Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest StopTheAbuse
Posted

gogogo nu cred ca iti ajung 2m sp

@badfist tinand cont ca pentru wizz/cleric FF 110 sunt necesare 3.1m, eu zic ca daca plec cu 2.2m sunt FF 110.. pe drum fac 650k + ce mai mor... 100k + premium plus :)
Posted

@badfist tinand cont ca pentru wizz/cleric FF 110 sunt necesare 3.1m, eu zic ca daca plec cu 2.2m sunt FF 110.. pe drum fac 650k + ce mai mor... 100k + premium plus :)

Dupa ce termini farmul in cat timp crezi ca o sa fii 110 ?

Guest StopTheAbuse
Posted

Dupa ce termini farmul in cat timp crezi ca o sa fii 110 ?

prin decembrie sper eu :)
Posted

prin decembrie sper eu :)

eu zic ca pana in oct nov cel tz :P voi reveni si eu cu un print cu 2 mil SP :) deocamdata am 1.998.000 si fac dlvl ^^

Guest StopTheAbuse
Posted

eu zic ca pana in oct nov cel tz :P voi reveni si eu cu un print cu 2 mil SP :) deocamdata am 1.998.000 si fac dlvl ^^

cand te intorci din excursie o sa ai 0 >:) le donez pe toate la guild xD

EDIT: poza promisa de dsk -.- ..... (facuta de mine bineinteles ca el nu a mai stat si a plecat...) http://img687.imageshack.us/img687/4610/sro2010031119125046.jpg

Posted

cum a zis si koila.....95 pentru alexandria si imprejurimi....100 pentru cave....105 pentru templu :) abia astept a dau un trade prin alexandria :D

farmati copii farmati :P cand terminati voi farm si faceti lvl 110 poate termin si eu cu farmul si ne distram si noi prin sro impreuna :D sa ii rupem gura lui el ladron :))

anyways....m-am saturat sa tot astept update lor sa imi iau premium special care il baga :)) luni imi iau prem plus sa fac 100 si 99.99% .....(ATM lvl 99 si 76%)

EDIT : gz pentru 2 m sp :) go go go

bafta si respect tuturor :tiphat:

Posted

Mda, m-a lăsat cu buza umflată farmer-ul, acum va trebui să caut altul, nu-i aşa câ uneori viaţa e o scârbă sau mi se pare mie?

EDIT: GZ. pentru 2 mil. SP :|

Posted

cand te intorci din excursie o sa ai 0 >:) le donez pe toate la guild xD

EDIT: poza promisa de dsk -.- ..... (facuta de mine bineinteles ca el nu a mai stat si a plecat...) http://img687.imageshack.us/img687/4610/sro2010031119125046.jpg

Balzz of steel :tiphat: ..eu am renuntat cand am ajuns la 110k sp pe glavier pur si simplu numai pot farma... :(.. bft all in continuare vad ca toti asteptati updatu...eu astept sa vand charu.. :))

Posted

Balzz of steel :tiphat: ..eu am renuntat cand am ajuns la 110k sp pe glavier pur si simplu numai pot farma... :(.. bft all in continuare vad ca toti asteptati updatu...eu astept sa vand charu.. :))

turn on pc,start bot,afk.

Nu inteleg ce e asa greu.Doar daca te uiti la bot cum omoara mob dupa mob ,asa mi s-ar parea greu.Dar? :|

Posted

esti :crazy: daca iti vinzi charu exact cum zicea si Alex92 doar esti pe bot nu bati manual

Vad ca avatarul are cva de genu aripi .... Va zbura ?? :crazy:

da osa fi zuperman :))

Posted

cum a zis si koila.....95 pentru alexandria si imprejurimi....100 pentru cave....105 pentru templu :) abia astept a dau un trade prin alexandria :D

farmati copii farmati :P cand terminati voi farm si faceti lvl 110 poate termin si eu cu farmul si ne distram si noi prin sro impreuna :D sa ii rupem gura lui el ladron :))

anyways....m-am saturat sa tot astept update lor sa imi iau premium special care il baga :)) luni imi iau prem plus sa fac 100 si 99.99% .....(ATM lvl 99 si 76%)

EDIT : gz pentru 2 m sp :) go go go

bafta si respect tuturor :tiphat:

Sleya nu o sa bage nici un premium nou,doar o sa le modifice putin pe actualele.

@Xriminal:nu o sa modifice preturile...la premium plus o sa puna un pack de pots x-large si o sa ai intrari bonus in tomb of pharaoh,premium silver/gold 1 intrare bonus si premium plus 3.

Posted

Sleya nu o sa bage nici un premium nou,doar o sa le modifice putin pe actualele.

bine dak le modifica...sper sa nu modifice pretul la ele in mai mare:)))...cai fut in aripa:))) :3some: .

app superbe sunt dressurile:X :wub: :wub: ....cred ca mil iau si eu:X..si am vazut..pet atack ca in naruto vulpe cu 3 cozii:X...

imi iau si o vulpitza...sau e pet pick up?:| :blink:

Posted

Însfârşit am găsit un farmer, sper să mă ţină în party, am şi spot bun deci până la urmă îmi continui treaba.. :)

Posted

Ce oameni, bai, nene... -_-. Are char de level 64 (wizz) dar da gold sa-si creasca warrior-ul la alte party-uri si apoi vine si zice "pt plssssssssssssssss" "i kill" "pttttttttttttt plsssssssssss" -_-. Si macar de-ar fi spoturile ocupate dar sunt libere o gramada.

Mare e gradina :|...

Posted

Cred ca acesta o sa fie ultimul meu mesaj in acest topic.

Vreau sa va urez numai bine, sa va bucurati de joc intr-o oarecare masura(pana la urma este doar un joc).

Succes in ce vreti voi.

Eu m-am decis sa vand toate conturile mele.

Pentru cei interesati: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4865038

Aveti grija de voi !

rip brotha..

stie cineva de ceva buguri la unici ... adica daca trece de un anumit timp apare acolo sau ceva de genu? eu stiam ca la lord daca trece de 400 e arena sigur

Posted

Nu stiu eu cand merg la unici merg in locul opus unde a fost ultima data de exemplu la isy daca a fost pe gheata la urmatorul spawn merg pe la oasis sau spideri

Cate odata merge cateodata nu astea ti le formezi u in minte si sa stii cum apar unici si in ce ordine :tiphat:

Posted

hmm :D sunt cam "nou" pe aici ..:D urmaresc topicul de ceva vreme :D dar nu joc isro .. imi poate spune si mie cineva care`i treaba cu Imagine IPBsi daca se intra greu pe servere :pray: ..eu nu am mai jucat de cand era cu codul acela .. atunci din 6-7 incercari eram intrat :D ms :hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...