Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://img94.imageshack.us/img94/5484/sro2010021600092906.jpg poate explica cineva cum acel player cu beginer icon avea wolf lv40+ ?

CHESTIAAAA :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: (prima oara cand am vast am dat cu degetu pe monitor...am crezut ca era murdar:)) )

Posted

http://img94.imageshack.us/img94/5484/sro2010021600092906.jpg poate explica cineva cum acel player cu beginer icon avea wolf lv40+ ?

Te-ai intrebat daca acel player a facut delevel de la 40 la 19 si i-a ramas cainele afara ? :-?

Stiu, suna ciudat, dar e posibil. In plus si-a luat pe el armuri si arma de level 1 si parea "smecher" la level 1 cu wolf de 40+ :>

Ar mai fi o "metoda" mult mai simpla prin care sa ii apara un wolf de 40+ unui player ca acela. Daca bine vad, pe acel player il cheama Alone_Anquel. Dar putea fi langa el un player mare cu acelasi nume pe invizibil care folosea in loc de "L" mic, "i" mare si care avea wolful sumonat. :P

Posted

Te-ai intrebat daca acel player a facut delevel de la 40 la 19 si i-a ramas cainele afara ? :-?

daca facea dlvl nu ii mai aparea inconita aia de beginer ;)

Posted

Neata Buna, sincere felicitari pentru reusite, insa am si eu o dilema..sau mai degraba o intrebare pentru ca sunt putin bagat in ceata :)

Nu stiu ce fel de sox e acest item...insa stiu cu siguranta ca e mai bun ca Seal Of Star :)

Stiu ca un Seal Of Sun 10 DRobe Chest(+0) are 250+ phy def si 495+ mag def dar sincer sa fiu sunt prea somnoros ca sa ma mai pun sa fac calculele :)

Iata si poza

IPB Image

Multumesc pentru ajutor

Ps:nu am gasit Calculator pentru 11 D ..de aceea imi era putin dificil sa calculez :) + ca niciodata nu am folosit Robe ca altfel mi-ar fii fost mai usor sa imi dau seama , cu siguranta ^_^

Posted

Eu am pus caine de level 18 la level 5. Level-ul cainelui nu cred ca conteaza, doar level-ul minim se accepta pentru summon.

Posted

Eu am pus caine de level 18 la level 5. Level-ul cainelui nu cred ca conteaza, doar level-ul minim se accepta pentru summon.

gresit.conteaza:) cand ai facut asta? poate ca e un bug actual

Posted

Neata Buna, sincere felicitari pentru reusite, insa am si eu o dilema..sau mai degraba o intrebare pentru ca sunt putin bagat in ceata :)

Nu stiu ce fel de sox e acest item...insa stiu cu siguranta ca e mai bun ca Seal Of Star :)

Stiu ca un Seal Of Sun 10 DRobe Chest(+0) are 250+ phy def si 495+ mag def dar sincer sa fiu sunt prea somnoros ca sa ma mai pun sa fac calculele :)

Iata si poza

Imagine IPB

Multumesc pentru ajutor

Ps:nu am gasit Calculator pentru 11 D ..de aceea imi era putin dificil sa calculez :) + ca niciodata nu am folosit Robe ca altfel mi-ar fii fost mai usor sa imi dau seama , cu siguranta ^_^

Seal of comet:) :tiphat:

Posted

Am o intrebare: de ce la powerfarm eu reusesc performanta "notabila" de a lua cu 30-40% mai putine SP-uri decat ceilalti membri? Nu e vorba de level-ul meu, problema e constanta. Am level 10 la wizard si cleric. Punctele bagate la INT. Si tot nu inteleg ce se intampla :|

Posted

Acum 4-5 zile, sa zic, cel mult. Si o prietena tot la fel, a pus lup de level 9 la level 5 :).

ciudat,probabil ca asta e un bug nou.

va las, merg ca am proba orala la romana. dsk sper ca o sa ma ajute orele de romana ce mi le-ai dat aici pe forum (hihihihi).

Posted

Mda, cred ca fac spume cu cei care dau tepe la taxi :). Am pierdut deja 10-15 milioane gold numai asa. Presupun ca nu exista nici o regula care sa ii sanctioneze, nu -_-?

Guest StopTheAbuse
Posted

@lixandra da lixandra scrie required lvl 5 ptr ca trebuie sa ai minim lvl 5 ca sa poti deschide un wolf de maxim lvl 5 :) , ca sa deschizi un wolf este obligatoriu sa ai lvl mai mic decat el sau sa sa fii acelasi lvl cu el :) si el nu poate face lvl inaintea ta ptr ca se opreste la 99.99%

Guest _DuRaCeLL_
Posted

mdea ... silkroad failed again :)

requesting user confirmation... si nu face nimic zzz

Posted

ciudat,probabil ca asta e un bug nou.

va las, merg ca am proba orala la romana. dsk sper ca o sa ma ajute orele de romana ce mi le-ai dat aici pe forum (hihihihi).

Bac`ul in februarie? De cand? De ce?

Posted

mie nu imi merge sa intru in silk....imd dupa inspectie mam connectat in silk si dupa am iesit am down bt-ul si am botat pana mai acum si din greseala am inchis aia la bot si sa ma reconctez iar...dar ce sa vezi surpriza....numai merge sa ma conn scriu id/pw si astept simi iese.....am incercat sa ma conn pe 4 acconturi dar nimic ....daca stiti cewa anuntatima..... :banghead:

Posted

Poate ati explicat nu am citit mai sus ..

Care e Treaba cu Silk-u pun id pw si nu intra scrie requesting .... dispare si nu intra pe cont ... deci ??? :tiphat:

EDIT : deci nu sunt io singurul cu problema ... damn

Posted

asa enoua metodologie probele de bac de dau in timpu anului scolar :)

Vai ce idiotenie. W/E, ma bucur ca nu am apucat un asemenea bac. Succes orez. ^^

Care e Treaba cu Silk-u pun id pw si nu intra scrie requesting .... dispare si nu intra pe cont ... deci ??? :tiphat:

Bai, dar cat de greu e sa misti scroll`ul inainte de a face un post?

Posted

toti prietenii mei au patit asta cel putin cei care aveau Sb0t...

Posted

@lixandra da lixandra scrie required lvl 5 ptr ca trebuie sa ai minim lvl 5 ca sa poti deschide un wolf de maxim lvl 5 :) , ca sa deschizi un wolf este obligatoriu sa ai lvl mai mic decat el sau sa sa fii acelasi lvl cu el :) si el nu poate face lvl inaintea ta ptr ca se opreste la 99.99%

E la mintea cocosului ca lupul sa ia foarte putin xp, aproape deloc. Eu daca iau alt char in party mai mic sa-l cresc la level 30 si ma duc la mobi de 20, eu iau 1 xp iar el ia 200-300+. E ca un party.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...