Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

DreamFighteR nu ar fi casutele o problema ca pot face scroll jos si sa dai la stanga si la dreapta ;) sau sa bage randuri noi .... dar eu am impresia ca o sa apara silkroad 2 cum ati vazut si pe mmosite cand a fost sa votezi ..... cred ca update asta si urmatorul ala in care se baga battle arena sunt ultimele ... apoi va aparea silkroad 2 care va avea rase noi .... parerea mea

dami ceva site ca sunt curios de silkroad 2

ce diferente de joc rase una alta

Posted

.... ala nu e silkroad 2.. scrie undeva sro 2? + ca lam vazut de cel putin 15 ori

video ala e antic poate ai vrut sa zici e de cel putin 1 an jumate pe youtube cel putin si daca nu ma insel are char 2

Posted

care e mai bune pacheon/fire/force sau pacheon/fire/light? sau pacheon/light/force. . ca sa am viteza si force ca sa am vital spot pt pvp .. :)

Posted

pacheon fire light.. e cam useles force vs euro.. si la fel si vs chinezi.. iar cu un parry ratio ridicat poti face minuni

acu depinde si cum sti sa joci cu el :) eu am un force glavier cu glavie +5 care rupe warriori cu sun 2h asu SPeeDLoVeR la fel pvp dintre noi 2 sa terminat indecis amandoi am zis stop pt ca nu ne omoram reciproc

Posted

badfist si daca e cleric ? :) ce ii mai faci ? sau chinez daca foloseste pilule ?? degeaba ai force ...

sunt 2 debufe pe care le ia si clericu nu mai retin care sunt dar stiu ca sunt 2 si la cap 110 o sa fie 3 + stunu

Posted

Daca va apare sro2 cu asta ce se intampla se va inchide? practic ala va fi un alt joc si toata lumea ar trebui sa o ia de la 0 :blink:

Posted

nu. probabil ca asta va ramane asa.. lvl 110 max etc etc.. majoritatea se vor lasa si vor merge pe sro 2 pentru a vedea mai multe.. nu cred ca va fii inchis dar va fii ceva de genu ksro cu 100 playeri max...

Posted

nu. probabil ca asta va ramane asa.. lvl 110 max etc etc.. majoritatea se vor lasa si vor merge pe sro 2 pentru a vedea mai multe.. nu cred ca va fii inchis dar va fii ceva de genu ksro cu 100 playeri max...

sau paote se fa continua ce acelasi chare si pe sro2...nu?:S

Posted

gandind logic ar trebui sa fie tot un update mai mare cum a fost si euro update.nu vad dc ar mai deschide inca un sro :error: si daca ne gandim la ce ziceti voi ca vi se pare normal sa va puteti transfera characterul de pe sro1 pe sro2 nu vi s-ar parea mai normal ca ceea ce numiti voi "sro2" sa fie doar un update la actualul sro?

silkroad 2 o sa fie un fel de facelift la jocul actual,conturile si serverele vor ramane aceleasi...

acum ce sa spun,fiecare da cu parerea,nimeni nu stie nimic sigur asa ca subiectul e nul :)

Posted

w00t mersi albert.. nu prea vad chestii despre sro 2 pe acolo decat ce ai zis si tu.. insa in josul pagini e o analiza a castigurilor joymax.. asa mi se pare mie.. cititi cifrele..

Posted

w00t mersi albert.. nu prea vad chestii despre sro 2 pe acolo decat ce ai zis si tu.. insa in josul pagini e o analiza a castigurilor joymax.. asa mi se pare mie.. cititi cifrele..

Da, e un ziar de economie coreana, in care a fost publicat un articol cu privire la progresele finaciare de catre Joymax. Articolu evidetiaza punctele de forta ale Joymax (raspandirea in 180 de tari in intreaga lume, inregistrarea de peste 20 de milioane de account, parteciparea de 4 ani la rand ca joc oficial la GNGWC). Se spune ca din 2006 profiturile de la Joymax sunt in continua crestere. Pentru a menţine o crestere constanta in urmatoarele luni Joymax extinde suportul multi language si mai ales modalitatile de suport si de plata. Dupa articol suplimentare cresteri in capitalurile proprii ar trebui sa fie garantate prin introducerea de Silkroad 2, cu prima beta la sfirsitu 2011 in Coreea, inainte de redeschiderea scolilor.

Posted

Da, e un ziar de economie coreana, in care a fost publicat un articol cu privire la progresele finaciare de catre Joymax. Articolu evidetiaza punctele de forta ale Joymax (raspandirea in 180 de tari in intreaga lume, inregistrarea de peste 20 de milioane de account, parteciparea de 4 ani la rand ca joc oficial la GNGWC). Se spune ca din 2006 profiturile de la Joymax sunt in continua crestere. Pentru a menţine o crestere constanta in urmatoarele luni Joymax extinde suportul multi language si mai ales modalitatile de suport si de plata. Dupa articol suplimentare cresteri in capitalurile proprii ar trebui sa fie garantate prin introducerea de Silkroad 2, cu prima beta la sfirsitu 2011 in Coreea, inainte de redeschiderea scolilor.

tx o info ff buna :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...