Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

_DiOseS_ Pirates Siege_Legion _TheAngels_ Arabian_Hero HateBreed Fri3nds _Fri3nds_ .ce imi place la acest union...hmmm....ca sunt activi si puternici.intr-adevar o gramada de noobi dar totusi puternici fata de restul uniunilor de pe rome.iar Fri3nds e una dintre cele mai frumoase guilde de pe rome dupa parerea mea.

_DiOseS_ = 4-5 playeri activi...cu un gm afk 24/7

Siege_Legion =2-3 playeri cu cate 10 chars fiecare pe putin

Arabian_Hero =cei mai retarzi egipteni adunati vreodata la un loc

HateBreed = sa zicem...cativa playeri care sunt lvl mare si activi....aici sa zicem da....e decenta

Pirates = ....am mai spus odata parerea despre ei ...singurul cu capul pe umeri si de treaba din Pirates a fost Nuk3r...tot respectul pentru el

Angels = nu mai are rost sa comentez :)

Fri3nds = nu am ce comenta...sunt singurii care merita sa fie apreciati...se inteleg bine...sunt de treaba...sunt foarte uniti si activi

puternici din ce cauza?ca rome e pustiu...inafara de majoritatea din ei care inca isi petrec viata 24/7 in silkroad....80% din rome s-au lasat,sau nu mai sunt activi...only bot si foarte rar la pc...asa ca...nu vad ce e asa de apreciat la Pirates union....normal ca sunt tari si au fw din moment ce nimeni altcineva nu mai joaca serios

Posted

@Sleya nu te contrazic.ca sigur u cunosti mai bn srv robe decat mine:) o curiozitate am...crezi ca va mai fii vreodata activ?

Posted

dau acc de 94 wizz pe titan pt un acc de 92++ arcas sau glavier pe orice server add pisiq_x

Posted

_DiOseS_ = 4-5 playeri activi...cu un gm afk 24/7

Siege_Legion =2-3 playeri cu cate 10 chars fiecare pe putin

Arabian_Hero =cei mai retarzi egipteni adunati vreodata la un loc

HateBreed = sa zicem...cativa playeri care sunt lvl mare si activi....aici sa zicem da....e decenta

Pirates = ....am mai spus odata parerea despre ei ...singurul cu capul pe umeri si de treaba din Pirates a fost Nuk3r...tot respectul pentru el

Angels = nu mai are rost sa comentez :)

Fri3nds = nu am ce comenta...sunt singurii care merita sa fie apreciati...se inteleg bine...sunt de treaba...sunt foarte uniti si activi

puternici din ce cauza?ca rome e pustiu...inafara de majoritatea din ei care inca isi petrec viata 24/7 in silkroad....80% din rome s-au lasat,sau nu mai sunt activi...only bot si foarte rar la pc...asa ca...nu vad ce e asa de apreciat la Pirates union....normal ca sunt tari si au fw din moment ce nimeni altcineva nu mai joaca serios

@sleya ce parere ai de acest UNION :wub: :wub: :wub: :trophy:

xDDD

Posted

salut am si eu un cont pe neptune 81 xbow/bard dar chestia e ca nu am nici un ban si nici iteme daca e careva pe neptun si e dispus sa ma ajute sa posteze aici ms:)

Posted

salut am si eu un cont pe neptune 81 xbow/bard dar chestia e ca nu am nici un ban si nici iteme daca e careva pe neptun si e dispus sa ma ajute sa posteze aici ms:)

Sami iau macar set Npk si xbow npk plss

Posted

@Sleya Crezi ca doar pe rome e asa ? pe xian eram o groaza de romani ... cel mai tare guild si acuma nu stiu daca mai jucam un sfert ..... toate astea din cauza la gaymax dar nu ai ce face !

Posted

xDDD

nu conteaza parerea lui si a nimanui... conteaza ca ne-am distrat, ca ne simtim bine.. ca avem oameni de calitate... si da.. ca am luat jangan fw :))

Scuze baieti, dar chiar nu am chef sa caut in urma... mai exista loader ceva? :P

Posted

Scuze baieti, dar chiar nu am chef sa caut in urma... mai exista loader ceva? :P

de existat mai exista,dar nu functioneaza.deci nu...

@R_SupeRstaR ai fost un pic mai rapid... norocul incepatorului =))

Guest bubu123
Posted

salutare are cineva cont Sbot de vinzare... cumpar chr. euro farmat peste 1 mil sp... mersi bafta all...

Posted

salutare are cineva cont Sbot de vinzare... cumpar chr. euro farmat peste 1 mil sp... mersi bafta all...

dar sbot il poti lua dp net rapid ... eu zik k e mai usor .. dekat sa te complici si sa ceri la altii .. iti poti lua si scamm k nu toti is de incredere.. :P

Posted

de existat mai exista,dar nu functioneaza.deci nu...

@R_SupeRstaR ai fost un pic mai rapid... norocul incepatorului =))

Lucky me :>

' date='Feb 21 2010, 11:15' post='4795118']

dar sbot il poti lua dp net rapid ... eu zik k e mai usor .. dekat sa te complici si sa ceri la altii .. iti poti lua si scamm k nu toti is de incredere.. :P

Inainte sa vii si sa vorbesti aiurea, documenteaza-te: Sbot nu mai ofera posibilitatea de cumparare noilor utilizatori :) Singura solutie actuala pentru cei fara Sbot este sa imparta contul cu cineva.

Posted

dau acc de 94 wizz :D pe titan pt un acc arcas de 92++ add pisiq_x :P tnx

Posted

xDDD

De4thDealers = nu prea am avut tangente cu nimeni de acolo inafara de bogdan si tatal lui care sunt super de treaba....si levi...cu care nu ma inteleg :)

STARS = sunt destul de ok pentru niste egipteni...sunt destul de uniti

Legendary = playeri buni....pacat ca ante e cam newbie

Rebel_Turks = probabil cei mai de treaba turci de pe rome

Hell = daca inca mai joaca muto...probabil sunt niste turci de calitate foarte uniti

BlackSun = din cate stiu sunt majoritatea germani daca nu ma insel :-? si destul de buni

la restul nu imi dau cu parerea ca nu cunosc prea bine :)

oricum....gratz pentru FW

@BluMann stiu ca nu numai pe rome e asa....dar ce sa facem asta e :) poate vor veni si vremuri mai bune

....posibil ca rome sa redevina activ ....la 11D dar as zice ca sansele sunt 50%-50% ...eu cel putin vreau sa revin la 11D serios :) pana atunci...doar bot...nimic altceva

Posted

Pe Gaia de-abia acum sau adunat romani cat de cat intr-un guild si tot nu sunt toti mai sunt aia cu fitze... Gz all pentru reusit ^^ Keep Going

Asa ca fapt divers :

" Imaginile vor fi postate doar sub forma de link sau thumbnail, orice imagine mare care deformeaza forumul va fi avertizata, daca se repeta pedeapsa va fi de suspend 3 zile. "

Posted

Eu imi fac un rog si am vazut ca e bun pe bard dar la bard nu cunosc care sunt buff-urile bune ma ajuta cineva?

Sau sa imi spuna daca e mai bun rogue/cleric decat rogue/bard?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...