Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

frumos dar nu inteleg dc ai mai postat asta odata :| ca le-a postat si sleya acum o luna sau 2... si ne-a si explicat ca era vb de un event

man eu nu am jcuat sro aproape 3 luni si nici pe forum nu am fost activ deci de unde sa stiu ?

Posted

Cred ca eram cu capul in parti cand am citit. Asa e, cu gold / silver coins poti doar set items de la un NPC din Alexandria, probabil cele noi. Mea culpa, sorry :D.

Posted

Am citit si eu ce e, dar ce se face cu asta :) ? Sau cu cat se vinde?

deci : din monstri cad unele "componente" de ex " buwnhang's fur " etc etc .. pe ele le poti distruge .. si iti rezulte elementele care scriu pe ele.. acuma. ce facem cu elementele? din monstri mai pica tablete . pe acele tablete este scris ce fel de elemente trebuie combinate ca sa ai stone. Odata ce ai tableta , elementele necesare poti fac un stone care se va numi cum se numeste tableta . Cu acel "stone" poti sa iti pui blue pe iteme ... adica sa le adaugi optiuni ex : str 3 , int 5 , atack rating increase etc etc.

Posted

deci : din monstri cad unele "componente" de ex " buwnhang's fur " etc etc .. pe ele le poti distruge .. si iti rezulte elementele care scriu pe ele.. acuma. ce facem cu elementele? din monstri mai pica tablete . pe acele tablete este scris ce fel de elemente trebuie combinate ca sa ai stone. Odata ce ai tableta , elementele necesare poti fac un stone care se va numi cum se numeste tableta . Cu acel "stone" poti sa iti pui blue pe iteme ... adica sa le adaugi optiuni ex : str 3 , int 5 , atack rating increase etc etc.

Am inteles. M-a bagat in ceata faptul ca nu scria cate imi trebuiesc pentru a face acel stone. Scrie doar Quantity 365. Pe tableta scria cate imi trebuiau.

Posted

JoyMax a dat in judecata ECSRO si cere daune de 2.500.000$. Weird.

O:

1st main charge: Violation of Joymax' copyright.

O:

Damage numbered by Joymax: $ 500000

O:

2nd main charge: False advertising, concerning quality of servers

O:

O:

3rd main charge: violation of Joymax' trademark

O:

O:

4th main charge: larceny (thievery) of company secrets (serversoftware)

O:

Damage numbered by Joymax: $ 1000000

O:

Total damage: 2.5 million $

Posted

my god dude... ocean a belito rau de tot..

la mancat in cur.. sa scarpinat cu , carbit :rofl2: daca nu ar fi vandut silk si ar fi donat acele silk items contra donatiilor ar fi fost altceva cred.. dar tot o lua cu drepturile de autor si de copyright

Posted

doar atata =)) pe venus is 10~15 mil 5kk

banuiesc ca voiai sa zici ca 5000 de wind sunt 10mil sau 15 mil.pune mana pe cartea de matematica de clasa a2a. el a zis ca 1000 wind sunt 4kk sau 7kk deci 5000 wind la ei costa 20kk-35kk asa ca e dublu decat la tine ;)

pe gaia ma pun pe un zid :)) cu auto atack..

momentan tibet e mai important.. dar daca vad ca nu se poate pe tibet nicicum raman pe gaia

ce nu se poate pe tibet? ^^

Posted

pe gaia ma pun pe un zid :)) cu auto atack..

momentan tibet e mai important.. dar daca vad ca nu se poate pe tibet nicicum raman pe gaia

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...