus cand sa deschis nu cadea sox de loc de la 1 DG pana la 8 DG
YO_ZoZo_sRo Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ce limbaj ma? nu imi judeca mie parinti ca au cresut enspe ca tine, nu imi fa parinti sclavi ca te fac sluga mea instant, daca tu te uiti in oglinda si vezi un maimutoi nu inseamna ca toti suntem din aceeasi rasa ca tine. educatie? sunt cu mult peste tine. sa stii ca eu am stat mai mult ca tine in scoala. poate ca nu am excelat asta e alta problema si nu te priveste pe tine......Da? Pai daca ai fost la scoala demonstreaza-ne asta si vorbeste civilizat ! Nu ti-a cerut nimeni sa injuri,eu doar am facut un anunt ! Era de ajuns sa-mi spui unde ar trebui sa isi aiba locul ! Controleaza-te si gandeste inainte de a posta !Cat despre ceilalti....Ms de sustinere :-j
jookyer Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Am si eu 2 intrebari :D1.Ce blue sa pun pe un dress?2.Daca cineva ma ataca fara capa dar nu ma omoara ci il omor eu ..cine face murder?
Kiidu Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 nimeni.. din momentul in care te-a atacat numele lui devine roz iar daca te omoara rosu (murderer) cat timp numele lui e roz/rosu acel player poate fi atacat de oricare alt player , playerul care il ataca nesuferind consecintedepinde ce vrei.. cele de preferat insa sunt : damage 5% increase , ignore mob's defence , lucky increase
jookyer Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 nimeni.. din momentul in care te-a atacat numele lui devine roz iar daca te omoara rosu (murderer) cat timp numele lui e roz/rosu acel player poate fi atacat de oricare alt player , playerul care il ataca nesuferind consecintedepinde ce vrei.. cele de preferat insa sunt : damage 5% increase , ignore mob's defence , lucky increasemerci de raspuns :) Dar imi poti spune la ce ajuta "ignore mob`s defence .."? si lucky se refera pt + pe care le pui pe iteme?
ciupilan Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ba voi stiti ma sa cititi sa cautati sau sa va interesati? :| tot ce vedeti ce auziti veniti aici si va bateti cu pumnii in piept ca asa e 4.) Magic Pop 11d SoX Thanks Phoenix_BR for pointing out _A is usually SOSThis is probably Seal of Comet not Seal of Sun.si un raspuns catusi de adevarat The sosun pk2 code is _C_RARE so far i know, normally its Seal of Star code.. that should be Seal of Comet pk2 code, since no other Seals at d11.
Kiidu Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 merci de raspuns :) Dar imi poti spune la ce ajuta "ignore mob`s defence .."? si lucky se refera pt + pe care le pui pe iteme? ignore monster defence inseamna sa ignori defensiva monstrului ==> dai dmg foarte mare.. cred ca acelasi dmg pe care il dai tu pe manyang.. iar lucky se refera la marirea ratei de succes la alchmie cand incerci sa faci un item +0 +1 +2 etc
jookyer Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ignore monster defence inseamna sa ignori defensiva monstrului ==> dai dmg foarte mare.. cred ca acelasi dmg pe care il dai tu pe manyang.. iar lucky se refera la marirea ratei de succes la alchmie cand incerci sa faci un item +0 +1 +2 etcmerci ^_^ esti un dulce :X=)am glumit :P:P
shevaro1991 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ba voi stiti ma sa cititi sa cautati sau sa va interesati? :| tot ce vedeti ce auziti veniti aici si va bateti cu pumnii in piept ca asa e 4.) Magic Pop 11d SoX Thanks Phoenix_BR for pointing out _A is usually SOSThis is probably Seal of Comet not Seal of Sun.si un raspuns catusi de adevarat The sosun pk2 code is _C_RARE so far i know, normally its Seal of Star code.. that should be Seal of Comet pk2 code, since no other Seals at d11.tipul a modificat postul,cea mai tare parte din acel post este"Looks like they wanna milk 110 cap as best they can. ":))
Guest StopTheAbuse Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 @koila ... nu stiu sigur .. dar eu stiam ca nu baga sunuri la 11D .. o sa fie decat SOS si SOC :) si la pop probabil o sa fie doar sosuri tinand cont ca socurile se iau cu coins... (nu stiu sigur nici daca socurile se iau cu coins....)
Vyorel903 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 HoollllyyyyShiiitttttt #2[21:17:28] Demon Shaitan spawned[21:19:52] Ganja killed Demon ShaitanNu am reusit sa fac screen in nici un fel :(
Kiidu Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 nou intro pentru prapad xDhttp://www.youtube.com/watch?v=Y2tyQpnSJyYgz vio <3 tomorow lvl up 101 by manyang^^
ANDIY Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 HoollllyyyyShiiitttttt #2[21:17:28] Demon Shaitan spawned[21:19:52] Ganja killed Demon ShaitanNu am reusit sa fac screen in nici un fel :(Gratzzz la mai multe...