Random Hero Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 huh nu s-a marit.. mie tot 8/8 imi arata ...Am vazut asta.EDIT: Am aflat ca e bug de afisaj de la Rev6.
BijuuMode Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 e bug pe rev6 el se referea la http://www.rev6.com/union/rome/Pirates.3070.html unde is Fri3nds _TheAngels_ Pirates Siege_Legion _DiOseS_ TheEmpire HateBreed _Fri3nds_ Arabian_Hero
dsK Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 e bug pe rev6 el se referea la http://www.rev6.com/union/rome/Pirates.3070.html unde is Fri3nds _TheAngels_ Pirates Siege_Legion _DiOseS_ TheEmpire HateBreed _Fri3nds_ Arabian_HeroTheEmpire nu mai sunt de mult in unionul Pirate.au fost si ei vreo 3 4 zile pe acolo si cam atat.stie cineva daca la 11d o sa fie sunnuri...?
mikutzu16 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 farmeaza careva pe ceva srv? si ma iare un loc liber...ca ma apuc si eu pe alt srv....ca pe iris...nu mai prea sunt romani
djcris Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 S-a scos bugu de la medusaIncearca de vineri pana marti. :beer: (deoarece de marti pana vineri nu e bug ... bugul incepe de vineri)
BijuuMode Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 TheEmpire nu mai sunt de mult in unionul Pirate.au fost si ei vreo 3 4 zile pe acolo si cam atat.stie cineva daca la 11d o sa fie sunnuri...?la magic pop banuesc ca da dar drop nu cred ori cum nu va faceti sperante ca o sa cada din an in pate
Guest BrutalAngel Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 la magic pop banuesc ca da dar drop nu cred ori cum nu va faceti sperante ca o sa cada din an in pateNu vor mai exista SOS sun SOm la lvl 11 D doar SOC luate cu silver si gold coins...
BijuuMode Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nu vor mai exista SOS sun SOm la lvl 11 D doar SOC luate cu silver si gold coins...cumva ai jucat pe rome cu acelas nume BrutalAng3l :-?
koila Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 clip facut de cineva de la mine din guild pentru principalii nostri inamici oricum e o veselie in fiecare noapte pe global chat
Guest BrutalAngel Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 cumva ai jucat pe rome cu acelas nume BrutalAng3l :-?Da am jucat:)
dsK Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nu vor mai exista SOS sun SOm la lvl 11 D doar SOC luate cu silver si gold coins...care este diferenta dintre silver coins si gold coins ,stie cineva? mai multe silver valoreaza 1 gold sau cu silver cumperi anumite items iar cu gold altele..?@badfist la pop sigur nu va fii 11d sun.
Guest BrutalAngel Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 care este diferenta dintre silver coins si gold coins ,stie cineva? mai multe silver valoreaza 1 gold sau cu silver cumperi anumite items iar cu gold altele..?@badfist la pop sigur nu va fii 11d sun.ma gandesc ca vor fi anumite oteme mai bunicele care vor fi cumparate doar cu Gold coins...sau cine stie acelasi iteme vor cost si silver si gold...ex chest soc ar valora 100 silver sau 50 gold..ceva de genul....o sa vedem atunci cine stie:)Eu ce caut e un site despre 11 D sa va questurile ce vor urma....si toate celelalte ..cum a fost site ala cand aparuse 10D....am uitat cum ii zice@!
koila Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cine stie daca va fi sau nu... dar sa speram ca vor face acelasi rahat ca si cu academia la 8d, dar nu prea cred prea multi disperati de SUN sunt pe servere
andrei22 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 (edited) farmeaza careva pe ceva srv? si ma iare un loc liber...ca ma apuc si eu pe alt srv....ca pe iris...nu mai prea sunt romanice surpriza... alt pusti care schimba serverele ca pe sosete si vrea si farmat :))Offtopic[ Edited February 25, 2010 by Forbidden
BijuuMode Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Da am jucat:)ma mai ti minte :))? am avut acelas nume pe rome BadFist :P cand faceai sumon sub pod cu pandora sau msr :P si venea si cuie :))
mikutzu16 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ce surpriza... alt pusti care schimba serverele ca pe sosete si vrea si farmat :))mah is io pusti pote in fata ta....da pan acum ii prima data cnd vreau sa schimb srv.....in rest tot pe irirs am jucat......si dacaq uh iti schimbi sosetele o data la 7 luni ii bine atunci,,,,
Xriminal Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 (edited) mah is io pusti pote in fata ta....da pan acum ii prima data cnd vreau sa schimb srv.....in rest tot pe irirs am jucat......si dacaq uh iti schimbi sosetele o data la 7 luni ii bine atunci,,,,ma copile taci naibi..si nu mai posta pe site a prost...postezi odata de 2 ori de 3 ori...vezi ca nuti raspunde nimeni..inseamna a nu farmeaza nimeni..si nu te poate ajuta NIMENI!!!...termina :violent:Flame Edited February 25, 2010 by Forbidden
mikutzu16 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 (edited) ma copile taci naibi..si nu mai posta pe site a prost...postezi odata de 2 ori de 3 ori...vezi ca nuti raspunde nimeni..inseamna a nu farmeaza nimeni..si nu te poate ajuta NIMENI!!!...termina :violent: prost esti tu cu ...........si uh apropo cati ani ai? de te tii ase tare in spatele monitorului?Astia cu UCP-ul erau la MU nu pe aici. Incearca sa pastrezi un limbaj si sa nu faci o mie de posturi. Ai pauza o zi ca sa-ti revii Edited February 25, 2010 by Forbidden
BijuuMode Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 mah is io pusti pote in fata ta....da pan acum ii prima data cnd vreau sa schimb srv.....in rest tot pe irirs am jucat......si dacaq uh iti schimbi sosetele o data la 7 luni ii bine atunci,,,,daca cineva farmeaza is 2 conditi1 sa ai premium si te farmeaza2 iti face el cont cu ce nume vrei (fara parola) ce nume vrei la char si i dai gold saptamanal depinde de player unu de la mn de pe server ia 100 mil pe 100k sp dupa ce termina farmu si i dai toti bani care ia stabilit cu iel 1b de de exemplu el iti da raspunsu la intrebare si iti schimbi pasu deci cum o dai tot trebe sa investesti bani in farm.prost esti tu cu ...........si uh apropo cati ani ai? de te tii ase tare in spatele monitorului?ti as sugera sa vb frumos sau vrei sa iei warn pt limbaj...
mikutzu16 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 daca cineva farmeaza is 2 conditi1 sa ai premium si te farmeaza2 iti face el cont cu ce nume vrei (fara parola) ce nume vrei la char si i dai gold saptamanal depinde de player unu de la mn de pe server ia 100 mil pe 100k sp dupa ce termina farmu si i dai toti bani care ia stabilit cu iel 1b de de exemplu el iti da raspunsu la intrebare si iti schimbi pasu deci cum o dai tot trebe sa investesti bani in farm.ti as sugera sa vb frumos sau vrei sa iei warn pt limbaj... ok...ms de raspuns...
#spoitoru# Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 sal allce ziceti are rost sa scot ice sa bag force la blader?sa fiu fire/force? sau sa las ice/fire? :beer:edit: lvl 84
Xriminal Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 sal allce ziceti are rost sa scot ice sa bag force la blader?sa fiu fire/force? sau sa las ice/fire? :beer:asta e buna daor la lv 100...aidk la lv max force la blader...dak esti lv mic...ramai ligh fire bicheon..sau cum ti lai format
Guest BrutalAngel Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ma mai ti minte :))? am avut acelas nume pe rome BadFist :P cand faceai sumon sub pod cu pandora sau msr :P si venea si cuie :))Heh e vreme multa de atunci:)a fost frumos...Acuma is pe Gaya cu toata guilda RealsS ....2 char lvl 100 + butii care fac gold ^_^ asteptam 11D sa mai scuipam pe niste turci:P
Vyorel903 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 iSy x1 (ss-ul e facut de un prieten nu aveam frapsu on atunci :D )http://img138.imageshack.us/img138/4199/sro2010022413485181.jpgAnd here :Dhttp://img268.imageshack.us/img268/6590/sroclient20100224232413.png Bun venit pe forum B :tiphat: