Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

aaa stiu de euforia....ati ramas putin in guilda...am vazut k multi si-au facut ei guild.........

oricum Bladeru are un avantaj mare 'scutu' fata de glavist.Dar si farumu este cel mai greu pt un blader eu acum 68 si gap 6 si am 10 mii sp si vreau sa strang 70 de mii.Si joc si protector pt k dc eram garment trebuia sa bag si cold asa nu bag cold pt k am defensu de la protector.

Posted

black curse... tre sa te contrazic , cu pure int cresti mai greu ptr ca tre sa faci farming ptr skilluri si... ma rog

=)) asta e d loooooooooooooooooooooooooooooooool Ful INT creste repede fata de un str pt ca omori cu nukurile si dai dmg mare ........

Posted

La orice char trebuie sa faci farming o data si o data...amanarea lui nu te ajuta cu nimic. Ai observat si tu la pvp cu un alt individ, acelasi lvl ca tine, daca tu nu ai skillurile la zi mananci bataie...

SP FARMING :

1. Alegi un arc bun de lvl 16 (de preferinta SOS sau macar incearca sa il faci+3)

2. CHIAR DACA NU ESTI ARCASI TREBUIE SA TRECI PE ARC SI SA PUI CATEVA SKILLURI LA "Pacheon" pt a face cel mai bun SP FARMING

3. Trebuie sa ajungi la lvl 16 si sa ai MASTERY Pacheon sau Cold/Fire/Lightning la lvl 7.

4. Locul bun de SP FARMING este in Stronghold.

http://imageshack.us

5. Incearca sa aduni cat mai multe SP-uri. Eu am stat pe vremea cand nu exista Item Mall, 1 luna in Stronghold si de abia stransesem 50k SP.

P.S. : Vrei sa ai un caracter bun si sa faci iar SP FARMING pe la lvl 50+ poate chiar 60? Atunci aduna mai mult de 80k SP (80.000 SP). Cu Item Mall-ul la picioare sa faci atatea SP-uri este floare la ureche. occasion14.gif

mai stiu o metoda prin care sa faci sp calumea tot cu bow cu sos gap de 9 si la lvl 17.00 te duci in Stronghold si lasi sa te omoare pana dai lvl down adica 16.00faci asta de 5-6 ori ( de cate ori vrei tu ) si pe urma poti tine gap de 3-4 gap de 5 e bine sa joci ca ei si sp si exp

un film misto

Posted

@homealone19 mda...au fost niste neintelegeri.....dar mnah in cetu cu incetu ne refacem :) i curand facem si noi lv 5 la guild si mai cautam nijte membri mai mari....apropo cine vrea sa intre in guildul Euforia pe sv-ul sparta si are lvl 30+ sa dea pm lui : _GALATEEA_ sau _MERCENARU_

Posted

@BlackCurse : nu mai mintii lumea pe aici...tu pentru 1,5m "datorie" ai plecat din guild si nu mai cunosti pe nimeni..sa fim seriosi , nu ca stau eu in banii tai..dar eu am fost baiat fain si ti-am dat.

Normal cand farmezi trebuie gap 9 , daca vrei sa iei maxim SP ... dar daca vrei la lvl 16 trebuie sa te multumesti cu 7 sau cu 5 gapul.

Posted

1. Am plecat pt ca ai fost bulangiu, Drakov ti-a dat super chest imprumut de 69+3 full blue, dupa ce terminai cu el il dadeai lui cristi (real sacalul), iar tu l-ai vandut ca sa faci bani sa te scalzi in ei...

2. Chestul ala facea cam 9 mil...deci poti lua aia 1.5 kk de acolo...

vrei sa termini ma cu off-topicu ? :surprised:

Posted

Vreau sa lamuresc si eu o chestie. Nu exista cuvantul GLAVIE. Glaive in schimb este o arma. Nu inteleg cum puteti voi sa jucati jocul acela. Jucati numai pentru level....nu va intereseaza istoria drumului de matase, diferitele stiluri de arte martiale din joc, locatiile.....nimic. http://en.wikipedia.org/wiki/Glaive

pentru cultura ta generala exista GLAVIE este un joc se pot folosi orice denumiri pentru arme indiferent daca acestea exista sau nu exista pe wikipedia

Posted

1. Am plecat pt ca ai fost bulangiu, Drakov ti-a dat super chest imprumut de 69+3 full blue, dupa ce terminai cu el il dadeai lui cristi (real sacalul), iar tu l-ai vandut ca sa faci bani sa te scalzi in ei...

2. Chestul ala facea cam 9 mil...deci poti lua aia 1.5 kk de acolo...

OMG...cmdr a zis ca il pot pastra dupa ce mi l-a dat scalul , tu nu ai nici o legatura cu asta...in locul tau mai bine taceam...te faci de bafta !

Posted

Adi, jocul este facut de koreeni, si cum astia nu prea se chinuie sa faca jocuri reusite, nu se chinuie nici sa scrie corect. Nu cred ca iti este asa greu saintelegi ca ce am spus eu are de a face cu faptul ca producatorii au gresit numele ingame. Tu incerci sa imi dovedesti cu un link de pe site-ul lor....smart indeed.

Edit: Heh, voi doi iar va certati :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...