Kiidu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 e un quest special care il faci cand atingi lvl 95 .. cu el ai zerk albastru si nume cu Knight inaintea numelui tau :) .. asta daca esti european.. la chinezi se numeste Capitan
Guest StopTheAbuse Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 E la mintea cocosului ca lupul sa ia foarte putin xp, aproape deloc. Eu daca iau alt char in party mai mic sa-l cresc la level 30 si ma duc la mobi de 20, eu iau 1 xp iar el ia 200-300+. E ca un party.el face experienta mai repede ca tine ... dar nu poate sa faca lvl pana nu faci si tu
Iulian1990 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Eu am pus caine de level 18 la level 5. Level-ul cainelui nu cred ca conteaza, doar level-ul minim se accepta pentru summon. Ai vrea tu :)) cum ar fi la lvl 1 sa ai caine de 100 :)) pai iti faci pwlvl cu cainele :))
edy105 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dupa aproape 2 ani de silkroad ma las si eu,am asteptat 2 saptmani sa vad poate dau unban la caractere dar vad ca nimic mi-au banat un nuker de 97 m-am chinuit 1 an jumate sa il fac fara premium nimic.Va urez multa bafta in alchemie lvl unici etc.Toate cele bune.
dsK Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dupa aproape 2 ani de silkroad ma las si eu,am asteptat 2 saptmani sa vad poate dau unban la caractere dar vad ca nimic mi-au banat un nuker de 97 m-am chinuit 1 an jumate sa il fac fara premium nimic.Va urez multa bafta in alchemie lvl unici etc.Toate cele bune.ai incercat sa le dai mail sau sa ii suni?@orezExpandat bafta multa la BAC@TzuYoshi doar cei din generatia de cls a12a au prins BAc-ul asta idiot.de la anul se va reveni la normal \:d/@DreamFigheR gzz !lasa ca il faci u la loc daca nu l-ai facut deja@Xriminal acum ne-am mutat un pic de acolo ca muream.dar acum sper sa mearga bineam dat vreo 10 mailuri si nimic nu mau baga in seamanasol.atunci ce sa spun.... GL in RL ^^
Kiidu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 heh finaly xD .. pacat ca am facut lvl down la 1 min dupa aceea. dumb giants
Xriminal Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ai incercat sa le dai mail sau sa ii suni?@orezExpandat bafta multa la BAC@TzuYoshi doar cei din generatia de cls a12a ai prins BAc-ul asta idiot.de la anul se va reveni la normal \:d/eu zic ca tot degeaba....nu te vor baga in seama...eu zic sa mai asteptipana cand da la toate charele...presupun ca esteo lista si nu tia venit randul....@mike bft la bac:P :tiphat: @dsk ma cum merge farmul? is la info si nu pot vedea:)) dami pm sau scrie aici:)@dream gz pentru level@QUOTE eu zic sa mai astepti....:|...
edy105 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ai incercat sa le dai mail sau sa ii suni?@orezExpandat bafta multa la BAC@TzuYoshi doar cei din generatia de cls a12a au prins BAc-ul asta idiot.de la anul se va reveni la normal \:d/@DreamFigheR gzz !lasa ca il faci u la loc daca nu l-ai facut deja@Xriminal acum ne-am mutat un pic de acolo ca muream.dar acum sper sa mearga bineam dat vreo 10 mailuri si nimic nu mau baga in seama
aDyTsU Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Is nebuni!!!!!!! :ceuameni: astia de la gaymax fac un mare caca..(srry for the language) deci nu fac niimica bun nustiu ce au in cap :crazy:
jookyer Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sal .. Exista autopotion pentru pet ? si.. daca esista e legal xD ?
Random Hero Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sal .. Exista autopotion pentru pet ? si.. daca esista e legal xD ?Exista in fostul Testosterone Loader, dar cum loaderul nu mai functioneaza, nu e nici auto-potion pentru caine. Ai auto-potion in botii pentru SilkRoad. Nimic din ce am scris nu e legal, apropo.http://www.versu.ro/Andutzu-3337.htmlNu, multumesc ;)
aDyTsU Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://www.versu.ro/Andutzu-3337.htmlaltu care s-o lasat prostit :)) :ceuameni:
Xriminal Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 s-a rezolvat bugul de la log in?draq sai ia cu joymqaxu lor ca mam saturat pana pest e cap....mam saturat sa schimb tastatura mouse sa indrept capatu de la unitate...X(((((mi sa laut curentu 10 min si cand sa intru pl:|||:|:|:|:|:
orezExpandat Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 @dreamfighter gz pt 96 :P:P mai mere partyu cu guilda UNIVERSE?back am dat proba orala la romana,10 minute o durat si am luat nota E de la experimentat,asta e cel mai bun dar si ce text am avut,despre google si eric clapton...e bataie de joc bacu din anu asta dar na asta e.
Kiidu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 heh gz :) pt bac orez :D si da mai merge party :) n-ar strica sa mai dai si tu prin sro :P
djcris Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Mda ... cu un caracter sunt in joc, iar cu celelalte 2 nu pot intra pentru ca serverele sunt "offline". Foarte interesant.
Vyorel903 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Deci am dat un relog la client si acum cand vreau sa intru zice ca e inspectie pe clientul original Restart pc nu merge Reinstalarea client nu merge alte ideei ??? :tiphat:
koila Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Solutia pentru cei cu probleme la login : schimbati-va login serverul. server 30 e "busit"
djcris Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nu asta e problema. Am schimbat serverele de la 26 la 30 si tot asa a facut.Dupa vreo 20 de minute si-a dat drumul. Acum de exemplu sunt pe 30 si merge. :dontknow:
lixandra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 heh finaly xD .. pacat ca am facut lvl down la 1 min dupa aceea. dumb giantsE in mormantul ala din Jangan? Apropo, la ce level se intra acolo?
Random Hero Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 E in mormantul ala din Jangan? Apropo, la ce level se intra acolo?70. Cei mai mici mobi au 81 parca.
Xriminal Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 E in mormantul ala din Jangan? Apropo, la ce level se intra acolo?mai mai ai multtt pana cand sa ajungi acolo credema:)))