Sleya Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 _DiOseS_ Pirates Siege_Legion _TheAngels_ Arabian_Hero HateBreed Fri3nds _Fri3nds_ .ce imi place la acest union...hmmm....ca sunt activi si puternici.intr-adevar o gramada de noobi dar totusi puternici fata de restul uniunilor de pe rome.iar Fri3nds e una dintre cele mai frumoase guilde de pe rome dupa parerea mea._DiOseS_ = 4-5 playeri activi...cu un gm afk 24/7Siege_Legion =2-3 playeri cu cate 10 chars fiecare pe putinArabian_Hero =cei mai retarzi egipteni adunati vreodata la un locHateBreed = sa zicem...cativa playeri care sunt lvl mare si activi....aici sa zicem da....e decentaPirates = ....am mai spus odata parerea despre ei ...singurul cu capul pe umeri si de treaba din Pirates a fost Nuk3r...tot respectul pentru elAngels = nu mai are rost sa comentez :)Fri3nds = nu am ce comenta...sunt singurii care merita sa fie apreciati...se inteleg bine...sunt de treaba...sunt foarte uniti si activiputernici din ce cauza?ca rome e pustiu...inafara de majoritatea din ei care inca isi petrec viata 24/7 in silkroad....80% din rome s-au lasat,sau nu mai sunt activi...only bot si foarte rar la pc...asa ca...nu vad ce e asa de apreciat la Pirates union....normal ca sunt tari si au fw din moment ce nimeni altcineva nu mai joaca serios
dsK Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 @Sleya nu te contrazic.ca sigur u cunosti mai bn srv robe decat mine:) o curiozitate am...crezi ca va mai fii vreodata activ?
Guest pisik Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 dau acc de 94 wizz pe titan pt un acc de 92++ arcas sau glavier pe orice server add pisiq_x
Xriminal Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 _DiOseS_ = 4-5 playeri activi...cu un gm afk 24/7Siege_Legion =2-3 playeri cu cate 10 chars fiecare pe putinArabian_Hero =cei mai retarzi egipteni adunati vreodata la un locHateBreed = sa zicem...cativa playeri care sunt lvl mare si activi....aici sa zicem da....e decentaPirates = ....am mai spus odata parerea despre ei ...singurul cu capul pe umeri si de treaba din Pirates a fost Nuk3r...tot respectul pentru elAngels = nu mai are rost sa comentez :)Fri3nds = nu am ce comenta...sunt singurii care merita sa fie apreciati...se inteleg bine...sunt de treaba...sunt foarte uniti si activiputernici din ce cauza?ca rome e pustiu...inafara de majoritatea din ei care inca isi petrec viata 24/7 in silkroad....80% din rome s-au lasat,sau nu mai sunt activi...only bot si foarte rar la pc...asa ca...nu vad ce e asa de apreciat la Pirates union....normal ca sunt tari si au fw din moment ce nimeni altcineva nu mai joaca serios@sleya ce parere ai de acest UNION :wub: :wub: :wub: :trophy: xDDD
alexboss Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 salut am si eu un cont pe neptune 81 xbow/bard dar chestia e ca nu am nici un ban si nici iteme daca e careva pe neptun si e dispus sa ma ajute sa posteze aici ms:)
alexboss Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 salut am si eu un cont pe neptune 81 xbow/bard dar chestia e ca nu am nici un ban si nici iteme daca e careva pe neptun si e dispus sa ma ajute sa posteze aici ms:)Sami iau macar set Npk si xbow npk plss
Stefan_Andrei Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ai si tu rabdare k la 4 dimineata nu-ti da tie nimeni bani
BluMann Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 @Sleya Crezi ca doar pe rome e asa ? pe xian eram o groaza de romani ... cel mai tare guild si acuma nu stiu daca mai jucam un sfert ..... toate astea din cauza la gaymax dar nu ai ce face !
alexboss Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ma poate ajuta care pe neptune cu niste bani sau iteme de european pentru xbow va rog
qasi Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 nu mai fii wa noob, ai rabdare k poate iti rasp cnva sau du-te si omoara nijte mobi, fa un stall etc.
Mihutz903 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Na si u nu a atacat nimeniAu cazut turci... :dance:
Lord_Bogdan Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 @sleya ce parere ai de acest UNION :wub: :wub: :wub: :trophy: xDDDnu conteaza parerea lui si a nimanui... conteaza ca ne-am distrat, ca ne simtim bine.. ca avem oameni de calitate... si da.. ca am luat jangan fw :))Scuze baieti, dar chiar nu am chef sa caut in urma... mai exista loader ceva? :P
Random Hero Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Scuze baieti, dar chiar nu am chef sa caut in urma... mai exista loader ceva? :PNu.
dsK Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Scuze baieti, dar chiar nu am chef sa caut in urma... mai exista loader ceva? :Pde existat mai exista,dar nu functioneaza.deci nu...@R_SupeRstaR ai fost un pic mai rapid... norocul incepatorului =))
Guest bubu123 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 salutare are cineva cont Sbot de vinzare... cumpar chr. euro farmat peste 1 mil sp... mersi bafta all...
sTop.spAmm [noOb] Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 salutare are cineva cont Sbot de vinzare... cumpar chr. euro farmat peste 1 mil sp... mersi bafta all...dar sbot il poti lua dp net rapid ... eu zik k e mai usor .. dekat sa te complici si sa ceri la altii .. iti poti lua si scamm k nu toti is de incredere.. :P
Random Hero Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 de existat mai exista,dar nu functioneaza.deci nu...@R_SupeRstaR ai fost un pic mai rapid... norocul incepatorului =))Lucky me :>' date='Feb 21 2010, 11:15' post='4795118']dar sbot il poti lua dp net rapid ... eu zik k e mai usor .. dekat sa te complici si sa ceri la altii .. iti poti lua si scamm k nu toti is de incredere.. :PInainte sa vii si sa vorbesti aiurea, documenteaza-te: Sbot nu mai ofera posibilitatea de cumparare noilor utilizatori :) Singura solutie actuala pentru cei fara Sbot este sa imparta contul cu cineva.
Guest pisik Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dau acc de 94 wizz :D pe titan pt un acc arcas de 92++ add pisiq_x :P tnx
Random Hero Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dau acc de 94 wizz :D pe titan pt un acc arcas de 92++ add pisiq_x :P tnxDa-l aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=151
Sleya Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 @sleya ce parere ai de acest UNION :wub: :wub: :wub: :trophy: xDDDDe4thDealers = nu prea am avut tangente cu nimeni de acolo inafara de bogdan si tatal lui care sunt super de treaba....si levi...cu care nu ma inteleg :)STARS = sunt destul de ok pentru niste egipteni...sunt destul de unitiLegendary = playeri buni....pacat ca ante e cam newbieRebel_Turks = probabil cei mai de treaba turci de pe romeHell = daca inca mai joaca muto...probabil sunt niste turci de calitate foarte unitiBlackSun = din cate stiu sunt majoritatea germani daca nu ma insel :-? si destul de bunila restul nu imi dau cu parerea ca nu cunosc prea bine :)oricum....gratz pentru FW@BluMann stiu ca nu numai pe rome e asa....dar ce sa facem asta e :) poate vor veni si vremuri mai bune....posibil ca rome sa redevina activ ....la 11D dar as zice ca sansele sunt 50%-50% ...eu cel putin vreau sa revin la 11D serios :) pana atunci...doar bot...nimic altceva
Vyorel903 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Pe Gaia de-abia acum sau adunat romani cat de cat intr-un guild si tot nu sunt toti mai sunt aia cu fitze... Gz all pentru reusit ^^ Keep Going Asa ca fapt divers :" Imaginile vor fi postate doar sub forma de link sau thumbnail, orice imagine mare care deformeaza forumul va fi avertizata, daca se repeta pedeapsa va fi de suspend 3 zile. "
lopzor Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Va rog yo . . .ajutati-ma si pe mine. . . CE SKILL SUNT NECESARE LA CLERIC PT WIZZARD/CLERIC . . asa mai importante
Random Hero Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Va rog yo . . .ajutati-ma si pe mine. . . CE SKILL SUNT NECESARE LA CLERIC PT WIZZARD/CLERIC . . asa mai importanteVerifica PM-ul.
amoniaku Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 si pe sparta am luat cu unionu nou format:) jangan fortresu .behemonti:X
pantera92 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Eu imi fac un rog si am vazut ca e bun pe bard dar la bard nu cunosc care sunt buff-urile bune ma ajuta cineva?Sau sa imi spuna daca e mai bun rogue/cleric decat rogue/bard?