Sephiroth Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 nu chiar , aici mai mereu dai in ei , nu exista miss :surprised:http://img211.imageshack.us/my.php?image=sro2007041821133617ro8.jpg
The Dash Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 EU STIAM K ATAK RATINGUL FACE SA ATACI MAI RPD.....DA CUM ZICETZI VOI....BAFTA LA TOTZI :cool2:
Smiter Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Atack ratingul creste viteza cu care ataci :DA NU SE CONFUNDA CU 1. Attack ratio : NU mareste viteza de lovire. NU dati mai repede. Desi idiotii de orezari asa lasa sa se inteleaga. Au nevoie de un translator bun in engleza..... Presupunem ca am o arma cu 100-130 dmg. Un attack ratio mic (cat o fi....30-40-50) va avea ca efect faptul ca loviturile mele vor avea dmg mai apropiat de limita inferioara a dmg-ului de pe arma. Adica undeva pe la 100-110. Un attack ratio mare (250+, am eu acuma am aproape de 300) va avea efect : dmg dat este de 125-130. De fapt nu se refera strict la dmg de pe arma, ci la dmg total. De aceea cand loviti in cineva/ceva vadeti de exemplu 1994, 2234, 2210, 2102 samd.
smuggster Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 @sephiroth:nice chat on sro cu defiler :ma-tii mata and more xD real close friends
silknoob Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 merci Tasica ptr info (atack ratio-atack rating ) nu am gasit pe nicaieri toate atributele de pe arme si de pe haine explicate .ii rog pe cei cu state vechi de plata in acest joc sa lamureasca aceste lucruri dupa ce ne punem de acord ce inseamna fiecare promit sa fac eu tabelul cu toate aceste info .PS daca vi se pare degeaba ignorati subiectul
fugicadau Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 merci Tasica ptr info (atack ratio-atack rating ) nu am gasit pe nicaieri toate atributele de pe arme si de pe haine explicate .ii rog pe cei cu state vechi de plata in acest joc sa lamureasca aceste lucruri dupa ce ne punem de acord ce inseamna fiecare promit sa fac eu tabelul cu toate aceste info .PS daca vi se pare degeaba ignorati subiectuluitate pe forumu asta gasesti raspunsu la toate intrebarile tale http://sro.mmosite.com/ si mai bine zis aici http://sro.mmosite.com/database/skills/bowmanship.shtml
silknoob Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 uitate pe forumu asta gasesti raspunsu la toate intrebarile tale http://sro.mmosite.com/ si mai bine zis aici http://sro.mmosite.com/database/skills/bowmanship.shtmlfugicadau stiu acel site ; poate nu m-am facut eu inteles vreau sa stiu ce reprezinta ( nu stiu cum sa ma fac mai intelels) fiecare atribut al armelor sau hainelor .( ce reprez critical la arma sau mag defence )ex: ce a zis tasica vis-a-vis de atack ratio si atack rating---ce face unul si ce face celalalt
The Dash Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 eu joc pe zeus...dak intra cineva pe ala sa stitzi ca lvl max e 50+ si dak vretzi intratzi in guildul meu....abea lam facut...nu va asteptatzi la uniune cu cei mai buni :Deu stiu.....din experientza mea proprie.......k atac ratio este ca sa ai mai multa sansa ca criticalul tau sa nu fie anulat de block ratioul adversarului si sa ataci mai rpd....si block ratio sa ai sansa sa anulezi criticalul adversarului.....si la scut shansa sa blokeszi......dar dak ai o arma cu bloking ratio e ceva fain k am auzit k e rara......bafta la totzi :cool2:
fugicadau Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 eu joc pe zeus...dak intra cineva pe ala sa stitzi ca lvl max e 50+ si dak vretzi intratzi in guildul meu....abea lam facut...nu va asteptatzi la uniune cu cei mai buni :Deu stiu.....din experientza mea proprie.......k atac ratio este ca sa ai mai multa sansa ca criticalul tau sa nu fie anulat de block ratioul adversarului si sa ataci mai rpd....si block ratio sa ai sansa sa anulezi criticalul adversarului.....si la scut shansa sa blokeszi......dar dak ai o arma cu bloking ratio e ceva fain k am auzit k e rara......bafta la totzi :cool2:nare cum sa safie 50+lvl max toate servarele is standard(toate is lafel) daca e lvl 50+ max inseamna ca exp ar trebui sa fie mult mai scazut...........
defiler666 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 @sephiroth:nice chat on sro cu defiler :ma-tii mata and more xD real close friends nop...el scria "ma-tii" si eu i-am zis ca nu cred ca se scrie "ma-tii". Nu e vorba de nici o injuratura ^_^ LVL max e 80 , lvl skills 69.
adyzaha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 eu joc pe zeus...dak intra cineva pe ala sa stitzi ca lvl max e 50+ si dak vretzi intratzi in guildul meu....abea lam facut...nu va asteptatzi la uniune cu cei mai buni :Deu stiu.....din experientza mea proprie.......k atac ratio este ca sa ai mai multa sansa ca criticalul tau sa nu fie anulat de block ratioul adversarului si sa ataci mai rpd....si block ratio sa ai sansa sa anulezi criticalul adversarului.....si la scut shansa sa blokeszi......dar dak ai o arma cu bloking ratio e ceva fain k am auzit k e rara......bafta la totzi :cool2:attack rating sansa de a da un damage mai apropiat de valoarea maxima a armei(doar pe arma) blocking ratio pentru a bloca mai repede (doar pe arma , nu stiu cat de adevarat este )iar critical parry ratio (critical) pentru a bloca criticalul adversarului (acesta este numai pe scut din cate stiu eu)parry ratio iei un damage mai mic (doar pe echipamant)Toatea acestea sunt blue si se pot adauga cu Jade Tablets (Stones)
Sephiroth Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 @sephiroth:nice chat on sro cu defiler :ma-tii mata and more xD real close friends dude nu ma injuram cu el , eu injur mult mai urat :) , incercam sa aflam cum e corect "ma-tii" sau "matii" atata tot ^_^ eu cateodata ma injur cu prietenii da nu ne suparam ^^
silknoob Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mersi mult adyzaha :) credeam ca nu ma fac inteles
The Dash Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mah eu nu am zis k lvl maxim la servare e 50+.....am zis k playerul cu lvl max e 50+ :D
silknoob Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 harta jocului in varianta interactiva ( trebuie sa aveti javascript enable) aici
Sephiroth Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 e faina harta :) arata si locatiile la unique monsters ^_^
Sephiroth Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 am observat niste bug-uri la skill tree :( cand dau clic pe un skill la heuksal el imi arata cum face un skill de la lightning O_o
silknoob Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 am observat niste bug-uri la skill tree sad.gif cand dau clic pe un skill la heuksal el imi arata cum face un skill de la lightning O_oda am observat si eu dupa aceea cred ca va mai fi modificata oricum iti arata si locatia monstrilor din joc , nivelul si ce poate dropa fiecare .sper ca cel ce a facut va mai lucra la proiect oricum din partea mea tot respectul
alex_01 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 imi spune si mie cineva ce e cu eroarea asta? > http://aycu40.webshots.com/image/12399/200...72774305_rs.jpgde fiecare data knd incerc sa intru imi da eroarea aia si nu ma lasa sa intru in joc.care este problema.?stie careva?
fugicadau Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 nu pot sa inteleg o chestie uni ful str glavieri poarta armor si uni nukari poarta garment :blink: <_< normal e invers recomandat pt srt e garment si pt nukar armor
THEGREENSCORPIO Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Care credeti ca este cel mai bun caracter ?