Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Saluty, a rasarit soarele si pe strada voastra inainte de vreme,cei care cumparati silk nu ar trebui sa va puneti problema potiunilor x-large deoarce ele se gasesc in item mall,cei care nu cumparati deloc silk si sunteti euro, a-ti face bine sa va reprofilati :)

Si totusi exista scapare pentru voi numai daca joymax-ul se hotaraste sa implementeze "noul" sistem de exchange a item-urilor (mall) si permite acestora sa fie date prin exchange de la un jucator la altul..astfel veti putea cumpara potiunile x-large si restul prostiilor de prin item mall :)

In caz contrar....nu m-as mira sa vad toate caracterele europene folosind subclass cleric,dar asta nu inseamna ca vor face fata la pvp,job war ...or even FW :)

Dar sunt sigur ca cei de la joymax s-au gandit deja la acest lucru si vor pune la cale o noua metoda de a va mai usora de putin banet(ca si asa aveti mult)

Sincer sa fiu nu am citit deloc info despre noul update, deci s-ar putea sa ma insel total,dar....daca arunc bine o privire acest update seama izbitor ca cel de pe csro .... singurele diferente care se vad la prima privire este ca nu au mentionat faptul ca vor scoate pet-urile (Horse lvl 60) si ca nu vor baga faza cu exchange-ul itemelor din mall

Dar acum ca am arunca o privire pe site vad ca dau potiuni la pachet..adica cumperi ticket-ul ..primesti potiuni :) deci baietii de la joymax nu au incetat sa ma uimeasca!

Asa ca bafta multa baieti ,ca aveti nevoie

Un sfat prietenesc ( nu e obligatoriu sa il luati in calcul ) cumparati macar 50 de cai si punetii la imperecheat..din simplu fapt ca am vaga impresia ca vor scoate si la voi caii de lvl 60 :)

Astept sa vad ce notite mai apar

Bafta la lvl si in ceea ce faceti :tiphat:

@alexscugy - e vreme frumoasa afara, ia vezi nu ai altceva de facut?!?; du-te si joaca` hotii si politaii un pac pac cu tuburile ,taca...si multe alte chestii folositoare tie care le-ai putea face inafara de a intreba de programe ilegale(plus ca e intersis mentionarea lor pe acest site),Da poti lua ban si Da placerea de a-ti raspunde la intrebare mi-a apartinut!

Posted (edited)

Saluty, a rasarit soarele si pe strada voastra inainte de vreme,cei care cumparati silk nu ar trebui sa va puneti problema potiunilor x-large deoarce ele se gasesc in item mall,cei care nu cumparati deloc silk si sunteti euro, a-ti face bine sa va reprofilati :)

Si totusi exista scapare pentru voi numai daca joymax-ul se hotaraste sa implementeze "noul" sistem de exchange a item-urilor (mall) si permite acestora sa fie date prin exchange de la un jucator la altul..astfel veti putea cumpara potiunile x-large si restul prostiilor de prin item mall :)

In caz contrar....nu m-as mira sa vad toate caracterele europene folosind subclass cleric,dar asta nu inseamna ca vor face fata la pvp,job war ...or even FW :)

Dar sunt sigur ca cei de la joymax s-au gandit deja la acest lucru si vor pune la cale o noua metoda de a va mai usora de putin banet(ca si asa aveti mult)

Sincer sa fiu nu am citit deloc info despre noul update, deci s-ar putea sa ma insel total,dar....daca arunc bine o privire acest update seama izbitor ca cel de pe csro .... singurele diferente care se vad la prima privire este ca nu au mentionat faptul ca vor scoate pet-urile (Horse lvl 60) si ca nu vor baga faza cu exchange-ul itemelor din mall

Dar acum ca am arunca o privire pe site vad ca dau potiuni la pachet..adica cumperi ticket-ul ..primesti potiuni :) deci baietii de la joymax nu au incetat sa ma uimeasca!

Un sfat prietenesc ( nu e obligatoriu sa il luati in calcul ) cumparati macar 50 de cai si punetii la imperecheat..din simplu fapt ca am vaga impresia ca vor scoate si la voi caii de lvl 60 :)

@alexscugy - e vreme frumoasa afara, ia vezi nu ai altceva de facut?!?; du-te si joaca` hotii si politaii un pac pac cu tuburile ,taca...si multe alte chestii folositoare tie care le-ai putea face inafara de a intreba de programe ilegale(plus ca e intersis mentionarea lor pe acest site),Da poti lua ban si Da placerea de a-ti raspunde la intrebare mi-a apartinut!

nu cred ca vor scoate potiunile doar ca vor vinde Premium tiket cu HP sau MP potion inclus (limitat sau nu) daca vor scoate potiunile din joc iti spun eu toti cei de lvl 100 se vor lasa cu 1k potiuni XL costa 82Silk (8$) pentru 3 ore de grind? :-j eu unu ma las dau charul gratis lu ala care e dispus sa plateasca pentru a face grind

pe Csro sa scos poate din cauza profitului mic si au zis sa obtina ceva in plus si ei acum nu stiu cum va fi, vom trai si vom vedea.

Edited by koila
Posted

nu cred ca vor scoate potiunile doar ca vor vinde Premium tiket cu HP sau MP potion inclus (limitat sau nu) daca vor scoate potiunile din joc iti spun eu toti cei de lvl 100 se vor lasa cu 1k potiuni XL costa 82Silk (8$) pentru 3 ore de grind? :-j eu unu ma las dau charul gratis lu ala care e dispus sa plateasca pentru a face grind

pe Csro sa scos poate din cauza profitului mic si au zis sa obtina ceva in plus si ei acum nu stiu cum va fi, vom trai si vom vedea.

koila dar gandestete ca daca ar fi si la 11 dg gandestete dk un blader ar mai putea fi batut vreodata nici de 3 caractere sau un glavier... gandeste la 11 dg hp si mp increse va fi marita de la 850 la 1200 si str si int de la 6 la 7 deci un glavier si cu devil spirit ajunge la 70k hp....

Posted

:rofl2:

Required EXP: 19,256,502,419

Required Total SP EXP: 501,348,800

Required Total SP: 1,253,372

Required Bicheon SP: 688,129

Required Heuksal SP: 0

Required Pacheon SP: 0

Required Cold SP: 0

Required Lightning SP: 0

Required Fire SP: 565,243

Required Force SP: 0

Mastery Level: 220/300

100-110

MMOsite

Posted

:rofl2:

Required Total SP EXP: 501,348,800

Required Total SP: 1,253,372

Required Bicheon SP: 688,129

Required Heuksal SP: 0

Required Fire SP: 565,243

Required Force SP: 0

Mastery Level: 220/300

100-110

unde ai calculat?

Posted

nu prea cred ca e bun sp calculatoru de pe mmosite

Required Total SP EXP: 437,364,000

Required Total SP: 1,093,410

Required Bicheon SP: 0

Required Heuksal SP: 555,526

Required Fire SP: 380,522

Required Force SP: 157,362

Mastery Level: 330/300

Posted

ajung la concluzia lui koila si respir usurat ..mi-am dat seama de ce au scos x large pots..pt fapul k au profit scazut si fisa mio picat cand mio reamintit piciu (sarmana) k pe csro au scos i petu de lv 60 ..si acest lucru tot din cauza profitului scazut pt a cumpara lumea pet cu silk ...si app pe isro xlarge pots sunt 82 silk pe ksro sunt mult mia ieftine :))) deci respirati usurati ca o sa avem in continuare xlarge pots :X:X:x (asta cred eu)

Guest bubu123
Posted

salutare all cumpar acont euro farmat peste 1 mil sp euro Sv Neptune ms bafta

Posted

deci dak scot x large pots...si trebuie sa cumparam cu silk....vand farmer si wizard:) :sef: :sef: :sef: :sef:

Pai asta e deja sigur ca va scoate X-Large si se va pune in Item Mall..

Posted

In situatia data, de a fi scoase X-Large Pots, se merita mai mult un Bard/Cleric decat un Wizard/Cleric? Stupid JoyMax <_<

Buna idee, da, dar s-ar putea si un Wizard/Bard, totusi raman la ideea sa-mi fac un Bard/Cleric :)

Posted

calmativa ma ca nu se scoate nimic :)) doar ca e ceva nou acel pachet Premium + HP sau MP potion`s XL asta e tot si totul este facut si gandit pentru 11D sa investesti cat mai mult silk posibil sa stai cat mai mult in templu sau cave pentru ca nu poti intra decat de 2 ori in 24 de ore. in concluzie se va vinde in prostie pet-uri si inventori expansion KIT :)) si noile tikete premium cu 3 intrari in cave+ templu

Posted

Mda, se pare ca ai dreptate, cred ca o sa ma fac Bard/Cleric..

:banghead: bine la grind/party e prea smecher..dar..pvp..job..fw..inafara de buffe nu faci nimic.. :| nu prea se merita sa tii spatele cuiva tot timpul... nu vad funnu in asta..nu poti sa ataci calumea sau sa tankezi..doar buffe.. :blink:

Posted

calmativa ma ca nu se scoate nimic :)) doar ca e ceva nou acel pachet Premium + HP sau MP potion`s XL asta e tot si totul este facut si gandit pentru 11D sa investesti cat mai mult silk posibil sa stai cat mai mult in templu sau cave pentru ca nu poti intra decat de 2 ori in 24 de ore. in concluzie se va vinde in prostie pet-uri si inventori expansion KIT :)) si noile tikete premium cu 3 intrari in cave+ templu

poi cam ai dreptate de exemplu o tura de pot te tine maxim 5 ore daca esti CH si ce faci dupa 5 ore astepti 6-7 ore sa reintri asa iei pot de pe site si poti sa stai 24/24 daca iei si reper tools

Posted

poi cam ai dreptate de exemplu o tura de pot te tine maxim 5 ore daca esti CH si ce faci dupa 5 ore astepti 6-7 ore sa reintri asa iei pot de pe site si poti sa stai 24/24 daca iei si reper tools

eu cu 2200 de potiuni (MP si HP) stau fix 3 ore si 30 de mine la grind scoatem alea 30 de minute raman 3 ore impartim la 24 de ore rezulta 8 repoturi deci 16k de potiuni a cate 82 silk bucata reiese ca am nevoie pe zii de 1312 silk :)) deci cine e BOUL care ar da 100 de dolari pe zi pentru repot :))

Inca odata nu se vor scoate de pe ISRO potiunile XL

Si daca se vor scoate imi dati mie toate conturi si farmez MP HP si vigor grains pentru charul meu :>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...