Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hmm :D sunt cam "nou" pe aici ..:D urmaresc topicul de ceva vreme :D dar nu joc isro .. imi poate spune si mie cineva care`i treaba cu Imagine IPBsi daca se intra greu pe servere :pray: ..eu nu am mai jucat de cand era cu codul acela .. atunci din 6-7 incercari eram intrat :D ms :hail:

Ţi-aş recomanda să nu te mai apuci de ISRO, pierdere de vreme prea mult, dar dacă ai nervi de fier şi bani de aruncat în joc, apucă-te şi o să vezi cât de greu se intră pe server, GOOD LUCK IN HELL! :(

Posted

Ţi-aş recomanda să nu te mai apuci de ISRO, pierdere de vreme prea mult, dar dacă ai nervi de fier şi bani de aruncat în joc, apucă-te şi o să vezi cât de greu se intră pe server, GOOD LUCK ! :(

Nu mereu. Ii mai apuca cateodata pe astia cu sboti dar nu mereu :). Azi am dat destule restarturi si am gasit loc de fiecare data :). Nici treaba cu sbotul nu e batuta in cuie dupa cum am vazut in paginile anterioare.

Posted

Nu mereu. Ii mai apuca cateodata pe astia cu sboti dar nu mereu :). Azi am dat destule restarturi si am gasit loc de fiecare data :). Nici treaba cu sbotul nu e batuta in cuie dupa cum am vazut in paginile anterioare.

Oricum am să fac o mică pauză până ce pune update-ul că m-am săturat aşa niţel.. :banghead:

Posted

Ţi-aş recomanda să nu te mai apuci de ISRO, pierdere de vreme prea mult, dar dacă ai nervi de fier şi bani de aruncat în joc, apucă-te şi o să vezi cât de greu se intră pe server, GOOD LUCK IN HELL! :(

deja joc sro dar Rsro :P imi place oarecum :D oricum vroiam sa stiu daca se intra mai repede.. Dar nu mi`ai zis care e treaba cu imaginea aia :D

Posted

gasesti pe prima pagina la acest topic cum sa faci.

imi cer scuze daca te enervez, dar sunt nou pe aici, si am un pic nevoie de ajutor :S cum dau pe prima pagina a topicului? banuiesc ca nu acolo unde sunt vreo 1600 pag...

am gasit, multumesc oricum :D

Posted

in dreapta sus optiunile mele.. selectezi din lista din stanga optiunea semnatura. si te descurci ^^

btw daca ai link de poza pune linku intre

Guest StopTheAbuse
Posted

in dreapta sus optiunile mele.. selectezi din lista din stanga optiunea semnatura. si te descurci ^^

maneeeee stay si u la farmmm te roooooooog :-s .. am premium activ si nu e pt full si iau praff :|

Posted

mersi, am terminat cu intrebarile :D

Guest StopTheAbuse
Posted

mersi, am terminat cu intrebarile :D

lolz :)) si u esti dp rome ?^^ sa-i zici lu marcus ca imi bag ** in ** de prost :D ... mi-a dat ban la gold boot din guild... ce prost e.. marcus a intrat pe charu lu medusa si mi-a dat ban... bogdan habar nu are.. ma rog... ^^ welcome on linkmania
Posted

nu credeam ca e posibil avand in vedere k la demon se duc doar 95+ si exista 80%sanse(daca nu mai bine) sal ia un euro gz bro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...