Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

e un quest special care il faci cand atingi lvl 95 .. cu el ai zerk albastru si nume cu Knight inaintea numelui tau :) .. asta daca esti european.. la chinezi se numeste Capitan

Guest StopTheAbuse
Posted

E la mintea cocosului ca lupul sa ia foarte putin xp, aproape deloc. Eu daca iau alt char in party mai mic sa-l cresc la level 30 si ma duc la mobi de 20, eu iau 1 xp iar el ia 200-300+. E ca un party.

el face experienta mai repede ca tine ... dar nu poate sa faca lvl pana nu faci si tu

Posted

Eu am pus caine de level 18 la level 5. Level-ul cainelui nu cred ca conteaza, doar level-ul minim se accepta pentru summon.

Ai vrea tu :)) cum ar fi la lvl 1 sa ai caine de 100 :)) pai iti faci pwlvl cu cainele :))

Posted

Dupa aproape 2 ani de silkroad ma las si eu,am asteptat 2 saptmani sa vad poate dau unban la caractere dar vad ca nimic mi-au banat un nuker de 97 m-am chinuit 1 an jumate sa il fac fara premium nimic.

Va urez multa bafta in alchemie lvl unici etc.Toate cele bune.

Posted

Dupa aproape 2 ani de silkroad ma las si eu,am asteptat 2 saptmani sa vad poate dau unban la caractere dar vad ca nimic mi-au banat un nuker de 97 m-am chinuit 1 an jumate sa il fac fara premium nimic.

Va urez multa bafta in alchemie lvl unici etc.Toate cele bune.

ai incercat sa le dai mail sau sa ii suni?

@orezExpandat bafta multa la BAC

@TzuYoshi doar cei din generatia de cls a12a au prins BAc-ul asta idiot.de la anul se va reveni la normal \:d/

@DreamFigheR gzz !lasa ca il faci u la loc daca nu l-ai facut deja

@Xriminal acum ne-am mutat un pic de acolo ca muream.dar acum sper sa mearga bine

am dat vreo 10 mailuri si nimic nu mau baga in seama

nasol.atunci ce sa spun.... GL in RL ^^

Posted

@TzuYoshi doar cei din generatia de cls a12a ai prins BAc-ul asta idiot.de la anul se va reveni la normal \:d/

eu zic ca tot degeaba....nu te vor baga in seama...eu zic sa mai asteptipana cand da la toate charele...presupun ca esteo lista si nu tia venit randul....

@mike bft la bac:P :tiphat:

@dsk ma cum merge farmul? is la info si nu pot vedea:)) dami pm sau scrie aici:)

@dream gz pentru level

@QUOTE eu zic sa mai astepti....:|...

Posted

@TzuYoshi doar cei din generatia de cls a12a au prins BAc-ul asta idiot.de la anul se va reveni la normal \:d/

@DreamFigheR gzz !lasa ca il faci u la loc daca nu l-ai facut deja

@Xriminal acum ne-am mutat un pic de acolo ca muream.dar acum sper sa mearga bine

am dat vreo 10 mailuri si nimic nu mau baga in seama

Posted

s-a rezolvat bugul de la log in?

draq sai ia cu joymqaxu lor ca mam saturat pana pest e cap....mam saturat sa schimb tastatura mouse sa indrept capatu de la unitate...X(((((

mi sa laut curentu 10 min si cand sa intru pl:|||:|:|:|:|:

Posted

@dreamfighter gz pt 96 :P:P mai mere partyu cu guilda UNIVERSE?

back am dat proba orala la romana,10 minute o durat si am luat nota E de la experimentat,asta e cel mai bun dar si ce text am avut,despre google si eric clapton...e bataie de joc bacu din anu asta dar na asta e.

Posted

Deci am dat un relog la client si acum cand vreau sa intru zice ca e inspectie pe clientul original

Restart pc nu merge

Reinstalarea client nu merge alte ideei ??? :tiphat:

Posted

Nu asta e problema. Am schimbat serverele de la 26 la 30 si tot asa a facut.

Dupa vreo 20 de minute si-a dat drumul. Acum de exemplu sunt pe 30 si merge. :dontknow:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...