Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Finally back.Am urmarit de ceva vreme topicul , multi nu mai sunt cum erau , altii au plecat .Ma bucur sa vad ca ati facut 100 majoritatea si ca ati continuat sa jucati.

Scuze pentru offtopic ; it'll never happen again .

# Credca e acelasi la care faci si inregistrarea , deci , gen , acolo ar trebui nu ? /edit

Posted

unde dau de el in jangan ? :))

te duci in Fortress si te teleportezi in iel pe urma te duci undes NPCurile alea si e fortress war adminstrator

Finally back.Am urmarit de ceva vreme topicul , multi nu mai sunt cum erau , altii au plecat .Ma bucur sa vad ca ati facut 100 majoritatea si ca ati continuat sa joc.

Scuze pentru offtopic ; it'll never happen again .

# Credca e acelasi la care faci si inregistrarea , deci , gen , acolo ar trebui nu ? /edit

WB si nu in fortress vezi

Posted

.:Chinese:.

~Bicheon~

Solar Shield - Lv 105

Fracture Cut Blade | Lv 102

~Heuksal~

Bloody Island Storm | Lv 105

Soul Spear - Strike | Lv 102

~Pacheon~

Ice Hawk Summon | Lv 104

Autumn Wind - Pegasus | Lv 102

~Cold~

Skin Guard of Ice | Lv 102

~Lighting~

Extreme - Piercing Force | Lv 102

~Fire~

Fire Wall - Diamond | Lv 103

.:European:.

~Rogue~

Vein Trap - Lv 104

Cred k astea sunt noile skilluri la 11D

Posted

~Bicheon~

Solar Shield - Lv 105

~Heuksal~

~Pacheon~

Ice Hawk Summon | Lv 104

~Cold~

~Lighting~

~Fire~

~Rogue~

Vein Trap - Lv 104

ce ai postat sunt alea pana in 105...mai sunt pana la 110 cateva skiluri la force ,pacheon lighting ,etc

Posted

se pare ca vor fi 330 lvl mastery:

http://img85.imageshack.us/img85/7303/sro2009090914483545.jpg

iar skilele pt lvl 110 vor fi acestea:

New Skills

~Bicheon~

Solar Shield - Lv 105

~Heuksal~

~Pacheon~

Ice Hawk Summon | Lv 104

~Cold~

~Lighting~

~Fire~

~Rogue~

Vein Trap - Lv 104

Sursa:elitepvpers

Posted

~Bicheon~

Solar Shield - Lv 105

~Heuksal~

~Pacheon~

Ice Hawk Summon | Lv 104

~Cold~

~Lighting~

~Fire~

~Rogue~

Vein Trap - Lv 104

nus toate la glavier mai e si ghost spear :) 106 parca

Posted

:) ce nu folosesc de la arc aia baga ... si nici de la fire ... eu nu o sa am nimic nou ... ce kkt :-j

dc nu fol FireWall?..e bun

mi se pare k skillu ala nou d la pacheon autumn o sa dea kb

Posted

http://img341.imageshack.us/g/sro2010022617590724.jpg/ aici sunt toate skilurile pana la 110 la chn

la euro e un singur skill http://img3.imageshack.us/img3/8412/sro2010022618340140.jpg

comentariile de genu e fake,etc sper sa nu existe..daca nu credeti intrati pe csro si va convigeti ..ziua buna

Posted

da joymaxu is chiar nesimtiti ... deci ei o facut silk-ul Heavenly doar ca sa arete bine si sa il voteze lumea la contestu de la mmosite.com si acuma ca s-o terminat isi revin la vechiul obicei >>Server capacity 9999/3500

:angry1: :banghead: :comp1: :sef:

Posted

http://img341.imageshack.us/g/sro2010022617590724.jpg/ aici sunt toate skilurile pana la 110 la chn

la euro e un singur skill http://img3.imageshack.us/img3/8412/sro2010022618340140.jpg

comentariile de genu e fake,etc sper sa nu existe..daca nu credeti intrati pe csro si va convigeti ..ziua buna

din cate vad eu pe acolo e unu cu sun glavie 11d.deci vor exista sunuri la 11d sau nu?

EDIT : eu din cate stiu nu va exista sun la 11d,deci cred ca e fake asa ca poate si skillurile sunt fake

EDIT2 : primul EDIT a fost o gluma :)

Posted

ziceti un site unde pot muta gold de pe un server pe altul plz...in afara de thepowerlevel ca miau zis ca au destul gold:))

supgold.com

Posted

Mai ce trebuie sa setez la Sbot ca sa omoare mai repede ? Ca mere ca draku:angry1: Am speed cu 100% si ma ia la ks un Rogue cu Dagger si eu is Wizz :banghead:

De obicei nu ai ce face in fata unui rogue ... si eu ii disperam pe unii playeri in B4. Eu aveam distanta cea mai mica de atac 15 m iar wizzul, clericul, warlockul si nukerii chinezi au 10. Si batand mai tot timpul cu crossbow xtreme (care da damage dublu), doar gigantii dadeau pe mine, restul picand dintr-un hit. Si nici atunci nu putea wizzul sa mi-l ia, deoarece il tineam mai mult pe jos decat in picioare . :beer:

In schimb ai putea sa schimbi spotul daca vezi ca vreun rogue nu iti da pace. Cu restul caracterelor nu ai avea de ce sa iti faci probleme la grind. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...