Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

Speri mata :)) pe rahaturile alea de private fac lvl urile tale cu ochii inchisii si fara bot ...

pentru cei de pe ecsro ZZZZ forever

koila i-ai zis-o dinrect =))

Postul tau n-are nicio legatura cu SRO, warn up

Edited by Forbidden
Posted

koila i-ai zis-o dinrect =))

Sincer acum am jucat ecsro de la lvl 1 la 90 legit si faceam un level pe zi de la 83 la 90 eram nuker, tinand cont ca este 10x xp si sp rate puteam bate si la mobi cu 5 lvluri sub mine si tin sa precizez 1lvl \ zi reprezenta hand grind de la ora 9 la 15 "nonstop" dupa care stall si alchemy. si da eram addicted dar cand am renuntat la ECSRO multi miau simtit lipsa, nimeni nu a fost urat de arabi cum am fost eu ;) {ma laud putin}

Posted

dupa 3 ani jumate de silkroad in sfarsit un drop decent :))

am fost si eu 3 zile plecat de acasa si am gasit botul in oras cu invetarul full si asta in storage

http://img717.imageshack.us/i/sro2010031421180847.jpg/

culmea....acum cand vine 11D imi cade si mie ceva bun :)) ...vreau si eu sfaturi cam ce pret merita...ca nu prea am avut timp de sro in ultimul timp

Guest StopTheAbuse
Posted

m-am gandit sa incerc +9 si a iesit :))

:))))))) gzz man :))) ce zice levi?:))) ca el a pierdut 7b :)) pentru un staff bun.. i-a dat unui amic de-al meu staff 98+7 cu mag 80, ar 80, reinforce 61% FB, un cleric 98+7 si 400mil pentru un staff 98+7 80%,80%,80% FB xD

BTW: cand termini treaba cu staffu nu-l vinde :) poate ti-l cumpar eu... depinde cat ceri

Posted

@Lucky_Criss boss da-mi add pe mess si eu am clicknet si am facut o jmekerie si nu mai pica niodata! ;)

Da Bluman, da-mi pe privat id tau de mess sa te adaug si sa vb. Bineinteles daca mai esti on.

Vezi ca pe al meu ti l-am trimis pe privat.

Posted

Am luat hack pe contul facut de mine pe sjsro :( . Mai am un cont de 93 si unul de 78, ale unor prieteni ce s-au lasat de sjsro !

Dau acele conturi in schimbul altora pe isro

Vreau asa

In schimbul celui de 93 ( Nuker s/s , set + 3 , 80m , stone, elixire)

: cont pe isro 80-85 (Iteme + ceva bani )

In schimbul celui de 78 ( Glaiver set + 3 , 30-40m,iteme 9D prin banca,reverse,globaluri,elemente...etc)

:cont isro 76 (Iteme + ceva bani)

Astept oferte ! Fara scammeri ca va vede dumnezeu si va ia dublu inapoi !

EPIC :))))

stafful ala vinde-l numai romanilor ..e pacat de el daca se duce la turci :)

Posted

cine doreste sa isi calculeze sp-urile pentru level 110:

http://www.rev6.com/tools/skill/ch/

http://www.rev6.com/tools/skill/eu/

edit:@StopTheAbuse a mai fost postat 1 singura data tot de mine cu ceva timp in urma.

Pentru cei fara premium si care se conecteaza greu,nu folositi serverele cu .30 veti astepta prea mult,cele cu .26 si .27 sunt goale mereu si intrati din prima.

pai de exemplu daca eu sunt conectat pe .26 iar tu pe 27. si suntem am2 in hotan ne vedem nu ? adic

Da.

ok

Posted (edited)

Speri mata :)) pe rahaturile alea de private fac lvl urile tale cu ochii inchisii si fara bot ...

pentru cei de pe ecsro ZZZZ forever

Nu esti interesat, nu posta ! Sa nu zic de limbajul tau de mahala ! Asta tine de educatia data de parinti ! Acei sclavi care muncesc pt. tine, pt. a avea un maimutoi ca tine un trai decent ! ce sa zic, daca ei nu te-au educat de ce as face-o eu? Mai treci pe la ora de romana ca te cam bate !

Warn up pentru limbaj, ti s-a spus clar ca acesta nu este un topic de vanzari/cumparari.

Edited by Forbidden
Guest StopTheAbuse
Posted

Nu esti interesat, nu posta ! Sa nu zic de limbajul tau de mahala ! Asta tine de educatia data de parinti ! Acei sclavi care muncesc pt. tine, pt. a avea un maimutoi ca tine un trai decent ! ce sa zic, daca ei nu te-au educat de ce as face-o eu? Mai treci pe la ora de romana ca te cam bate !

koila ar putea avea copii de varsta ta ;) desteptule
Posted

nu o lua personal dar chear iti ei suspend de data asta

ON: uhm am de recuperat 0.01% =))

Posted

ce limbaj ma? nu imi judeca mie parinti ca au cresut enspe ca tine, nu imi fa parinti sclavi ca te fac sluga mea instant, daca tu te uiti in oglinda si vezi un maimutoi nu inseamna ca toti suntem din aceeasi rasa ca tine. educatie? sunt cu mult peste tine. sa stii ca eu am stat mai mult ca tine in scoala. poate ca nu am excelat asta e alta problema si nu te priveste pe tine......

Deci, update-ul a venit pe neasteptate. multi credeau ca pe data de 23 va avea loc. dar uite ca JM au grabit lucrurile si cred ca vom avea si un event de Sfintele Sarbatori Pascale pentru ca anul acesta Pastele Ortodox este in aceeasi perioada cu cel catolic.

11D info urmariti acest topic sa aflati ce va fi nou

pana in momentul de fata :

9d Honor weapons . 11D sun pops :sef:

Posted

super :)) imi cade SOM 10D cu 2-3 zile inainte de 11D update :)) multumesc joymax :pottytrain2:

in fine....cel putin sper sa ma conectez repede ca sa fac si eu lvl 100 pana maine ....am 95% :(

cat despre faptul ca pe koila il bate limba romana.....I loled :))

totusi.....vreau si eu o idee cat sa cer pe SOM sword 10D :( ca eu habar nu am ce preturi sunt in perioada asta

Posted

super :)) imi cade SOM 10D cu 2-3 zile inainte de 11D update :)) multumesc joymax :pottytrain2:

in fine....cel putin sper sa ma conectez repede ca sa fac si eu lvl 100 pana maine ....am 95% :(

cat despre faptul ca pe koila il bate limba romana.....I loled :))

totusi.....vreau si eu o idee cat sa cer pe SOM sword 10D :( ca eu habar nu am ce preturi sunt in perioada asta

700-900m cam asa e la noi pe serv unu som sword +9 era 999......

Stie cineva alt link de download pentru clientu nou ca de pe site de la ei merge ca melcu !!!]

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...