Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

last kill :D ce imi place cand se oftica turcii

mi-or dat pk dupa kill muciosi draq :))

am patit si eu de multe ori pk la shaitan, tot de la turci, gzzzz :angry1: :gun: :kar:

Posted

Greu merge frate, GREU cu farm-ul ăsta, iarăşi sunt fără farmer...

http://img215.imageshack.us/img215/6020/sro2010031316000879.jpg

Posted

Gz !!!

Am si io o intrebare :) dc tii imbue pe scrool si teleportul pe 1 nu e mai usor invers :crazy:

nop ia incearca sa vezi ca este mai usor in pvp cand ti imbue pe scrol ... il dai mult mai usor fara sa faci pauza intre el...multi care il tin pe numere cand dau skilu si se termina imbue nu mai apuca sa il dea si unele skiluri le prind fara imbue :D :P intr-un pvp/job/war ti mana pe mouse deci degetu e in permanenta pe scrol si imi este mai usor.... sunt obisnuit sa apas scrolu de cand aveam warrior :)) k tineam skilu acela de se infige ( nu mia stiu cum i zice )

intr-un pvp eu pun pariu 90% k tu apesi ceva de genu 121413151415 ne fiind sigur dk ai imbue sau nu :P

Posted

nop ia incearca sa vezi ca este mai usor in pvp cand ti imbue pe scrol ... il dai mult mai usor fara sa faci pauza intre el...multi care il tin pe numere cand dau skilu si se termina imbue nu mai apuca sa il dea si unele skiluri le prind fara imbue :D :P intr-un pvp/job/war ti mana pe mouse deci degetu e in permanenta pe scrol si imi este mai usor.... sunt obisnuit sa apas scrolu de cand aveam warrior :)) k tineam skilu acela de se infige ( nu mia stiu cum i zice )

intr-un pvp eu pun pariu 90% k tu apesi ceva de genu 121413151415 ne fiind sigur dk ai imbue sau nu :P

Stii cine face asa ?? cum ai zis tu ca dai skill fara imbue ?? Parerea mea e ca cine a avut inaite char Eu.Eu de cand joc silkroad numai archer am avut stiu destul de bn sa joc pe el :P

Guest morcumata
Posted

poate sa-mi spuna cnv un server unde sa fac un character...plz

Posted

hmm buy rami?^^

are cineva ceva coordonate sau scripturi bune pentru mobi lvl 93-94? in HA ar fi pefect

x:43387 y:43420 z:606 eu aici faceam foarte bine

Posted

hmm buy rami?^^

am 2gb de rami :-w

x:43387 y:43420 z:606 eu aici faceam foarte bine

ce este cu "z" acela ?

EDIT:

tu nu ai sbot ?

nu ,pentru ca am jucat putin isro si nu am bagat $ in joc :D

Posted

@ciupilan eu folosesc imbue pe "2" si ai vazut ca nu dau niciodata hit fara imbue:P

:tiphat:

era un exemplu cu spam de '1' voi faceti spam '2' eu unu nu fac nici un spam si imi calculez ecact ce skil sa apas :P asa mi se pare mie mai lejer acum e si dupa degetele voastra :) daca va place sa "zburde" pe numere sau sa apesi lejer :P

Posted

eu unul m-am obisnuit sa zburde.. de cele mai multe ori la pvp folosesc 2 maini pe taste.. nu neaparat pentru buff..ci pentru diferite skilluri..

mersi de coordonate... am gasit in roomu ala un spot dragutz si botez cu crossbow extreme.. 1 hit toti mobii :X

Posted

Eu apas pe z dar nu-mi arata tot timpul :-??. ASta a intrebat el :). Sau nu se poate?

Sa apara fara sa apesi pe ceva nu se poate. Sau cel putin eu n-am gasit vreo astfel de optiune.

Posted

ma poate ajuta cineva va rog, nu pot sa prind loc, iar cand intru unde mi-ati spus voi, e gol, am incercat sa pun si hostul altcuiva, dar tot nu merge, pe mine ma baga pe 121.128.133.12 :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...