Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut baieti. Dupa o lunga pauza, m-am gandit sa ma reapuc de joc. Astazi vreau sa stau numai la plvl pe Pacific sa fac cele 65k sp pt bower :) Am lvl 52 si gap 9, iau 1016 Skill Exp Points per pt mob... E bine?:D

Posted

SRO King are 10 ore free + inca 7 in fiecare zi de marti, daca ai putina minte (nu o lua ca pe jignire, ca nu e) ai free mereu. AgBot e tot free, chiar daca nu reusesti sa faci script (sunt pe alte forumuri scripturi). Parca iBot mai e, nu stiu sigur.

wow .... tu te referi ca ai 10 ore free in fiecare zii ?? sau 10 ore free pe saptamana ? O.o

Posted

LoL

TRIAL . .nu stii ce-i ala trail . . e legal 10 ore nu pe saptamana nu pe luna nu pe zi nu pe deceniu nu pe secol . . .

Imagine IPB

Tare??? :))) din intamplare . .mi-a picat Som :D :D

Posted

wow .... tu te referi ca ai 10 ore free in fiecare zii ?? sau 10 ore free pe saptamana ? O.o

I just made one big mistake. Ignore that other post :)

@lopzor: De unde va pica mai la toti SOM-uri de Degree 1? :| Felicitari.

Posted

LoL

TRIAL . .nu stii ce-i ala trail . . e legal 10 ore nu pe saptamana nu pe luna nu pe zi nu pe deceniu nu pe secol . . .

Tare??? :))) din intamplare . .mi-a picat Som :D :D

ok , am inteles ... apropo , si eu am Som de lvl 1 tot la fel ca al tau (exceptie blue-urile xD)

Posted

I just made one big mistake. Ignore that other post :)

@lopzor: De unde va pica mai la toti SOM-uri de Degree 1? :| Felicitari.

Som de lvl 1 de obicei iau de la Bartis (lvl 8), iar sun de lvl 1 am luat de la Brontes (lvl 13).

Acum depinde si de noroc. De multe ori Bartis dau sos weapon de lvl 8 si Brontes dau sos armor de 2 d.

Oricum, il felicit si eu pentru acel SOM. :beer:

Posted

norocu frate ;) . . dak vrei sa foloseti king bot de mai multe ori . . fa conturi multe si ai 10h/cont ;)

nop,10 ore ai pe caracter,daca butezi 10 ore cu un caracter nu mai poti,nici cu alt cont

Posted

ce skilluri sunt importante la wizz/cleric??

EDIT: mc. .

si ce skill sunt importante la warlock/cleric . . :D va rog . . raspuns :D

si app . .cat costa un premium in lei??? dela de 200 silk . .

nop,10 ore ai pe caracter,daca butezi 10 ore cu un caracter nu mai poti,nici cu alt cont

un cont pt but . . nu pt silk ;)

Posted

si app . .cat costa un premium in lei??? dela de 200 silk . .

50silk = 15lei

200silk = 60lei... :tiphat:

cu cardurile nu prea le am .. :crazy: bft

Posted

dau la trade rogue lv 72 xbow si daggere sv Mars pt un blader acelasi lv sau un nuker acelasi lv p orice server, nu e full farmat, am veverita, devil wings, si o sapca am set pe el 8dg +3 +4 si am si rezerve pt lv mai mare +4 fiekare, iar gold mai am doar 28 mil,inka o problema are e-mail verification din pakate, si nu mai merge mailu nu merge skimbat?:( plm.

Posted

Noroc la Totzi la FW.....

fi ca va ducetzi sa o cuceritzi fie ca trb sa o aparatzi....

nOroc...La..>ToTzI...si spor la lv ..si sos ...sun ...som :P :happy1::happy1: :beer: :beer: :beer:

Posted

tin sa anunt ca pe rome exista doar 1 union la acest moment,iar acela este Pirates union.restul sunt o adunatura de noobi doar cativa playeri buni dar mult prea putini si nu au putut face fata. Pirates uni au aratat in seara aceasta ca se poate si ca au pierdut HT FW acum 2 sapt dintr-o neatentie. 26minute a durat pana au recuperat iar FW...

voi restul ce ati facut?

toata lumea il ia in brate pe dedo

nu e vb de dedo si nici de Pirates guild. i-am zis lu` _GaRgiEr_ ca eu nu il suport pe dedo ca e un mare noob.si ca Pirates Guild SUX rau de tot....dar ei sunt union masters.nu am eu nicio vina ca asa se numeste unionul :))deci crede-ma ca nu il pup in cur pe dedo nici macar nu il suport.iar in Pirates la ora actuala mai mult de 10 playeri buni nu sunt.restul sunt umpluturi.... dar ce pot spune,unionul e genial ! ^^

Posted

care joaca pe titan ? :D ms Stop spaming :P :X

Posted

tin sa anunt ca pe rome exista doar 1 union la acest moment,iar acela este Pirates union.restul sunt o adunatura de noobi doar cativa playeri buni dar mult prea putini si nu au putut face fata. Pirates uni au aratat in seara aceasta ca se poate si ca au pierdut HT FW acum 2 sapt dintr-o neatentie. 26minute a durat pana au recuperat iar FW...

voi restul ce ati facut?

nu stiu de ce....dar de cand nu prea mai am timp de sro....toata lumea a ajuns sa ii pupe in cur pe Pirates....Angels care inainte sufereau ca Pirates sunt numai ratati si ca ii urasc din toata inima au fugit repede la ei cand le-am sart uniunea....toata lumea il ia in brate pe dedo...care nu are adversar in prostie si pe care toti il jigneau si il urau inainte....si in plus...sa aduc aminte ca se stie si ca pirates isi trageau bani de la FW inainte...:-j

in fine...asta e...playerii buni s-au lasat...si populari au ajuns niste ratati care deabia stiu sa lege 2 fraze in engleza :)

Have fun si Gz tuturor pentru reusite...keep up the good work :tiphat:

Guest StopTheAbuse
Posted
:D un nou intro facut de mine... sper sa va placa cat de cat :D (comment & rate pls )
Posted

nu e vb de dedo si nici de Pirates guild. i-am zis lu` _GaRgiEr_ ca eu nu il suport pe dedo ca e un mare noob.si ca Pirates Guild SUX rau de tot....dar ei sunt union masters.nu am eu nicio vina ca asa se numeste unionul :))deci crede-ma ca nu il pup in cur pe dedo nici macar nu il suport.iar in Pirates la ora actuala mai mult de 10 playeri buni nu sunt.restul sunt umpluturi.... dar ce pot spune,unionul e genial ! ^^

da.....asa e....e genial union...Pirates care si tu esti de acord ca sunt niste ratati...angels....care nu sunt in stare sa ia un medusa kill fara zerk scrolls sau fara sa scoata bufele de warrior celorlalte party-uri...si hmmm....Fri3nds care sunt ok....si cine mai e prin uniunea aia?

Posted

da.....asa e....e genial union...Pirates care si tu esti de acord ca sunt niste ratati...angels....care nu sunt in stare sa ia un medusa kill fara zerk scrolls sau fara sa scoata bufele de warrior celorlalte party-uri...si hmmm....Fri3nds care sunt ok....si cine mai e prin uniunea aia?

_DiOseS_ Pirates Siege_Legion _TheAngels_ Arabian_Hero HateBreed Fri3nds _Fri3nds_ .ce imi place la acest union...hmmm....ca sunt activi si puternici.intr-adevar o gramada de noobi dar totusi puternici fata de restul uniunilor de pe rome.iar Fri3nds e una dintre cele mai frumoase guilde de pe rome dupa parerea mea.

Guest kingzaza14
Posted

Salut in legatura cu botu .... iBot care ma ajutati sa il folosesc ....

Cum ii cu SroKing ai free chiar daca nu cumperi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...