Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Fa-ti un bard. Ai preemptive attack. Ce-mi place sa stau cu preemptive buff pe langa mobii care ma atacau si ma lasau dintr-o bucata jos =))). (noise ii zice)

Posted

Fa-ti un bard. Ai preemptive attack. Ce-mi place sa stau cu preemptive buff pe langa mobii care ma atacau si ma lasau dintr-o bucata jos =))). (noise ii zice)

neah :D as prefera warrior .. :D dar nu ma apuk =) daca se intra asa greu pe server :hair:

Posted

Iti faci un warrior bard. Poti sa alegi 2 clase. De la bard ai movement speed, noise (preemptive atack) si 2 buff-uri de damage absorbtion (wizz + str).

Posted

Iti faci un warrior bard. Poti sa alegi 2 clase. De la bard ai movement speed, noise (preemptive atack) si 2 buff-uri de damage absorbtion (wizz + str).

lol am mai vazut 1 warrior bard pe rome de 95+...bine inteles era turk...

cand lam vast ma busit rasul:)))))

warrior/cleric...nu warrior/bard :crazy:

@lixandra lol frumaosa treaba cu palaria:)))...credema nui bun warrior cleric...pentru incepator da..dar dak vrei sa faci performanta se rad de tine...

si pot pune pariu ca o sa ai multe chare pana cand te inveti cu sro..si ajungi sa farmezi sp si sa faci un char bazat...oricum succes la negociat^^

si app puteai veni pe rome..mai multi romani de pe server...si primeai mai multe sfaturi:)

Posted

pe aege sunt destui :)) si intradevar sunt turci

Posted

Haide, mai, ca nu e asa rau. Nu zic ca e cel mai bun dar pana te faci mai "ok" poti foarte bine sa folosesti bard ca a 2-a clasa. Eu, de exemplu, cer discount la taxiuri de cel putin 10-20% (depinde cum reusesc sa negociez) pentru buff-ul de speed) :). Am reusit odata sa las la jumatate de pret cu ajutorul buff-ului de speed ^_^. Clericul parca are defense marit (ca buff) iar bardul are damage absorbtion. Aceeasi Marie cu alta palarie numai ca e diferenta micuta intre palarii :).

Posted

In legatura cu spawnurile dupa un anumit timp .

Lord - Daca trece de 450-500 , se da misspawn la urmatoarea tura si apare in arena pe la 700-800.

Uruchi - Cand trece de 500 - Ravine 90%

TG - La multe ore trecute , in stronghold sau spawnurile de la Ferry la B.

Ivy - Teatru - Gate misspawn

Posted (edited)

@lixandra lol frumaosa treaba cu palaria:)))...credema nui bun warrior cleric...pentru incepator da..dar dak vrei sa faci performanta se rad de tine...

si pot pune pariu ca o sa ai multe chare pana cand te inveti cu sro..si ajungi sa farmezi sp si sa faci un char bazat...oricum succes la negociat^^

si app puteai veni pe rome..mai multi romani de pe server...si primeai mai multe sfaturi:)

Noh, e o chestie de matematica. Daca calculezi cat defense iti da clericul si cat absorbtion are bardul ai sa vezi ca diferenta nu e prea mare si diferenta poate fi facuta de skill + speed de la bard (skill - indemanare) :).

Si pe Phoenix sunt destui romani (cam "afk-isti", <_<, dar sunt destui). RO_HUNTER e cea mai "tare" guilda de romani de pe Phoenix. Multi activi si destui mari. Uniunea in care sunt e formata din 4 guilde de romani: CiRcarii_RO, AllStarsRO, BLACK_ANGELS si RO_HUNTER.

LE: Cat despre negociat, conteaza cat de cat (uneori foarte mult) avand in vedere ca singura mea sursa e ceea ce strang de pe jos.

Edited by lixandra
Posted

WArr/Cleric e un caracter greu pt un incepator, de ce nu iti faci un rogue sa il ai de bun pe urma o sa reusesti sa iti farmezi si altele, faza e daca vrei sa il faci pe unu mare tre sa joci si sa investesti numai pe ala, asa jucand in paralel pe mai multe nu o sa faci nici o treaba.

Posted

lolz :)) si u esti dp rome ?^^ sa-i zici lu marcus ca imi bag ** in ** de prost :D ... mi-a dat ban la gold boot din guild... ce prost e.. marcus a intrat pe charu lu medusa si mi-a dat ban... bogdan habar nu are.. ma rog... ^^ welcome on linkmania

bine o sa ii zic, dar am si eu o intrebare, de ce iti trebe guild la gold bot ?:D

Posted

bine o sa ii zic, dar am si eu o intrebare, de ce iti trebe guild la gold bot ?:D

Ca sa nu se simta singur. Am vazut guilde intregi de gold boti.

-my edit- poze si instructiuni lvl 90 boss nuker :nanana: :D

Da, bine. :-j

Guest StopTheAbuse
Posted

nush daca l-ai vazut... ere GuessWh0 .. pai acolo in guild e : varamiu, si inca cativa buni prieteni... pnm.. eu am intrat cu charu in guilda aia din prima zi de cand s-a creeat ... si mi-am luat ban de 10 ori pe parcurs... din cauza lu x_MarcuS_x si lu o0_MEDUSA_0o ... levi tot prost e ... dar ne-am impacat... si prostu ala de marcus ma acuza pe mine ca i-am dat hack acum 6-7 luni... dar e un prost .. eu nu i-am dat niciun hack...
Posted

mersi darthy pentru infos^^ .. ieri am prins niste ore de unici fantoma.. lord 650 spawn arena.. ivy 700m in cap .. harans.. demon 630 min.. wing..

edit : gz :D

Posted

nush daca l-ai vazut... ere GuessWh0 .. pai acolo in guild e : varamiu, si inca cativa buni prieteni... pnm.. eu am intrat cu charu in guilda aia din prima zi de cand s-a creeat ... si mi-am luat ban de 10 ori pe parcurs... din cauza lu x_MarcuS_x si lu o0_MEDUSA_0o ... levi tot prost e ... dar ne-am impacat... si prostu ala de marcus ma acuza pe mine ca i-am dat hack acum 6-7 luni... dar e un prost .. eu nu i-am dat niciun hack...

pai pe guesswho il stiu :)) am vorbit cu tine in joc :D plm, nu am ce sa fac ...

Posted

neah :D as prefera warrior .. :D dar nu ma apuk =) daca se intra asa greu pe server :hair:

poti veni pe eos :D dai pm Henryet sau Hennryet

Posted

last kill :D ce imi place cand se oftica turcii

mi-or dat pk dupa kill muciosi draq :))

Gz !!!

Am si io o intrebare :) dc tii imbue pe scrool si teleportul pe 1 nu e mai usor invers :crazy:

Posted

caassh money.. reclame..

Trist. Puteau sa il puna sus pe orizontala...duh #-o .

Gata, va las sa nu mai sariti ca fac off sau stiu eu ce. Have fun in sro, iteme, gold, sp, w/e xD

Posted

Ce greu se conecteaza omfg :|

Apropo, stiti vreun site dela de SP calculator ca vreau sa stiu si eu informativ cam cate SP-uri imi trebuie pe la 60

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...