Kiidu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Mar 9th, 2010 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hours duration)[Patch]- Database Backupeh.. poate alta data
Xriminal Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ma se intampla si la voi sa dati login la server...va intra si cand sa intre cu charul principal..iit da error sau iti da disconect pe char...dar pe alte smll char poti intra doar pe ala mare nu poti...stie cineva ceva?:-S:(((( EDIT: iti da disconect..adik nu te lasa sa intri pe el..nu apuci sa te loghezi:| EDIT:sa rezolvat
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Am intrat acum si nu am patit asa :-??.PS: Ce frumos arata Hotan-ul dupa update... GOL <_<!
Kiidu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 HOLY $HIT DUDE! nu credeam ca o sa se tina de cuvant.. .. firar sa fie
Random Hero Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 voi ce ziceti :-? Interesant dialogul, mi-ar placea sa aduca serverele in stadiul ultimelor saptamani.Verificati asta :tiphat:Valea!
Kiidu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 check this out =) : http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_fr...e/EventMain.aspare cineva niste coordonate la mobi din HA sau mai mici de lvl 95?
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Sunt curioasa cati jucatori o sa atraga / reatraga astfel de premii :).PS: @AHIL3: ce e atat de "misterios" si "interesant" de ai decupat :blink:?
BijuuMode Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Sunt curioasa cati jucatori o sa atraga / reatraga astfel de premii :).PS: @AHIL3: ce e atat de "misterios" si "interesant" de ai decupat :blink:?cei care casiga is premesc premiile joymaxu chear le da :P
Kiidu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 hmm scuze de offtopic... dar are cineva crack de la fraps :D?edit : nvm i got it...
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Am cateva intrebari si va rog sa raspundeti cat mai repede daca puteti (nu de alta dar inaintez in level):1. Exemplu: am facut level 13. Fac dlevel pana la level 4. Conteaza cat la suta din level?2. Dupa ce am revenit la level-ul dinainte de dlevel, pot sa mai fac gap iar?
BijuuMode Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Am cateva intrebari si va rog sa raspundeti cat mai repede daca puteti (nu de alta dar inaintez in level):1. Exemplu: am facut level 13. Fac dlevel pana la level 4. Conteaza cat la suta din level?2. Dupa ce am revenit la level-ul dinainte de dlevel, pot sa mai fac gap iar?dute in lvl 29 maxim si pe urma down pana la lvl 20
Kiidu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Am cateva intrebari si va rog sa raspundeti cat mai repede daca puteti (nu de alta dar inaintez in level):1. Exemplu: am facut level 13. Fac dlevel pana la level 4. Conteaza cat la suta din level?2. Dupa ce am revenit la level-ul dinainte de dlevel, pot sa mai fac gap iar? pai gapul ramane.. fii atenta.. gapul se refera la diferenta dintre lvl si mastery lvl .. gapul se poate face oricand.. ca sa farmez la ong pui mastery lvl 10 sau ceva de genu si faci dlvl de la 29 la 20 ^^ de la gap 1-9 se iau din ce in ce mai multe sp dar cand ai ajuns la 9 nu conteaza daca ai gap 10 etc etc pt ca tot atatea sp vei lua ca si la gap 9
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 dute in lvl 29 maxim si pe urma down pana la lvl 20Buba e ca nu am gold cine stie ce, aproape mai deloc. As putea sa apelez la colegii de guild / uniune dar nu sunt tot timpul. Ziceam sa ma incadrez pana in level 10 ca mai gasesc free ong. De bine, de rau, mereu e cate un free ong. Fac cat de cat in felul asta?pai gapul ramane.. fii atenta.. gapul se refera la diferenta dintre lvl si mastery lvl .. gapul se poate face oricand.. ca sa farmez la ong pui mastery lvl 10 sau ceva de genu si faci dlvl de la 29 la 20 ^^ de la gap 1-9 se iau din ce in ce mai multe sp dar cand ai ajuns la 9 nu conteaza daca ai gap 10 etc etc pt ca tot atatea sp vei lua ca si la gap 9Aaaaaa. Uite ce ma prostea unul :)... Imi zicea sa nu pun mastery deloc si sa tot fac dlevel.Merci de explicatie, in sfarsit am inteles :).Ca sa fiu sigura ca am inteles bine: fac level 12. Apoi dau level up la mastery (care o fi, wizzard, warrior, ce rasa vreau sa-mi fac) pana la level 12 si apoi fac dlevel pana la level 3. E bine :-? ?
Kiidu Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 hmm nu e bine.. la lvl 10 nu poti sa faci sp si dinastea pt ca mobii is prea mari.. cel mai simplu e asalvl 29 mastery lvl 10 downlevel pana la 20 lasi mastery in pace si urci iara la 29.. si tot asa..
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Gata, am inteles :). Asa cum iei xp in functie de ce level ai, asa si cu sp in functie de ce mastery level ai. Merci!
djcris Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Buba e ca nu am gold cine stie ce, aproape mai deloc. As putea sa apelez la colegii de guild / uniune dar nu sunt tot timpul. Ziceam sa ma incadrez pana in level 10 ca mai gasesc free ong. De bine, de rau, mereu e cate un free ong. Fac cat de cat in felul asta?Aaaaaa. Uite ce ma prostea unul :)... Imi zicea sa nu pun mastery deloc si sa tot fac dlevel.Merci de explicatie, in sfarsit am inteles :).Ca sa fiu sigura ca am inteles bine: fac level 12. Apoi dau level up la mastery (care o fi, wizzard, warrior, ce rasa vreau sa-mi fac) pana la level 12 si apoi fac dlevel pana la level 3. E bine :-? ?Si din cate stiu eu, nu mai poti face inapoi level 3 ... pentru ca daca ai level 10 si mori nu mai pierzi experienta, nu ? Eu asa stiu. :-?
andruskama23 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 va rog explicatimi si mie ce e cu eventu ala de pe site cu lvl 1 si 99 k nu inteleg
shevaro1991 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 va rog explicatimi si mie ce e cu eventu ala de pe site cu lvl 1 si 99 k nu intelegcitesti pasii(misiunile) cu atentie,daca nu intelegi poti sa traduci in google translator;)
Pinti Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ce dor îmi este de vremurile acelea, când ne jucam tot cartierul în party şi făceam level manual nu cu bot făcând questuri toţi din guild, când făceam trade după trade chiar dacă uneori mai pierdeam, când ne ajutam reciproc la bine şi la greu, când intram în conferinţe şi ne mai distram puţin, multă distracţie era atunci, parcă aş da timpul înapoi:Acum ne plictisim de moarte ori pe la farming, ori lăsând să facă bot-ul levele în locul nostru, ba mai facem RAR un trade cu tot guild-ul, mare plictiseală, înainte era simplu şi plăcut jocul, acum s-au complicat toate lucrurile având în vedere cu levele, goldbots, spammers, etc. Degeaba, au fost vremuri foarte bune şi totuşi mă bucur că am putut face parte din ele. :)
orezExpandat Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 am o intrebare: sistemul acela de a plati prin paysafe' cards este valabil si pentru silkroad?si daca da parca stia cineva un site care iti arata locatii de unde poti cumpara, il rog sa imi zica siteu acela.va multumesc
shevaro1991 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ce dor îmi este de vremurile acelea, când ne jucam tot cartierul în party şi făceam level manual nu cu bot făcând questuri toţi din guild, când făceam trade după trade chiar dacă uneori mai pierdeam, când ne ajutam reciproc la bine şi la greu, când intram în conferinţe şi ne mai distram puţin, multă distracţie era atunci, parcă aş da timpul înapoi:Acum ne plictisim de moarte ori pe la farming, ori lăsând să facă bot-ul levele în locul nostru, ba mai facem RAR un trade cu tot guild-ul, mare plictiseală, înainte era simplu şi plăcut jocul, acum s-au complicat toate lucrurile având în vedere cu levele, goldbots, spammers, etc. Degeaba, au fost vremuri foarte bune şi totuşi mă bucur că am putut face parte din ele. :)vremuri...nu cred ca o sa mai fie vreodata asa,acum jocul e dominat de turci si de boti,botii iti fac ks si tucii fac pk pe tn cand e sa omori si tu un unique.edit:pinti nu zic ca toti turcii sunt ratati(ar fi absurb),dar majoritatea sunt pamant.