BijuuMode Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 lol asta e tare http://www.youtube.com/watch?v=zAklgBtLAww
yonutzno1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 am vazut ca multi de pe forum aveti filmulete pe youtube ,va intreb cu ce program inregistrati ? fraps sau altu ? si cum le editati ? movie maker?.Vreau si eu sa fac pvp cu un prieten si sa pun pe youtube .. si nu prea stiu cum se lucreaza cu asa ceva
Random Hero Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 am vazut ca multi de pe forum aveti filmulete pe youtube ,va intreb cu ce program inregistrati ? fraps sau altu ? si cum le editati ? movie maker?.Vreau si eu sa fac pvp cu un prieten si sa pun pe youtube .. si nu prea stiu cum se lucreaza cu asa cevaFraps pentru inregistrare, Sony Vegas pentru editare (daca vrei o calitate ridicata a clipului) sau Movie Maker (calitate inferioara). Tutoriale pentru Sony Vegas gasesti pe Internet, este ceva mai dificil decat WMM.
BijuuMode Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Fraps pentru inregistrare, Sony Vegas pentru editare (daca vrei o calitate ridicata a clipului) sau Movie Maker (calitate inferioara). Tutoriale pentru Sony Vegas gasesti pe Internet, este ceva mai dificil decat WMM.pot sa te contrazic si cu movi maker poti sa faci calitate buna :P HD
Sleya Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 nice...thanks koila si restul pentru info despre D11.....deabia asteptam :) il be back to the game active baby !!!intre timp.....am mai facut si eu un lvl up :))....acum spre sfarsit ating si eu 100FF si pe urma se deschide D11 si bag lvl si farm cu gap 9 =)) frumos !!!http://img695.imageshack.us/i/sro2010022716434830.jpg/
Pinti Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 "What about the X-Large HP pots, will it be remove from NPC Store?" -> As I said on another thread, CSRO and ISRO are not owned by the same company. Yes, the X-Large pots and Lv. 60 horses will still be on the NPC's. Deci se pare ca ramane X-Large :> :> :>
dsK Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Sry nam Vzt:DOricum am auzit prin uniunea mea k cik la 120 o sa putem folosi atack petu k vehicle..si va trebui sai farmam k li se baga skilluri:)nu prea cred,din cate stiu islamicii vor avea pet care va ataca cu skilluri de fire,earth,water & light.@Pinti pe rev6 forum poti posta in engleza dar aici suntem numai romani,pt ce draq ai scris in engleza? >.> ti se pare tie ca esti mai interesant daca scrii in engl?@ciupilan asta e pt tine. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...66&st=89000 BTW,ce e aia "lucta" ?hf ^^
ciupilan Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 nu prea cred,din cate stiu islamicii vor avea pet care va ataca cu skilluri de fire,earth,water & light.@Pinti pe rev6 forum poti posta in engleza dar aici suntem numai romani,pt ce draq ai scris in engleza? >.> ti se pare tie ca esti mai interesant daca scrii in engl? ba p****u d***u poate omu a lucta citatu de undeva si nu stat sa traduca la toti i*****i ca tine ....si app nu mai latra aici despre islam ca nici neam de neamu tau nu stie inca nimica despre islam sau urmatoarea rasa... sunt doar vorbe spuse de oameni prosti....
cri2032 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Fiecare cu parerea lui despre islam :) asa ca mai bine '' taci si inghite '' decat sa primesti warn si ''respect'' din partea noastra ... Domnu' nu ai cenzurat ''oameni pr*sti''. Pana acum informatiile despre D11 ma surprind placut :tiphat: . :gunsfire: Acel glavier cu sox item si +9 cred ca este non'lifer non'brain pentru ca nu poate omoara in p|m un player de 100 cu skill de 50 . :duh: Doamne mare e gradina ta :| O sa ating si eu 1kk SP in cateva ore :P .
dsK Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 O sa ating si eu 1kk SP in cateva ore :P .frumoasa performanta,asteptam print ^^
Kiidu Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 @ciupilian calm down dude.. daca ai avut o zii proasta nu intra pe forum sa-ti descarci nevri aici..@cry :) gz dude .. eu am ramas in urma rau de tot.. am deaba 1m si 70k sp..
kotoa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 salut,ma puteti ajuta cu eroarea asta? o iau mereu cand incerc sa intru in joc am windowsu in spaniola oricum intelegeti voi cam despre ce e vorba ca sunteti baieti destepti :P here ss http://img163.imageshack.us/i/silkerror.jpg/folosesc windows vista
Xriminal Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 salut,ma puteti ajuta cu eroarea asta? o iau mereu cand incerc sa intru in joc am windowsu in spaniola oricum intelegeti voi cam despre ce e vorba ca sunteti baieti destepti :P here ss http://img163.imageshack.us/i/silkerror.jpg/folosesc windows vista nuhs cine le are in spaniola...trebuia sa traduci ce zice erroarea:|...nuhs...incearca sa descarci un nou client...sau sa fol un vista normal :readthis:
EvilToileT Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mda, mare paguba... 6 ban-uri a dat si lea scris si-n notice sa vada lumea ca se afla-n treaba...aiurea ! Mai bine sta la panda la stable si le da la goldboti, sunt o gramada...numa-n stil "trenulet" umbla. Ce sec.
Pinti Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 @Pinti pe rev6 forum poti posta in engleza dar aici suntem numai romani,pt ce draq ai scris in engleza? >.> ti se pare tie ca esti mai interesant daca scrii in engl?M-am gândit că poate ai nevoie şi de diacritice aşa că le-am pus ca să poţi să înţelegi, te rog fără nervi , nu vreau să par că sunt mai important dacă l-am scris aşa şi l-am luat dintr-un citat, iar dacă ai probleme legate de engleză, iţi traduc dacă doreşti. Totuşi dacă îţi scriam un roman întreg în limba engleză atunci să fi scos ciocu' până atunci te rog calmează-te ! :dooh:Peace = Pace !
dsK Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 M-am gândit că poate ai nevoie şi de diacritice aşa că le-am pus ca să poţi să înţelegi, te rog fără nervi , nu vreau să par că sunt mai important dacă l-am scris aşa şi l-am luat dintr-un citat, iar dacă ai probleme legate de engleză, iţi traduc dacă doreşti. Totuşi dacă îţi scriam un roman întreg în limba engleză atunci să fi scos ciocu' până atunci te rog calmează-te ! :dooh:Peace = Pace !=)) nu am probleme cu engleza si nici nervos nu sunt.scuze nu mi-am dat seama ca e un citat.de obicei cand cineva posteaza un citat de pe alte forumuri nu posteaza doar 1 rand,posteaza mai multe idei sai direct link-ul.scuze din nou ^^EDIT : foarte multi playeri de pe rome vorbesc despre reducerea protectiei de la Holy Spell la 50%. a auzit vreunul dintre voi ceva? eu nu stiu ce sa cred pt ca in csro e inca 100% xD
Pinti Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 =)) nu am probleme cu engleza si nici nervos nu sunt.scuze nu mi-am dat seama ca e un citat.de obicei cand cineva posteaza un citat de pe alte forumuri nu posteaza doar 1 rand,posteaza mai multe idei sai direct link-ul.scuze din nou ^^Nu e nici o problemă, se mai întâmplă stai liniştit ! E bine că până la urmă ne înţelegem. :beer:EDIT: Din câte ştiu eu nu cred că va reduce, părerea mea că trebuiau să menţioneze GM dacă era ceva.
BijuuMode Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 =)) nu am probleme cu engleza si nici nervos nu sunt.scuze nu mi-am dat seama ca e un citat.de obicei cand cineva posteaza un citat de pe alte forumuri nu posteaza doar 1 rand,posteaza mai multe idei sai direct link-ul.scuze din nou ^^EDIT : foarte multi playeri de pe rome vorbesc despre reducerea protectiei de la Holy Spell la 50%. a auzit vreunul dintre voi ceva? eu nu stiu ce sa cred pt ca in csro e inca 100% xDpe ksro e 80% parca ori cum ar fi bine sa lase 100% ca si asa acu euro is vaide capu lor :)) nici 1 skil nou...
dsK Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 pe ksro e 80% parca ori cum ar fi bine sa lase 100% ca si asa acu euro is vaide capu lor :)) nici 1 skil nou...pana la "sfarsitul silkroadului" euro nu vor mai primi prea multe skilluri,dar aceastea care exista deja se vor updata mereu :PDreamFighteR nu ar fi casutele o problema ca pot face scroll jos si sa dai la stanga si la dreapta ;) sau sa bage randuri noi .... dar eu am impresia ca o sa apara silkroad 2 cum ati vazut si pe mmosite cand a fost sa votezi ..... cred ca update asta si urmatorul ala in care se baga battle arena sunt ultimele ... apoi va aparea silkroad 2 care va avea rase noi .... parerea meae greu de crezut asa ceva,dar daca va fii asa cei care au gandit aceasta chestie sunt retardati complet >.>
Kiidu Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 mda lol.. meteor lvl 50 :)) chestii dinastea... daca stai sa te gandesti e si logic.. unde mai pui skills noi daca joymax a umplut toate casutele?
BluMann Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 DreamFighteR nu ar fi casutele o problema ca pot face scroll jos si sa dai la stanga si la dreapta ;) sau sa bage randuri noi .... dar eu am impresia ca o sa apara silkroad 2 cum ati vazut si pe mmosite cand a fost sa votezi ..... cred ca update asta si urmatorul ala in care se baga battle arena sunt ultimele ... apoi va aparea silkroad 2 care va avea rase noi .... parerea mea
leoky1208 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 euro are un skill nou care e cam praf VEIN TRAP..e la lvl 104...e bun de pvp..si cam atat...pe csro holy speel e la 100% deci nu cred ca va fi redus pe isro :P
kotoa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 nuhs cine le are in spaniola...trebuia sa traduci ce zice erroarea:|...nuhs...incearca sa descarci un nou client...sau sa fol un vista normal :readthis:poi folosesc vista normal acum am sa incerc sa trag alt client dar nu cred ca va merge...anyway eroarea zice cam asa instructiunea 0x0071132 care se refera la memoria 0x00000000.nu sa putut scrieapasa click ca sa inchizi programul
Kiidu Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 @blu good point... cred ca ar fii bine sa se inceapa cu rase noi de la 0 cu lvl max 140 sau etc etc.. ca asa toti is bossi