Xriminal Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://img94.imageshack.us/img94/5484/sro2010021600092906.jpg poate explica cineva cum acel player cu beginer icon avea wolf lv40+ ?CHESTIAAAA :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: :despair: (prima oara cand am vast am dat cu degetu pe monitor...am crezut ca era murdar:)) )
iLoveCalifornia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Soul Sp34r e cumva turc , ca pe canalul lui dp Ytb a pus cateva filmulete cu el ( cu niste cashtalii :lol: )
djcris Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://img94.imageshack.us/img94/5484/sro2010021600092906.jpg poate explica cineva cum acel player cu beginer icon avea wolf lv40+ ?Te-ai intrebat daca acel player a facut delevel de la 40 la 19 si i-a ramas cainele afara ? :-? Stiu, suna ciudat, dar e posibil. In plus si-a luat pe el armuri si arma de level 1 si parea "smecher" la level 1 cu wolf de 40+ :>Ar mai fi o "metoda" mult mai simpla prin care sa ii apara un wolf de 40+ unui player ca acela. Daca bine vad, pe acel player il cheama Alone_Anquel. Dar putea fi langa el un player mare cu acelasi nume pe invizibil care folosea in loc de "L" mic, "i" mare si care avea wolful sumonat. :P
dsK Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Te-ai intrebat daca acel player a facut delevel de la 40 la 19 si i-a ramas cainele afara ? :-? daca facea dlvl nu ii mai aparea inconita aia de beginer ;)
Piciu_black Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Neata Buna, sincere felicitari pentru reusite, insa am si eu o dilema..sau mai degraba o intrebare pentru ca sunt putin bagat in ceata :) Nu stiu ce fel de sox e acest item...insa stiu cu siguranta ca e mai bun ca Seal Of Star :) Stiu ca un Seal Of Sun 10 DRobe Chest(+0) are 250+ phy def si 495+ mag def dar sincer sa fiu sunt prea somnoros ca sa ma mai pun sa fac calculele :) Iata si poza Multumesc pentru ajutor Ps:nu am gasit Calculator pentru 11 D ..de aceea imi era putin dificil sa calculez :) + ca niciodata nu am folosit Robe ca altfel mi-ar fii fost mai usor sa imi dau seama , cu siguranta ^_^
lixandra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://img94.imageshack.us/img94/5484/sro2010021600092906.jpg poate explica cineva cum acel player cu beginer icon avea wolf lv40+ ?Eu am pus caine de level 18 la level 5. Level-ul cainelui nu cred ca conteaza, doar level-ul minim se accepta pentru summon.
dsK Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Eu am pus caine de level 18 la level 5. Level-ul cainelui nu cred ca conteaza, doar level-ul minim se accepta pentru summon.gresit.conteaza:) cand ai facut asta? poate ca e un bug actual
amoniaku Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Neata Buna, sincere felicitari pentru reusite, insa am si eu o dilema..sau mai degraba o intrebare pentru ca sunt putin bagat in ceata :) Nu stiu ce fel de sox e acest item...insa stiu cu siguranta ca e mai bun ca Seal Of Star :) Stiu ca un Seal Of Sun 10 DRobe Chest(+0) are 250+ phy def si 495+ mag def dar sincer sa fiu sunt prea somnoros ca sa ma mai pun sa fac calculele :) Iata si poza Multumesc pentru ajutor Ps:nu am gasit Calculator pentru 11 D ..de aceea imi era putin dificil sa calculez :) + ca niciodata nu am folosit Robe ca altfel mi-ar fii fost mai usor sa imi dau seama , cu siguranta ^_^ Seal of comet:) :tiphat:
Random Hero Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Am o intrebare: de ce la powerfarm eu reusesc performanta "notabila" de a lua cu 30-40% mai putine SP-uri decat ceilalti membri? Nu e vorba de level-ul meu, problema e constanta. Am level 10 la wizard si cleric. Punctele bagate la INT. Si tot nu inteleg ce se intampla :|
lixandra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 gresit.conteaza:) cand ai facut asta? poate ca e un bug actualAcum 4-5 zile, sa zic, cel mult. Si o prietena tot la fel, a pus lup de level 9 la level 5 :).
orezExpandat Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Acum 4-5 zile, sa zic, cel mult. Si o prietena tot la fel, a pus lup de level 9 la level 5 :).ciudat,probabil ca asta e un bug nou. va las, merg ca am proba orala la romana. dsk sper ca o sa ma ajute orele de romana ce mi le-ai dat aici pe forum (hihihihi).
lixandra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dupa ce termin taxi-ul de la Ongs o sa mut lupul pe alt char mai mic si incerc iar.De fapt, nici nu trebuie sa mut. Uite ce scrie la un lup de level 31:
lixandra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Mda, cred ca fac spume cu cei care dau tepe la taxi :). Am pierdut deja 10-15 milioane gold numai asa. Presupun ca nu exista nici o regula care sa ii sanctioneze, nu -_-?
Guest StopTheAbuse Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 @lixandra da lixandra scrie required lvl 5 ptr ca trebuie sa ai minim lvl 5 ca sa poti deschide un wolf de maxim lvl 5 :) , ca sa deschizi un wolf este obligatoriu sa ai lvl mai mic decat el sau sa sa fii acelasi lvl cu el :) si el nu poate face lvl inaintea ta ptr ca se opreste la 99.99%
aDyTsU Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ce are ma silkroadu asta bag id si pw si enter..si zice requesting user confirmation..si sta asa si nu face nimic :sef:
Guest _DuRaCeLL_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mdea ... silkroad failed again :)requesting user confirmation... si nu face nimic zzz
TzuYoshi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ciudat,probabil ca asta e un bug nou. va las, merg ca am proba orala la romana. dsk sper ca o sa ma ajute orele de romana ce mi le-ai dat aici pe forum (hihihihi).Bac`ul in februarie? De cand? De ce?
AHIL3 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mie nu imi merge sa intru in silk....imd dupa inspectie mam connectat in silk si dupa am iesit am down bt-ul si am botat pana mai acum si din greseala am inchis aia la bot si sa ma reconctez iar...dar ce sa vezi surpriza....numai merge sa ma conn scriu id/pw si astept simi iese.....am incercat sa ma conn pe 4 acconturi dar nimic ....daca stiti cewa anuntatima.....
Vyorel903 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Poate ati explicat nu am citit mai sus ..Care e Treaba cu Silk-u pun id pw si nu intra scrie requesting .... dispare si nu intra pe cont ... deci ??? :tiphat:EDIT : deci nu sunt io singurul cu problema ... damn
TzuYoshi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 asa enoua metodologie probele de bac de dau in timpu anului scolar :)Vai ce idiotenie. W/E, ma bucur ca nu am apucat un asemenea bac. Succes orez. ^^Poate ati explicat nu am citit mai sus ..Care e Treaba cu Silk-u pun id pw si nu intra scrie requesting .... dispare si nu intra pe cont ... deci ??? :tiphat:EDIT : deci nu sunt io singurul cu problema ... damnBai, dar cat de greu e sa misti scroll`ul inainte de a face un post?
AHIL3 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Poate ati explicat nu am citit mai sus ..Care e Treaba cu Silk-u pun id pw si nu intra scrie requesting .... dispare si nu intra pe cont ... deci ??? :tiphat:EDIT : deci nu sunt io singurul cu problema ... damntoti prietenii mei au patit asta cel putin cei care aveau Sb0t...
Kiidu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 hmm mie mi-a mers din prima pe ambele.. nush ce aveti voi
lixandra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 @lixandra da lixandra scrie required lvl 5 ptr ca trebuie sa ai minim lvl 5 ca sa poti deschide un wolf de maxim lvl 5 :) , ca sa deschizi un wolf este obligatoriu sa ai lvl mai mic decat el sau sa sa fii acelasi lvl cu el :) si el nu poate face lvl inaintea ta ptr ca se opreste la 99.99%E la mintea cocosului ca lupul sa ia foarte putin xp, aproape deloc. Eu daca iau alt char in party mai mic sa-l cresc la level 30 si ma duc la mobi de 20, eu iau 1 xp iar el ia 200-300+. E ca un party.
koila Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Solutia pentru cei cu probleme la login : schimbati-va login serverul. server 30 e "busit"
lixandra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 O mica intrebare: am vazut char-uri cu Knight inainte. Nu prea parea sa fie guild. Ce e?