Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai iti dai seama ca daca se intampla asta ca sa poti sa faci pvp trebuie sa fii silk spender? deci va fii batalia intre turci si nemti .

Posted

@badifst da infine.. :D

http://img694.imageshack.us/i/sro2010022322134960.jpg/ 1mil :X sa vedem cate ies pana la urma si daca ma tin pana la 110

Posted

sal baieti (back ) . spunetimi si mie sro king se poate folosi pe 2 ip diferite?

si va rog spunetimi si mie pt un rogue/cleric cate sp sa farmez 1m 2m cate? k sa fiu ff 100

Poti farma doar 1 milion (poate 1,1 - 1,2) si sa mai strangi 350k pe drum. Sunt cam de ajuns pentru un Rogue / Cleric :-?

Posted

eu cu 2200 de potiuni (MP si HP) stau fix 3 ore si 30 de mine la grind scoatem alea 30 de minute raman 3 ore impartim la 24 de ore rezulta 8 repoturi deci 16k de potiuni a cate 82 silk bucata reiese ca am nevoie pe zii de 1312 silk :)) deci cine e BOUL care ar da 100 de dolari pe zi pentru repot :))

Inca odata nu se vor scoate de pe ISRO potiunile XL

Si daca se vor scoate imi dati mie toate conturi si farmez MP HP si vigor grains pentru charul meu :>

nu se va scote ma nici o pots o sa vedeti ... aia a fost doar o adaptare pt csro pt ca acolo cu 1M cumperi 1000 pots xlarge de pe item mall si in legtura cu templu... acolo intri doar sa bati uniciisi mobi pt coints :))) spoturile cu mobi obisnuiti or sa fie in afara....:D

EDIT: uitai sa zic :)))) in templu faraonuli poti sta doar 2 ore :))) deci 4 ore pe zi ..si poti intra doar dk ai pt de 8 si sa fie intre 2-8 playeri in pt :D si premiul+ iti mai da ink 3 posibilitati sa intri acolo deci poti intra de 5 ori in total

Posted

imi zice si mie cineva cam cat ar costa un acc de 94 wizz ?:-s e bun farmat set +4 all cam ce pret ? in ron

Guest viorelnst
Posted

Pai n'ati vazut ca in cave se intra numai cu partyuri so...nu cred ca veti consuma atatea hp si mp din moment ce aveti un party 2 barderi si 1 cleric

Posted

Salutare all.

Am citit ultimele pagini si doresc sa va lamuresc cu niste lucruri:

-Update Legend V - 23.03.2010 (90% ca atunci va fi)

-Level max. pana acum vazut intr-o prezentare = 140 (4 rase : chinezi, europeni, arabi si indieni)

-Nu se scot caii, lupii si potiunile x-large de la npc (pe CSRO s-au scos lupii de la level 100 si a ajuns sa coste un lup de lvl 1 no name cateva zeci de milioane bune)

-Level maxim dupa update-ul din martie va fi 110

-Posibil ca odata cu update-ul la legend V sa bage si eventul de pasti.

Respect all :tiphat: :beer:

Posted

Salutare all.

Am citit ultimele pagini si doresc sa va lamuresc cu niste lucruri:

-Update Legend V - 23.03.2010 (90% ca atunci va fi)

-Level max. pana acum vazut intr-o prezentare = 140 (4 rase : chinezi, europeni, arabi si indieni)

-Nu se scot caii, lupii si potiunile x-large de la npc (pe CSRO s-au scos lupii de la level 100 si a ajuns sa coste un lup de lvl 1 no name cateva zeci de milioane bune)

-Level maxim dupa update-ul din martie va fi 110

-Posibil ca odata cu update-ul la legend V sa bage si eventul de pasti.

Respect all :tiphat: :beer:

tin sa te contrazic:)

Level maxim din kte stiu eu si dupa calculele mele va fi 150,din kte imi dau seama joymax va dori sa se ajunga la 2 masterii la fiekre rasa, cum ptr moment e 300/300 masterii la chinezi ma gandesc ca ,cap maxim ar fi 150(ex:150 pacheon si 150 fire) si atunci ar ajunge exact ca si un european.dar din kte am vazut pe csro sau nu mai stiu unde am citit exact,se va baga 330 masterii.akum nush daca o sa se bage si pe isro la fel.o sa vedem. in schimb cu rasele nu vor fi numai 4 rase ci 5: chinezi,europeni,islami,hermiti si budisti. uitativa pe harta principala si daca aveti spirit de observatie va veti da seama ca fiekre chestie ilustrata pe harta reprezinta tot silkroadul.(fiekre oras ,fiekre zona si cum se va mari harta in continuare.) in partea de sus dreapta incardinated area reprezinta janganul downhang si hotan. :tiphat:

http://img8.imageshack.us/img8/63/60795076.png

Posted

uitativa pe harta principala si daca aveti spirit de observatie va veti da seama ca fiekre chestie ilustrata pe harta reprezinta tot silkroadul.(fiekre oras ,fiekre zona si cum se va mari harta in continuare.) in partea de sus dreapta incardinated area reprezinta janganul downhang si hotan. :tiphat:

http://img8.imageshack.us/img8/63/60795076.png

Alexandria o incardram la Europe?

Posted

MMOSite 2009 Readers Choice announced the Winners.

From January 15th, 2010, till February 22nd, 2010 00:00:00PDT, many people have joined in this event!

There were 3 categories with 4 awards to be given out. 2009, Silkroad Online was up for the following awards.

1st place in Favorite MMORPG, 2009

2nd place in Best Free to Play Game, 2009

2nd place in Best Gameplay, 2009

=> si acum incet incet silkroadul va fi din nou plin de goldbots si restul ^^

[10:40:00] * Login successfull, have fun :)

[10:40:07] * Checking for updates...

[10:40:07] * Loginserver gwgt3.joymax.com (121.128.133.30) is currently under inspection. [mai are cineva probleme cu conectatul?]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...