Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Da, e un ziar de economie coreana, in care a fost publicat un articol cu privire la progresele finaciare de catre Joymax. Articolu evidetiaza punctele de forta ale Joymax (raspandirea in 180 de tari in intreaga lume, inregistrarea de peste 20 de milioane de account, parteciparea de 4 ani la rand ca joc oficial la GNGWC). Se spune ca din 2006 profiturile de la Joymax sunt in continua crestere. Pentru a menţine o crestere constanta in urmatoarele luni Joymax extinde suportul multi language si mai ales modalitatile de suport si de plata. Dupa articol suplimentare cresteri in capitalurile proprii ar trebui sa fie garantate prin introducerea de Silkroad 2, cu prima beta la sfirsitu 2011 in Coreea, inainte de redeschiderea scolilor.

Good job :tiphat: ..eee mia e pana in 2011 si oricum o sa bage prima data in Coreea dar macar ne vom delecta cu niste video de la ei.. :P

Posted

[15:13:31] ******* GM "[GM] Papurion" spawned near your position (6432,1072)! *******

[15:21:12] ******* GM "[GM] Papurion" spawned near your position (6432,1060)! *******

[15:49:08] ******* GM "[GM] Papurion" spawned near your position (6432,1060)! *******

GM-ul ma urmareste:((( :dooh:

EDIT:LooL eu nu inteleg nimic din site-ul ala ce lai dat...doar Japan lang:|...

Posted

[15:13:31] ******* GM "[GM] Papurion" spawned near your position (6432,1072)! *******

[15:21:12] ******* GM "[GM] Papurion" spawned near your position (6432,1060)! *******

[15:49:08] ******* GM "[GM] Papurion" spawned near your position (6432,1060)! *******

GM-ul ma urmareste:((( :dooh:

EDIT:LooL eu nu inteleg nimic din site-ul ala ce lai dat...doar Japan lang:|...

foloseste google translator daca vrei sa intelegi ceva^^

Posted

interesant siteul.. eu ma miram de cifre.. după listarea primul anunţ câştigurile, în 2009, printr-o de două trimestru venituri 9.2 miliarde câştigat, 18.1 miliarde câştigat a realizat vanzari cumulate prima jumătate a anului", a spus "doi trimestru din acest an, comparativ cu perioada similară din 2008 de vânzare Majorarea de 19.09%, este estimată să crească 4.89 la sută în trimestrul anterior cifrele de vânzări ", a spus el.

9.2 miliarde de $ sau de ce??

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Mar 2nd, 2010 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hours duration)

[Patch] - Database Backup -

Wedding Event Winners would be posted

Boooring.

EDIT: Servere deschise.

Posted

he he se pare k nu esxista nici o diferenta intre special gear items si itemele normale :))) doar modelu difera

aveti aici heavy armor 11 d si special gear item 11d

Imagine IPB

si se pare k itemele la 11dg le putem lua direct de la npc :D

primele 2 randuri male/female normale celelalte 2 sunt soc

Imagine IPB

Posted

Stie cineva la 11D se baga quest nou gen Capitan , General ?? Am vazut pe Jsro aia Aveam Eu Rook si Chn Pown sau cva de genu :D :tiphat:

nu se baga quest nou ,ce ai vazut pe jsro gen rook si pown sunt exact astea ce le avem si noi general si baronet numai ca numele difera ptr ca e japanese :) parca rook=baronet si pown= general sau invers nu mai stiu exact :tiphat:

Posted

da le putem lua de la npc dar mi se pare ca acela e npcul special cu coins.. adica platesti in coin si ceva gold.. deci nu poti merge si direct sa iei soc de la magazin.. coins alea pica din mobi din tomb .. si battle arena

Posted

mob lvl 101~109

pf marfa... acum o sa avem si noi spoturi intinse nu sa stai calare 20 pe un loc... asa te supara careva mergi 100 meti mai departe si gata :X:X imi era dor de un loc asa intins sa butezi unde iti pofteste iniva ...nici roc-u nu avea asa locuri faine :X:

Posted

dreamfighter are dreptate,itemele acelea le cumperi cu coinurile pe care le gasesti in mobii din cave,daca va uitati mai bine,jos la pret este si altceva inafara de gold(cred ca silver si gold coins),vad ca o sa arate si cat % avem dintr-un sp,iar bara de exp arata mai bine decat actuala.

Posted

e un cacat eu ma pierd intre mobi aia tind sa cred ca is la low lvl :crazy:

poate uni dintre voi aveti nevoie :

coordonatele de la medusa

X:44166

Y:43035

Z:1180

Posted

he he se pare k nu esxista nici o diferenta intre special gear items si itemele normale :))) doar modelu difera

aveti aici heavy armor 11 d si special gear item 11d

si se pare k itemele la 11dg le putem lua direct de la npc :D

primele 2 randuri male/female normale celelalte 2 sunt soc

pai....seturile speciale...normale nu SOC au stats mai bune doar cand ai setul complet....ceva de genul :)

si de la npc poti lua setul normal sau SOC....dar setul normal este acela special....si il poti lua doar cu coins alea :)

Posted

pai....seturile speciale...normale nu SOC au stats mai bune doar cand ai setul complet....ceva de genul :)

si de la npc poti lua setul normal sau SOC....dar setul normal este acela special....si il poti lua doar cu coins alea :)

nu ai inteles .... acel magazin vinde set normal adik heavy/armor robe/garment light/protector si heavy/armor robe/garment light/protector----SOC (si da soc se ia cu coints) gerau special se va lua de la alt magazi si acel gear este grad A si grad B (nu uita k la 11 dg setu normal este identic ca "stile" cu cel euro dar au statusuri diferite :)) si special gear grad A si B sunt identice si la euro si la china dar au restriciti pe ele scriind china sau euro... si cele de euro cer mastery...

deci acel npc pe care l-am precizat in poza vinde aceste armuri

-- este o greseala spunand ca se poarta de ambele rase .. corect este arata la fel la ambele rase pt ca pe fiecare item scrie daca este euro sau china.... acesta se gaseste in varianta SOC sau normale :)

SRO - Egyptian Gear Set A

SRO - Egyptian Gear Set B

Posted

nu ai inteles .... acel magazin vinde set normal adik heavy/armor robe/garment light/protector si heavy/armor robe/garment light/protector----SOC (si da soc se ia cu coints) gerau special se va lua de la alt magazi si acel gear este grad A si grad B (nu uita k la 11 dg setu normal este identic ca "stile" cu cel euro dar au statusuri diferite :)) si special gear grad A si B sunt identice si la euro si la china dar au restriciti pe ele scriind china sau euro... si cele de euro cer mastery...

deci acel npc pe care l-am precizat in poza vinde aceste armuri

-- este o greseala spunand ca se poarta de ambele rase .. corect este arata la fel la ambele rase pt ca pe fiecare item scrie daca este euro sau china.... acesta se gaseste in varianta SOC sau normale :)

SRO - Egyptian Gear Set A

SRO - Egyptian Gear Set B

setul B arata amazing,mai ales armor cu acele "aripi" de foc,dar nici setul A nu arata rau.

Posted

Asta e nebun :crazy:

E chiar asa de greu sa mergi pana la medusa :crazy: cat de greu pota fi drumul :))

sa vezi tu ce plictisitor e drumu cand ai armor si speed 50% (30% sau 40% pentru ca se anuleaza de la armura)

Posted

sa vezi tu ce plictisitor e drumu cand ai armor si speed 50% (30% sau 40% pentru ca se anuleaza de la armura)

Io o iau pe scurtatura :)) :crazy:

Dau Reverse :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...