Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

whahahaha :))) nice lixandra =))) you made my day.

@dinamovist iti spun eu ca rogue nu bate tot. rogue bate tot daca 1. are set bun.2 weap bune 3. sa stie sa joace ce crezi ca daca ai facut un rouge cleric gata nu mai face nimeni pvp cu tine.. ca vezi doamne ai buildu suprem si nu se poate castiga .

cat despre intrebarea cu la ce e bun warior .. wtf dude? nai vazut filme de pe youtube unde un warior sparge 10 playeri in zerk ?? si mai ai si la signature YouTube . here warior/rouge pt playeri mai noi.

si warior/cleric
Posted

sal all...

mai joaca cineva de iris....am reinceput sa joc........

dak joaca creva pe iris pls zicetimi ca vreau sa vb cv cu voi....

Eu joc pe iris insa am lvl mic ... fac 60 pana duminica sper :)

Guest StopTheAbuse
Posted

@dinamovist ... dispari.... eu sunt wizzard... si am fost wizzard si cu charul vechi... si din toti playerii de pe server ma bateau 3-4 ;) si repet ERAM WIZZARD!!

Posted

hmm adica cum? te referi la avataru din silkroad?

daca da e un echipament care te face sa arati intr-un fel. il pui pe tine si atunci o sa apara avataru peste armuri. de asemenea pe el poti sa pui optiuni care sa te ajute.

Posted

@dinamovist ... dispari.... eu sunt wizzard... si am fost wizzard si cu charul vechi... si din toti playerii de pe server ma bateau 3-4 ;) si repet ERAM WIZZARD!!

te bateau 3-4 playeri de pe tot serverul + toti warriorii cu set robe/LA si arma +5/+9/sun dintr-un skill ^^

EDIT : am exagerat,nu va faceti o impresie aiurea dar erau warriori fara sun care il bateau din dare devil ^^ oricum wizardul e bun la pvp daca stii sa joci cu el,iar mihai e unul dintre cei mai buni wizards pe care i-am vazut eu,nu va luati dupa ratatii aia de pe utube care dau fear cand oponentul are firewall/icewall >.>

Guest StopTheAbuse
Posted

poti, chauri gata farmate cu 1.5mil SP is aproape 200$ sau mai mult depinde de clasa

te inseli:) un char lvl 30 cu 1.5m sp e cam 70$ :)

@dsk :X

Posted

mai este cv bot free?:D :hello:

Din moment ce pui problema cu "mai", inseamna ca stii ce boti free erau inainte sa faci pauza. Sunt aceiasi si acum, doar ca politica anti-botting e mai dura (aparent).

Posted

Din moment ce pui problema cu "mai", inseamna ca stii ce boti free erau inainte sa faci pauza. Sunt aceiasi si acum, doar ca politica anti-botting e mai dura (aparent).

nui adevarat....de exemplu sroking nu mai ii free si cu ag bot nu ma descurc sam ifac script......si in rest nu ma istiu ce este.... :-?

Posted

nui adevarat....de exemplu sroking nu mai ii free si cu ag bot nu ma descurc sam ifac script......si in rest nu ma istiu ce este.... :-?

SRO King are 10 ore free + inca 7 in fiecare zi de marti, daca ai putina minte (nu o lua ca pe jignire, ca nu e) ai free mereu. AgBot e tot free, chiar daca nu reusesti sa faci script (sunt pe alte forumuri scripturi). Parca iBot mai e, nu stiu sigur.

Posted

parca era cineva din dracula cu taxi la ninja sniper

Nu era din dracula, era un strain .

Apropos, tu esti Hyperryon ? Sau e alt Adii ? :dontknow:

Posted

http://img186.imageshack.us/img186/6316/sro2010021920534114.jpg

Gz de mult nu am mai vazut si eu un lvl up pe char.. :D dar am ajuns la 100k sp.. :crazy:

Posted

@djcris el e cel care l-a avut pe _Adii_ la inceput .. cel care l-a facut :P Si apropo azi la 6 esti on sa facem planurile de bataie sa luam jangan fw :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...