Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ma pustiule la iei e ora 16:15 minute la noi cat dracu e ceasu ma WOW e ora 9 si 15 min mama ce greu e doamne ..........

din ora lor scazi 7 nu aduni

scazi 5.. ca noi avem GMT +2 :P

BTW.. 12 graduati in 5 zile.. dar am fost la inceput si nici nu prea stiam cum statea treaba :)

Posted

da si 7 ore free in fiecare zii intre 16-23 pm ora silkroadului

poate ca nu oi sti eu engleza bine dar macar sti ce inseamna "Maintenance " ?

hai sati traduc

7 Ore GRATUIT SROKing în fiecare zi de întreţinere! (inspectie)

cumva JOYMAX fac inspectie zilnic la joc ???????????

Posted

New Item Mall GUI - Ce sunt acele Magic Cube din Item Mall?

New Stall Network GUI - Iteme din Item Mall in Stall Network pe iSro?

There will be only Seal of Comet D11 items, not SoS/SoM/SoSuN items anymore (D11 and over).

Posted

salutare baietzi :D ..sunt nou aici pe LM...si am o intrebare la care sper sa ma lamuriti:D...joc pe poseidon si am lvl 80 wizard...si am un coleg de guilda care are lvl 77 si e chn hibrid pur pe heuksal fire force..si tot se lauda ca la lvl maxim va fi cel mai tare la pvp deoarece va merge pe foc 50 heuksal 100 si force 150..pt ca am inteles ca nu se v-a mai mari mastery lvl la charurile chn si vor fi nevoite sa mearga pe 2 forte...si ash dori sa imi spuneti parerea voastra referitoare la acest tip de build :beer: daca e cv de capul lui :cool2:

Posted

salutare baietzi :D ..sunt nou aici pe LM...si am o intrebare la care sper sa ma lamuriti:D...joc pe poseidon si am lvl 80 wizard...si am un coleg de guilda care are lvl 77 si e chn hibrid pur pe heuksal fire force..si tot se lauda ca la lvl maxim va fi cel mai tare la pvp deoarece va merge pe foc 50 heuksal 100 si force 150..pt ca am inteles ca nu se v-a mai mari mastery lvl la charurile chn si vor fi nevoite sa mearga pe 2 forte...si ash dori sa imi spuneti parerea voastra referitoare la acest tip de build :beer: daca e cv de capul lui :cool2:

nup nu e bun e super slab degeaba da debufuri nu are deloc defens 3 Hit KO

Posted

New Item Mall GUI - Ce sunt acele Magic Cube din Item Mall?

New Stall Network GUI - Iteme din Item Mall in Stall Network pe iSro?

There will be only Seal of Comet D11 items, not SoS/SoM/SoSuN items anymore (D11 and over).

mai jos in acel topic gasesti si raspunsurile :P

pana se vom ajunge la cap 15D :)) (nu cred ca exista din ce zic unii care se pricep la SRO pana in momentul de fata maxim este 12D) ii creste barba alba si poate face si o pauza de 100 ani :>

Posted

daca dadeai 1 pagina back ai fi vazut ca a fost postat de Koila :)

Sry nam Vzt:D

Oricum am auzit prin uniunea mea k cik la 120 o sa putem folosi atack petu k vehicle..si va trebui sai farmam k li se baga skilluri:)

Posted

poate ca nu oi sti eu engleza bine dar macar sti ce inseamna "Maintenance " ?

hai sati traduc

7 Ore GRATUIT SROKing în fiecare zi de întreţinere! (inspectie)

cumva JOYMAX fac inspectie zilnic la joc ???????????

nu stiu de ce iti mai bati caul cu el:|

DECI Se va baga item mall to stall network?:X:X:X:X:X

Posted

careva joaca pe sparta :-s ?:| dau iteme bunicel pe uranus pt cativa bani pe sparta :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...