Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

salutare...cand ajungi lvl 90+ si nu ai sp...cum se farmeaza mai bn:

1) sa mergi cu mastery la maxim..la 100 sa dai jos mastery pana la 91 si mergi q gap 9...( sincer nu prea imi place metoda)

2) sa tii gap pana strangi sp-rile care le vrei.. si apoi sa bagi ff

daca mai stiti alte metode...spune-ti :P bafta

Posted

salutare...cand ajungi lvl 90+ si nu ai sp...cum se farmeaza mai bn:

1) sa mergi cu mastery la maxim..la 100 sa dai jos mastery pana la 91 si mergi q gap 9...( sincer nu prea imi place metoda)

2) sa tii gap pana strangi sp-rile care le vrei.. si apoi sa bagi ff

daca mai stiti alte metode...spune-ti :P bafta

eu zic sa faci lv 100 si dupaia sa lasi gap 9 :) si bati la moobs 96 97 sau chiar 98 depinde...important e sa ii omori cat mai rpd.salam stia un spot ff frumos la moobs de 98.

Posted

eu zic sa faci lv 100 si dupaia sa lasi gap 9 :) si bati la moobs 96 97 sau chiar 98 depinde...important e sa ii omori cat mai rpd.salam stia un spot ff frumos la moobs de 98.

ok ms...prob e k in b3 nu gasesc un loc liber...peste tot sunt 5 playeri pe fiecare spot....am cautat est ,vest si sud....am sa incerc in nord...sau daca aveti voi vreun script raman dator :D

Posted

deci am vazut pe unu avea 3 caini activati .. eu stiam ca merge doar 1 .. e vorba de un bug sau are hack( nu prea cred ) am si screen dar nu prea ma pricep sa il pun pe forum

Posted

sal......ma poate ajuta cineva cu un loader.....raman dator...

:beer:

prietene tu te faci? sau chiar esti? ti-au mai zis baietii ca nu exista loader.

Posted

sal......ma poate ajuta cineva cu un loader.....raman dator...

:beer:

bah esti cu capu :duh: nuhs cine tia mai zis ca NU MAI MERGE LOADERU... :violent:

EDIT:koila...si ce castigi in Battle Arena?...iteme Soc cum se zicea?

Posted

Salutare baieti m-am apucat si eu de silkroad pe srv Phoenix..mi-am facut un 2handed daca e cineva de lvl mai mare pe Phoenix si ma poate ajuta sa farmez SP-uri raman dator.Nick UniqueAngel

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=cIarbZIufxY

Battle Arena in monster hunting mode

Jsro Test server

citisem pe un blog dar am uitat,imi poate spune cineva ce este acel buff adlat intre Drug of Typoon si scrollul de 20% damage resistance ?mai exact al5lea buff. de fapt nu e buff,e un scroll dar nu mai stiu ce face,tine 28 zile...dar am uitat ce face :))

Posted

citisem pe un blog dar am uitat,imi poate spune cineva ce este acel buff adlat intre Drug of Typoon si scrollul de 20% damage resistance ?mai exact al5lea buff. de fapt nu e buff,e un scroll dar nu mai stiu ce face,tine 28 zile...dar am uitat ce face :))

sa mor de stiu despre ce vorbesti :dontknow: scroll de 28 zile?.. :crazy: tare is curios si eu despre ce e vorba :blink:

Guest StopTheAbuse
Posted

Imi poate da cineva 10kk ? va rog..

Nume: jocator8

baiatul acesta este un turc mai rafinat... :) macar turcii cer 10k .. romanii cer 10m...
Posted

auziti stie kareva kare e treaba cu botii akuma? deci dak am silk si folosesk bot pot sa iau ban sau c dzeu?, auzisem k cika multi playeri au luat ban din cauza botului desi aveau silk

Posted

imi poate spune si mie cineva cum pun ibotul sa repare armele si sa se intoarca la spot ? :) nu am gasit pe nicaieri ..sau cel putin nu am inteles :D

Posted

baiatul acesta este un turc mai rafinat... :) macar turcii cer 10k .. romanii cer 10m...

omg #-o litle turkish romanian boy ...10kk sigur hai ca iti dau eu :crazy:

auziti stie kareva kare e treaba cu botii akuma? deci dak am silk si folosesk bot pot sa iau ban sau c dzeu?, auzisem k cika multi playeri au luat ban din cauza botului desi aveau silk

s-a dat ban aleatoriu la playeri care aveau silk cu kg..si la cei care nu aveau deloc..is nebuni ..tu joaca si bucurate asta ii ideea :dance:

imi poate spune si mie cineva cum pun ibotul sa repare armele si sa se intoarca la spot ? :) nu am gasit pe nicaieri ..sau cel putin nu am inteles :D

no idea.. :dontknow:

Posted

new avatar :) ... decat sa va certati mai bine cautati sa postati ceva folositor :))

Arata binisor, dar nu e pe gustul meu. Hat-ul de la barbat il face sa para ca un Antliope / Antinoke. :D

Posted

Bogdan acum suntem colegi

Glavier la 110 sau 105 are 2 skills noi ? Ala baga doar Fast Moving si nu prea le deosebesc....

Glavier cu imbue pe LIGHT :pumn: ?

Grats for anything :tiphat:

BTW , Sro''Regele'' are 10 ore [ eu am primit de fiecare data cate 6 ] pentru fiecare cont... nu pe ficare calc..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...